Bende sata göre 10+0 ama bugün ultrason 6+6 gösterdi nedense. Bende bazen uyuyo sata bazen uymuyo geriden takip ediyor. Ama hic ilerden gitmiyo yaniselam kızlar bende bugün kalbini duyabildim çok şükür, ben yumurtlama takibimi yaptığım için 6+5 olarak hesaplıyordum haftamı ultrasonda 6+1 çıktı şaşırdım. doktorum bi sorun olmadığını söyledi. 1 ay sonra tekrar çağırdı çok uzun geliyor nasıl geçecek :)
Bende sata göre 10+0 ama bugün ultrason 6+6 gösterdi nedense. Bende bazen uyuyo sata bazen uymuyo geriden takip ediyor. Ama hic ilerden gitmiyo yani
selam kızlar bende bugün kalbini duyabildim çok şükür, ben yumurtlama takibimi yaptığım için 6+5 olarak hesaplıyordum haftamı ultrasonda 6+1 çıktı şaşırdım. doktorum bi sorun olmadığını söyledi. 1 ay sonra tekrar çağırdı çok uzun geliyor nasıl geçecek :)
Bende 8+5 diye gittim 8+1 dedi :) sorun olmuyor ama 3 4 gunluk farklar hersey yolundaysa. Benide 1 ay sonra cagirdi 2 li testler icin zaman gecmiyo :)
ay pardon 9+6 dicektim canim yanlis tiklamisim noyuEmin misin nasil o kadar fark oluyor 3 hafta nerdeyse ?
cok iyi hersey sadece 10+0 ken sata göre ultrason 9+6 gösterdi ona takildi kafam normalmi? Bazen ama sata göre oluyo boyu falan haftasida dogru oluyo. Degisiyor yani bir bakiyosun SATA tam uyuyo boyu. Bir bakiyosun geriden takip ediyor bir kac gün. Normalmi böyle degisik olmasi sürekli?kızlaarr bıkac gundur ınternetım yoktu yazamadımm nasılsınzz bebişler nasıll duygularınız nasılll
hayirlisi ya insallah sen benden bir kac gün öndesin sanirim :) ben bugün 10+1 oldum. Rabbim saglikla kucagimiza versin insallah cok güzel bir duygu onun öyle kipirdamasini görmek oynuyo kendi kendine sanki hahahBizde iyiz canm ayni sekilde bnmde sat 9+6iken ultrason 9+2 diyodu gayet normal yani endiselenme zamanla satida geciyomus bu cok normalmisbnmde surekli degisiyo ultrasona ve olcene gore bile degisiyo
tamam canim :) hayirlisi olsun saglikli olsunlardaGünaydın kızlar,ben de en son gittiğimde 6-2 olması gerekirken 6+5 gösterdi ultrason.doktor normal dedi az ya da fazla gostermesi
Bende 10+5 im canm aramzda cok az fark var.ultasondami gordun hareketlerini bn henuz goremedim hareketini ay yavrumm daha minicik hareket edebilmesi cok ilgincc :) allahm onlarin buyudugunu gormeyi nasip eder bize insallaahhhayirlisi ya insallah sen benden bir kac gün öndesin sanirim :) ben bugün 10+1 oldum. Rabbim saglikla kucagimiza versin insallah cok güzel bir duygu onun öyle kipirdamasini görmek oynuyo kendi kendine sanki hahah
Günaydın canım bende alışveriş yapmak için cinsiyetini bekliyorum.Ama avent biberon yeni doğan naturel setinden almak istiyorum onları yavas yavas aradan cıkarayım diyorum iki gündür netten arastıyorum güzel indirimler var kacırmak ta istemiyorumBayanlar nezaman alisveris yapmaya baslayacaksiniz misal kiyafeti ben cinsiyet belli olduktan sonra yavas yavas baslicam ama biberon olsun yok iviri ziviri avent markasinin bir sürü ise yarar makinalari falan var süt pompalamak icin vs. biberon isiticisi vs. bunlari nezaman alirdiniz? ben nette arastiriyorum ayni seyler ucuzada var pahaliyada indirimdeler yanisimdi kacirmak da istemiyorum ama daha erkende diyorum...
aynen avent ürünlerini cok istiyorum ucuzada buldum yani. O yüzden sordum almanlar hep 18. haftadan sonra falan basliyolar. Biz türkler aceleciyiz sanirimGünaydın canım bende alışveriş yapmak için cinsiyetini bekliyorum.Ama avent biberon yeni doğan naturel setinden almak istiyorum onları yavas yavas aradan cıkarayım diyorum iki gündür netten arastıyorum güzel indirimler var kacırmak ta istemiyorum
Aynen canım aventin ürünleri cok güzel bende almak istiyorum ama acaba 12.haftadan sonra mı baslasak acabaaynen avent ürünlerini cok istiyorum ucuzada buldum yani. O yüzden sordum almanlar hep 18. haftadan sonra falan basliyolar. Biz türkler aceleciyiz sanirimbekelemkte istemiyorum ama en azindan kritik asamayi gectikten sonra yavas yavas baslaya biliriz öyle degilmi odasi ve arabasi vs. onlar en sona artik 30 hafta civari alirim ama ufak tefek seyleri agirdan baslarim diyorum
bencede, nolur nolmaz allah korusun. Hatta benim bir sonraki randevumda ben 14 haftalik olcam ondan sonra baslarim yavas yavas insallahAynen canım aventin ürünleri cok güzel bende almak istiyorum ama acaba 12.haftadan sonra mı baslasak acaba
Canım eğer calisiorsan süt pompası kesinlikle almalısın.ben medella almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim iki oğlumda da kullandım.biberon de mr.browns tavsiye ederim kolik bebekler için çok iyi.akis hızı anne gogusune uyumlu.ama avent kullanmadım o nasıl bilmiyorum.bu tur şeyleri cinsiyeti beklemeden almak lazım indirim oldukça.Bayanlar nezaman alisveris yapmaya baslayacaksiniz misal kiyafeti ben cinsiyet belli olduktan sonra yavas yavas baslicam ama biberon olsun yok iviri ziviri avent markasinin bir sürü ise yarar makinalari falan var süt pompalamak icin vs. biberon isiticisi vs. bunlari nezaman alirdiniz? ben nette arastiriyorum ayni seyler ucuzada var pahaliyada indirimdeler yanisimdi kacirmak da istemiyorum ama daha erkende diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?