Kasim annesiyimm

Ya benide meraklandirdin simdi bende denicem yontem nasil oluyor

G
Ya benide meraklandirdin simdi bende denicem yontem nasil oluyor
Google a alyans ile cinsiyet bulma yazdım kadınlar kulübünde açılmış bir başlık çıktı orda anlatılmış aynısını uyguladım yalnız alyans taşsız olacakmış ona dikkat et sonucu yaz :dd

Sac telinizi koparin alyansin icinden gecirin sol avcunuzu acin karsinizda baska biri sac telinden tutup kipirdamadan avcunuzun ustunde bekletsin yuzugu ileri geri giderse erkek yuvarlak donerse kiz olur diyolar cnim. Bu arada bebekleriniz kac haftalik kac cm ?

8+2 1.7 cm dün ultrasonda gordum senin bebegin kac hafta kac cm canim :)

Kendi alyansim tasli esimin alyansiyla yapayim bari

Evlilik yasimi dogru bildi :) erkek kiz erkek cikti 3 cocugum olacakmis :) bu siralamaya gore kimyasal gebeligimde sayiliyormu acaba :)

Bayanlar benim sabahtan beri bir batma var kanımda rahim kısöı cok sert bastırınca. Sanki karnıma kramp girmiş gibi sizdede oluyomu bu

Bayanlar benim sabahtan beri bir batma var kanımda rahim kısöı cok sert bastırınca. Sanki karnıma kramp girmiş gibi sizdede oluyomu bu

Gaz yapacak biseyler mi yedin acaba yoksa kendini zorlayacak bisey mi yaptin. Benim genelde gazim cok oluyor karnimi ovaliyorum devamli

Selam kızlar çok ağır grip geçiriyorum nefes almakta dahi zorluk yaşıyorum dua edin nolur bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum.

Selam kızlar çok ağır grip geçiriyorum nefes almakta dahi zorluk yaşıyorum dua edin nolur bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum.

Gecmis olsunn canim benim kimden bulasti ya bol bol su ic balli limon falann yap kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…