Yok canm zorlamadm gazda yok.sanki kranp girmis gibi agri batma falan
Okulda çocuklardan bulaştı büyük ihtimal ilaç da kullanamıyorum evde yatıyorum artık sürekli taze portakal suyu falan içiyorumGecmis olsunn canim benim kimden bulasti ya bol bol su ic balli limon falann yap kendine
Okulda çocuklardan bulaştı büyük ihtimal ilaç da kullanamıyorum evde yatıyorum artık sürekli taze portakal suyu falan içiyorum
Baynalr bende simdide asagi dogru baski varmis gibi bir hiss basladi. Doktoru aradim gel dedi 14 de gidecegim hemen.... Ciddi bisey olabilirmi yoksa sizdede oluyormu rahim kismi asagi dogru bastiriyo gibi delircem ya
canım telaşlanma bir git bakalm doktor ne diyecek, rahim büyüdüğü için olabilir belki.Baynalr bende simdide asagi dogru baski varmis gibi bir hiss basladi. Doktoru aradim gel dedi 14 de gidecegim hemen.... Ciddi bisey olabilirmi yoksa sizdede oluyormu rahim kismi asagi dogru bastiriyo gibi delircem ya
ama cok rahatsiz edici böyle hic olmamisti bastiriyo sanki idrar torbasina gibi rahatsiz ediyor beni ama affedersin cisimde gelmiyo ki gitsem wcye. Bastiriyo bos yereUfak tefek sancilar eger kanaman yoksa normaldir hepimize oluyo ani batmalar vs cok mu siddetli oluyor korkma bisey yoktur allahin izniyle
ama cok rahatsiz edici böyle hic olmamisti bastiriyo sanki idrar torbasina gibi rahatsiz ediyor beni ama affedersin cisimde gelmiyo ki gitsem wcye. Bastiriyo bos yere
insallah ama cok rahatsiz edici oturamiyorum yerimde randevuya gidiymde soruyum neden oluyomus acaba idrar torbasinami bastiriyo bilmiyorum ki tuhaf bir baskiSeninle aramizda 10 gun var bebegin buyumustur rahmin genisliyordur o baski hissi ondan oluyordur. Korkma allah buyuktur hic bisecik olmaz insallah
insallah ama cok rahatsiz edici oturamiyorum yerimde randevuya gidiymde soruyum neden oluyomus acaba idrar torbasinami bastiriyo bilmiyorum ki tuhaf bir baski
ne biliyim minnacik daha 3-4 cm ancadir herhalde simdiden öylemidir ki bence rahim büyüdüde mi bastiriyo bilmiyorum ki wcye gitmem gerekiyomus igbi oluyo ama yok yaniSenin kuzu biraz yaramaz bence annesi :)
ne biliyim minnacik daha 3-4 cm ancadir herhalde simdiden öylemidir ki bence rahim büyüdüde mi bastiriyo bilmiyorum ki wcye gitmem gerekiyomus igbi oluyo ama yok yani
insallah canim haber veririm sizleredeBebeginin gelisim tablosunda da yaziyo bak rahmin portakal kadar diye :) tamamen onunla alakalidir hayirli haberlerle gel insallah
insallah canim haber veririm sizlerede
Geldim canm hersey yolunda bebek oynuyo kenfi kendine hatta el bile salladi sok oldum ama 3,1 cm 10+0 da kücük degilmi? Nette 4 cm ne yaziyo ya... doktora fedm kücük die yok normal dedi ama nette 4 cm diOlarCanim gelmedin mi daha
Geldim canm hersey yolunda bebek oynuyo kenfi kendine hatta el bile salladi sok oldum ama 3,1 cm 10+0 da kücük degilmi? Nette 4 cm ne yaziyo ya... doktora fedm kücük die yok normal dedi ama nette 4 cm diOlar
Gözün aydın canım,nette yazan değerler ortalama değerler bebek bu değerlerin üstünde ya da altında olabiliyor takılma.sancilarin konusunda ne dedi doktor?Geldim canm hersey yolunda bebek oynuyo kenfi kendine hatta el bile salladi sok oldum ama 3,1 cm 10+0 da kücük degilmi? Nette 4 cm ne yaziyo ya... doktora fedm kücük die yok normal dedi ama nette 4 cm diOlar
Tamamda o 10 haftalik takvim 11. haftalik oldm bugn ben ondan öyle gecen gittigimde 2,3 cm di zaten simdiki kücük gibiBenim sipada 1.7 cm mis olmasi gerektigi gibi senin takvimdede 23 mm diyor yani 2.3 cm uzun bile seninkisi :) internette yazilanlara takilma her bebek ayni gelisimi gostermez doktoruna guven hadi gecmis olsun sevindim valla
Normal dedi o sancilara genisledigi icin batma falan normal dediGözün aydın canım,nette yazan değerler ortalama değerler bebek bu değerlerin üstünde ya da altında olabiliyor takılma.sancilarin konusunda ne dedi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?