Kasim annesiyimm

ben vajinal ultrasona karsiyim yada baktirmam gibi birsey soylemedim asagi yukari ayni haftadayiz doktor karnimdan bakip gordu benimde sadece sordum sana nasil baktilar diye
ben sana yönelik demedim ki genel anlamda sekerim. Sen niye üzerine alindin?
Bilip bilmeden zaralri falan derler ya ondan hic haz etmem...

benim de tiroidim 3 çıktı, doktor normalde 2,5 olmasını isteriz dedi. Ancak ilaç vermedi çok yüksek olmadığı için sık sık takip edeceğiz dedi olur da yükselirse ilaç vereceklermiş. ayda 1 test yaptıracağım.

Burdaki herkeste kendimi görüyorum :dd hepimiz aynı stres ve endişelerle sınanıyoruz sanırım :dd benim de 4 haftalık civarı gebeliğimi ilk öğrendiğimde tsh 4 çıkmıştı dün tekrar test yapıldı 2.29 a düşmüş aradan 4 hafta geçti yani ilaç falan kullanmadan kendiliğinden düşmüş. Tsh kendi başına anlam ifade etmiyor t3 ve t4 değerleriyle birlikte bakıyor doktor ona göre ilaç tedavisi verir ya da gerek görmez

Kızlar ben farenjit olmuşum bu arada boğaz ağrısı ve grip de var doktor rapor verdi evde yatıyorum bi de gargara verdi ama emin olamadım kullanıp kullanmamaya. Minoset verdi bi de. Kendi uğraşlarımla atlatmayı düşünüyorum bol c vitamini alarak gebelikte zararı yok dedi doktor bu ilaçların ama emin olamadım.

vitamin c zararli olmazki zaten bol bol tüket meyve portokal falan. Haplarida var suya atiyorsun iciyorsun. Dikkat et kendine dinlen gecmis olsun canim

vitamin c zararli olmazki zaten bol bol tüket meyve portokal falan. Haplarida var suya atiyorsun iciyorsun. Dikkat et kendine dinlen gecmis olsun canim
Yok vitaminin zararı olmaz zaten onu demiyorum doktor başka ilaçlar da verdi onlar zararlı mıdır diye emin olamadım. Vitaminin zararı olmaz derken portakal kivi limon gibi c vitamini içeren meyveler sebzeler yemek elbet zararlı değil ama vitamin takviyesi almak isteyenler dediğin gibi suda eriyen ya da hap tarzında olanlar doktora danışmadan alınmaz onlar da.

valla ben aldim doktora sordm iy yapyiorsun dedi :) ben sormam ki en ufak seyleri doktora

valla ben aldim doktora sordm iy yapyiorsun dedi :) ben sormam ki en ufak seyleri doktora
Ne güzel baya rahatsın o zaman en güzeli bence. Ben hiç rahat olamıyorum her şeyi illa didik didik edip araştırıyorum doktoruma sormadan hiçbir şekilde ne bir vitamin takviyesi alırım ne de ilaç. Hatta yediğim içtiğim şeyleri bile sorarım her gittiğimde

Kızlar tarama testleri hakkinda ne dusunuyorsunuz 2li 3lü?
Eşime yaptırmasak mı acaba dedim bunları geçen gün hadi ordan dedi 8 li test olsa onu bile yaptırırsın dedi bana : dd haklı. Yaptırmak da fayda var. Doğum sonrasını ona göre ayarlıyorlar bebekte bir sorun varsa doğar doğmaz hemen müdahale edebilmek için

Bende yapamam. Cok tedirgin oluyorum :) nolurrr nolmazzz. Doktorum sadece folik asit verdi onu iciyorum. Saglik ocagindaki ebelerlede iletisim halindeyim onlarin tavsiyelerinede uyuyorum hep.

Ya o kadar kararsizim ki normalde cahil tiptan bi haber bi insan degilim. Pozitif ilimlere daima inanirim ama bu testler insani sadece geriyor kotu gunler gecirtiyor cevremde basta annem olmak uzere su testleri yaptiripta mutlu olani olmadi :) sabahtan beri bunu dusunuyorum allahim yuregimi ferahlat diyorum su dusunceleri al aklimdan :))

Bende yapamam. Cok tedirgin oluyorum :) nolurrr nolmazzz. Doktorum sadece folik asit verdi onu iciyorum. Saglik ocagindaki ebelerlede iletisim halindeyim onlarin tavsiyelerinede uyuyorum hep.
Ben gebeliğimden 3 ay öncesinde başlamıştım folik asite gebeliğimde de balık yağı verdi doktorum balık çok yiyemediğim için ikisi dışında herhangi bir takviye almıyorum doktorum gerek görmedi demir hapını da 12.haftadan sonra verecekmiş onun dışında beslenmene dikkat et dedi bol bol yoğurt süt et suyu meyve sebze pirinç vs.

Aynıyız. Bence de çok stresli dönemler hele şu testler sonucunu beklemek falan. Bir de hep yanıltıcı çıkıyor çevremde çok örneği var yüksek risk çıkıp sağlıklı doğum yapan. Ama bebeğimizin sağlığı için yaptırmalıyız diye düşünüyorum.

Bende kullandim folik asiti gebelik oncesinde yedigime ictigime dikkat ediyorum kahve kola hayatimdan cikti :) abur cuburlara hayirr :) meyve sikacagindan taze meyveler sıkıyorum kendime

Once allaha sonra doktoruma emanet. Bu testlerin riskli cikmasinda yas faktorude cok etki ediyormus sanirim. Ben 24 yasindayim sen kac yasindasin ?

Once allaha sonra doktoruma emanet. Bu testlerin riskli cikmasinda yas faktorude cok etki ediyormus sanirim. Ben 24 yasindayim sen kac yasindasin ?
30 yaşındayım canım. Allaha güvenimiz tam bi de doktorlara güvenebilsek keşke. Hani öyle çok bilmiş biri de değilim asla ama gebe olduğumdan beri her şeyi sorgular oldum doktoruma güvensem iyi olacak. Sonuçta dünyadaki tek gebe biz değiliz :dd herkes aynı yollardan ve risklerden geçiyor hem eskiden ultrason mu varmış testler mi varmış ne güzel doğurmuş nenelerimiz :dd

yok ben bi tatile gitcem insallah ucaga binebilirmiyim dedim oda bin dedi ama 3 saati asmasin süresi dedi :) öyle seyde degilde ben yok suram agriyo bruam agriyo normalmi kötü biseymi oldu onlara daha cok panik yapiyorum...

Ben bu konuda kendimi rahatca elestiricem cunku tek hamile benmisim gibi davraniyorum :) kimyasalda olsa ilk bebegimi kaybettigimden daha cok evham yapiyorum bu arada doktoruma guveniyorum o konuda sikintim yok neyseki ne guzel dedin valla nenelerimiz tarlada bahcede dogurmus gelmisler teknoloji gelistikce insanlari manyak ediyolar yarin allahim nasip ederse kalp atisini duymaya gidicem bende

yok ben bi tatile gitcem insallah ucaga binebilirmiyim dedim oda bin dedi ama 3 saati asmasin süresi dedi :) öyle seyde degilde ben yok suram agriyo bruam agriyo normalmi kötü biseymi oldu onlara daha cok panik yapiyorum...

Rahat olmak iyidir bu rahatligi korursun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…