Google a alyans ile cinsiyet bulma yazdım kadınlar kulübünde açılmış bir başlık çıktı orda anlatılmış aynısını uyguladım yalnız alyans taşsız olacakmış ona dikkat et sonucu yaz :ddYa benide meraklandirdin simdi bende denicemyontem nasil oluyor
G
Google a alyans ile cinsiyet bulma yazdım kadınlar kulübünde açılmış bir başlık çıktı orda anlatılmış aynısını uyguladım yalnız alyans taşsız olacakmış ona dikkat et sonucu yaz :dd
G
Google a alyans ile cinsiyet bulma yazdım kadınlar kulübünde açılmış bir başlık çıktı orda anlatılmış aynısını uyguladım yalnız alyans taşsız olacakmış ona dikkat et sonucu yaz :dd
Selam cok sukur bebisimin kalp atisini duyduk :)) @nonan 6+0 haftalikmisim henuz cok kucuguz insallah sag salim kucagimiza aliriz :))
Evet canim.cok sukur sata gore 6+5 olmaliydim 5 gun geriden geliyorum ama cok sikur duydik bugun kalp atisiniOh cok sukur guzel bi haber daha :) erken duyan sansli annelerdensin sende
Evet canim.cok sukur sata gore 6+5 olmaliydim 5 gun geriden geliyorum ama cok sikur duydik bugun kalp atisini
Ben sana ne dedim canımmm cok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinSelam cok sukur bebisimin kalp atisini duyduk :)) @nonan 6+0 haftalikmisim henuz cok kucuguz insallah sag salim kucagimiza aliriz :))
Sagol canım sanada mutlu pazarlarGunaydin anneler mutlu pazarlar hepinize :)
Bayanlar benim sabahtan beri bir batma var kanımda rahim kısöı cok sert bastırınca. Sanki karnıma kramp girmiş gibi sizdede oluyomu bu
Yok canm zorlamadm gazda yok.sanki kranp girmis gibi agri batma falanGaz yapacak biseyler mi yedin acaba yoksa kendini zorlayacak bisey mi yaptin. Benim genelde gazim cok oluyor karnimi ovaliyorum devamli
canım çok sağol hepimiz inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımızaBen sana ne dedim canımmm cok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Selam kızlar çok ağır grip geçiriyorum nefes almakta dahi zorluk yaşıyorum dua edin nolur bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?