ayyy ne güzel canım ya darısı başıma inşallahhhhhhhh:):)
yarın gidicem canımm inşallahh duyarım ben de.Insallah canimm cok guzel duygular bunlar :) kontrolun ne zaman
yarın gidicem canımm inşallahh duyarım ben de.
canim mutlaka yaz burdan allah hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsinyarın gidicem canımm inşallahh duyarım ben de.
Benim bildigim 16. haftada falan netlesirya kızlar bu cinsiyet ne zaman belli olacak çok merak ediyorum. ben kalp atışlarını 6+4 de duydum 1 ay sonra gel dedi. haftaya gidecem yani. en erken kaçıncı haftada öğreniriz cinsiyetleri.. artık alışveriş yapmak istiyorum
Hayırlı olsun canım benimki de bir hafta hatta 8 gün geriden geliyor doktor önemli olan kalbinin atması dedi. Beni de tekrar 9.haftada çağırdı ama tarama testlerini 12.haftada dedi. 9.haftada bebek çok güzel görünüyor elleri ayakları belli oluyor görmek istersin diye çağırıyorum dedi sırf bakmak için gideceğiz yani :ddKizlarrrr sukurler olsun bende duydum kalp atislarini allahim herkese nasip etsin :) hayirli haberle geldim bende artik sira diger annelerde 8+1 misiz sat a gore 8+6 olmaliydi ama onemli degil dedi doktor 1 ay sonra tarama testleri icin cagirdi.
Hayırlı olsun canım benimki de bir hafta hatta 8 gün geriden geliyor doktor önemli olan kalbinin atması dedi. Beni de tekrar 9.haftada çağırdı ama tarama testlerini 12.haftada dedi. 9.haftada bebek çok güzel görünüyor elleri ayakları belli oluyor görmek istersin diye çağırıyorum dedi sırf bakmak için gideceğiz yani :dd
Bu dediklerine gore bnmki erkek gibi duruyo hem fasulye gibi hemde solda+Bebek kesede saga yakinsa kiz, sola yakinsa erkek
+ bebeğin kesesi yusyuvarlaksa kız, fasulye gibiyse erkek
Vs vs gibi sağdan soldan duyma cinsiyet tahminleri var arkadaslar sizinde var mi kulaginiza calinan sehir efsaneleri :))
canm bnde gittim bacaklari filan incecik iyice bebege benzemeye basliyo 9da o o kadar guzel kiiHayırlı olsun canım benimki de bir hafta hatta 8 gün geriden geliyor doktor önemli olan kalbinin atması dedi. Beni de tekrar 9.haftada çağırdı ama tarama testlerini 12.haftada dedi. 9.haftada bebek çok güzel görünüyor elleri ayakları belli oluyor görmek istersin diye çağırıyorum dedi sırf bakmak için gideceğiz yani :dd
Bu dediklerine gore bnmki erkek gibi duruyo hem fasulye gibi hemde solda
Benimki sağa yakın ama kese fasulye gibi bu durumda ne oluyor :dd ayrıca ben kız hissediyorum bakalım hayırlısı+Bebek kesede saga yakinsa kiz, sola yakinsa erkek
+ bebeğin kesesi yusyuvarlaksa kız, fasulye gibiyse erkek
Vs vs gibi sağdan soldan duyma cinsiyet tahminleri var arkadaslar sizinde var mi kulaginiza calinan sehir efsaneleri :))
Kızlar ben de yarın kalp atışlarını duymak için gideceğim bana da dua edin olur mu ?
Bir de AVCILAR HOSPİTAL Nil Bilgen hanıma gideceğim. daha önce giden olduysa bana bilgi vermenizi istiyorum. memnun kaldınız mı ? Daha önce ablam aynı hastanade farklı bir doktorda doğum yaptı. Oyüzden deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevirim
Benimki sağa yakın ama kese fasulye gibi bu durumda ne oluyor :dd ayrıca ben kız hissediyorum bakalım hayırlısı
Çok heyecanlı bekleyişler :d bi de mide bulantısı çok olursa kız derler benimki az bulanıyo çin takviminde de erkek çıktı yani bütün hurafeler erkek dese de ben kız hissediyorum eşim de kız hissediyoAy yerim ben onu :) gostermiyo cinsiyetini annesi bak eheheh saka bir yana eglenceli oluyo bazen bu hurafeler :) takvimler falan
Alyans olayına denedim şimdi 3 çocuğum olacakmış sırasıyla kız erkek kız çıkıyor :dd 4 defa denedim dördünde de aynı sıra çıktı inanmazdım ama 4 defa da aynı şekilde çıkması tesadüf olabilir mi :ddMakasin oldugu yere falan oturmalar vardi bide dimio yuzuk falini biliyorum denesek ya bizde. Benim esim ve cevresi erkek diyo annem ve ben kiz diyoruz :) cin takviminde 1 yas eklersem kiz eklemezsem erkek rus takvimi erkek diyor kafamda deli sorularrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?