Aynen canım ağrı için endişe etmen normal gebelikte her ağrı masum değil tamam rahim genişliyor ondan ağrı olur ama şiddetli ve geçmeyen ağrılar kasılma tarzında olanlar tehlikeli diye biliyorum. Ben azıcık ağrım olduğunda seviniyorum ohh bebek büyüyor ne güzel diyorum hiç ağrım olmasa da endişeleniyorum :dd çok garibiz valla ya.yok ben bi tatile gitcem insallah ucaga binebilirmiyim dedim oda bin dedi ama 3 saati asmasin süresi dedi :) öyle seyde degilde ben yok suram agriyo bruam agriyo normalmi kötü biseymi oldu onlara daha cok panik yapiyorum...
Ne güzel kalp atışı o kadar güzel ki sesi ayrı güzel ultrasondaki kalbin atışının görüntüsü ayrı güzel sana tavsiyem videosunu çek zaten çok kısa dinletiyor doktor zararı olabilir fazlasının diye. Biz videoya çektik durmadan dinleyesim geliyor :ddBen bu konuda kendimi rahatca elestiricem cunku tek hamile benmisim gibi davraniyorum :) kimyasalda olsa ilk bebegimi kaybettigimden daha cok evham yapiyorum bu arada doktoruma guveniyorum o konuda sikintim yok neyseki ne guzel dedin valla nenelerimiz tarlada bahcede dogurmus gelmisler teknoloji gelistikce insanlari manyak ediyolaryarin allahim nasip ederse kalp atisini duymaya gidicem bende
aynen öyle canim bende senin gibiyim :) ne yapcaz artik 9 ay boyunca böyleyizAynen canım ağrı için endişe etmen normal gebelikte her ağrı masum değil tamam rahim genişliyor ondan ağrı olur ama şiddetli ve geçmeyen ağrılar kasılma tarzında olanlar tehlikeli diye biliyorum. Ben azıcık ağrım olduğunda seviniyorum ohh bebek büyüyor ne güzel diyorum hiç ağrım olmasa da endişeleniyorum :dd çok garibiz valla ya.
Merhaba benim de 6+5 ve 3 4 gündür feci bulantim var 24 saatKizlar bende 6+6 haftalik hamileyim,gecen hafta kese gördük onumuzdeki haftada nasipse kalp atisi icin gidicem.Mide bulantisi ve kusmadan cok korkuyorum,hic olmaz diye ümit ediyodum ama bugun inceden bir bulantim basladi sanki
Sizin bulantilariniz varmi,tam olarak kacinci haftada basladi
bebek kanindan besleniyor üc aya kadar üc aydan sonra sen besimlerine dikkat et :) normal buMerhaba benim de 6+5 ve 3 4 gündür feci bulantim var 24 saatbütün gün ayağa bile kalkamayacak kadar halsiz oluyorum. Sanki ustumden tır geçmiş. Normalde bir an yerinde duramayan ben, şimdi yataktan kalkamiyorum, bisey yiyemiyorum, bebek beslenemiyor diye üzülüyorum ( bi de progestan kullanıyorum evlere şenlik bir baş dönmesi
Canim ilk günler yavas yavasmi basladi yoksa birdenmi bulanti kusma oldu.benim bugun hafif bulantim var,daha kötü olurmu acabaMerhaba benim de 6+5 ve 3 4 gündür feci bulantim var 24 saatbütün gün ayağa bile kalkamayacak kadar halsiz oluyorum. Sanki ustumden tır geçmiş. Normalde bir an yerinde duramayan ben, şimdi yataktan kalkamiyorum, bisey yiyemiyorum, bebek beslenemiyor diye üzülüyorum ( bi de progestan kullanıyorum evlere şenlik bir baş dönmesi
Sadece az bi hareketimde nefes nefese kalip yorgun hissediyordum. Onun disinda biseyim yoktu. Bir gun birden başladı. Ama sizin baslamaz inşallah. Su an sadece bulanti var, kusma yok. O olursa diye aklim çıkıyorCanim ilk günler yavas yavasmi basladi yoksa birdenmi bulanti kusma oldu.benim bugun hafif bulantim var,daha kötü olurmu acaba
Calisiyorum,yatma sansimda yok
Kizlar bende 6+6 haftalik hamileyim,gecen hafta kese gördük onumuzdeki haftada nasipse kalp atisi icin gidicem.Mide bulantisi ve kusmadan cok korkuyorum,hic olmaz diye ümit ediyodum ama bugun inceden bir bulantim basladi sanki
Sizin bulantilariniz varmi,tam olarak kacinci haftada basladi
.. gargarayi kullan cnm boğazına iyi gelirKızlar ben farenjit olmuşum bu arada boğaz ağrısı ve grip de var doktor rapor verdi evde yatıyorum bi de gargara verdi ama emin olamadım kullanıp kullanmamaya. Minoset verdi bi de. Kendi uğraşlarımla atlatmayı düşünüyorum bol c vitamini alarak gebelikte zararı yok dedi doktor bu ilaçların ama emin olamadım.
bendede 8 haftada basladi 10 haftadayim simdi cok az nadir cok sükür5-6-7. Haftalarda hic biseyim yoktu seviniyodum bende bulantim yok diye 8.haftada bulantilarim basladi ac kalmakla falan alakasi yok yemek yerken bile midem bulaniyor daha sade besinler tuketiyorum bende yagsiz salcasiz sekilde midemi yatistirmak açısindan :)
hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm2 saat sonra doktora gidicem dua edin kizlar bende duyayim :)
ayyy ne güzel canım ya darısı başıma inşallahhhhhhhh:):)Kizlarrrr sukurler olsun bende duydum kalp atislarini allahim herkese nasip etsin :) hayirli haberle geldim bende artik sira diger annelerde 8+1 misiz sat a gore 8+6 olmaliydi ama onemli degil dedi doktor 1 ay sonra tarama testleri icin cagirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?