Kasim annesiyimm

aventinde var iste o nasil acaba? Senn dedigin türk markasimi? Ben almanyadayim ya bulabilirmiyim bi bakiyim netten. Senin kacinci cocugun kiz? Ben ilk saniyordum bende ilk oldugu icin cahilim biraz bu arada calisiyorum evet. Krese vercem 1,5 yasinda insallah o zamana kadar evde kalcam bebekle Allah izin verirse

Bende mayis sonu gibi ufak tefek alisverislere baslamayi dusunuyorum :) piyasa arastirmasi yapiyorum bazi seyleri kafamda belirledim zaten o kadar cok eksik varki sifirdan esya dizicez sonucta ivir zivir arada kaynamasin diye listelere bakiyorum kendi listemi olusturuyorum :) saglikla kullansinlar kuzularimiz insallah

Benim iki oğlum var canım,3.bebisim olcak inşallah :))) kendimi yaşlı hissettim bi an.dur. Bi bakayım sana link atayım ben

Avent'in soothie emzikleri cok guzel bebek kolay kavrayabiliyormus onlardan almak istiyorum hemde cok sekerler :)

Benim iki oğlum var canım,3.bebisim olcak inşallah :))) kendimi yaşlı hissettim bi an.dur. Bi bakayım sana link atayım ben
ne güzel canim ya bende daha ilk benim yasim 30 olacak haziranda hep derdim 30 yasinda anne olmak istiyorum diye allah nasip ederse öyle olacak gibi gec evlendim okudum vs. calisiyorum bi yandan ALLAH bagislasin buda kiz olursa süper olur en basta saglikli olsun tabi

İnsalalh canım önce sağlıklı olsun diyoruz sonra kız insalalh

sagol canim bi bakiyim almanyadada varmi
İnternetten getirebilirsin sanırım canım.bir de emzik konusunda birkac farklı marka alın kızlar.bebekler emzik almama konusunda inatci olabiliyor.benim küçük oğlum 4.ayinda aldı emziigi.4 ay boyunca her markanın emzigini denedim sonuçta wee diye basit bir markanın emzigini beğenip emmeye başlamıştı

tamam canim iyii fikir bende öyle yapiyim ozaman

Bir de bebek arabası beşik puset vs. Mağazada beğenip internetten alın gerçeğini görüp begenip.gercejten çok uyguna geliyor internetten almak

ben birde anne babamdan kardesimden haric kimseye demedim hamile oldugumu sizler söyledinizmi cevrenizdekilere?

Kardesimde o kadar kaliteli emzigin icinde uyduruk bi kaucuk emzigi emmisti bebek iste :) ne yapacaklari belli olmuyor ben bide zaman gecsin diye ve gercekten cok oneren var diye dr.harvey karp'in kitaplarini siparis ettim okuyaniniz var mi ?

Kardesimde o kadar kaliteli emzigin icinde uyduruk bi kaucuk emzigi emmisti bebek iste :) ne yapacaklari belli olmuyor ben bide zaman gecsin diye ve gercekten cok oneren var diye dr.harvey karp'in kitaplarini siparis ettim okuyaniniz var mi ?
yok ama banada sart ben acemiyim ilk bebegim banada lazim o tür seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…