Canım eğer calisiorsan süt pompası kesinlikle almalısın.ben medella almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim iki oğlumda da kullandım.biberon de mr.browns tavsiye ederim kolik bebekler için çok iyi.akis hızı anne gogusune uyumlu.ama avent kullanmadım o nasıl bilmiyorum.bu tur şeyleri cinsiyeti beklemeden almak lazım indirim oldukça.
Benim iki oğlum var canım,3.bebisim olcak inşallah :))) kendimi yaşlı hissettim bi an.dur. Bi bakayım sana link atayım benaventinde var iste o nasil acaba? Senn dedigin türk markasimi? Ben almanyadayim ya bulabilirmiyim bi bakiyim netten. Senin kacinci cocugun kiz? Ben ilk saniyordum bende ilk oldugu icin cahilim birazbu arada calisiyorum evet. Krese vercem 1,5 yasinda insallah o zamana kadar evde kalcam bebekle Allah izin verirse
ne güzel canim ya bende daha ilk benim yasim 30 olacak haziranda hep derdim 30 yasinda anne olmak istiyorum diye allah nasip ederse öyle olacak gibiBenim iki oğlum var canım,3.bebisim olcak inşallah :))) kendimi yaşlı hissettim bi an.dur. Bi bakayım sana link atayım ben
aynennnnAvent'in soothie emzikleri cok guzel bebek kolay kavrayabiliyormus onlardan almak istiyorum hemde cok sekerler :)
İnsalalh canım önce sağlıklı olsun diyoruz sonra kız insalalhne güzel canim ya bende daha ilk benim yasim 30 olacak haziranda hep derdim 30 yasinda anne olmak istiyorum diye allah nasip ederse öyle olacak gibigec evlendim okudum vs. calisiyorum bi yandan ALLAH bagislasin buda kiz olursa süper olur en basta saglikli olsun tabi
sagol canim bi bakiyim almanyadada varmi
insallah canim ALLAH kalbinize göre versin insallahİnsalalh canım önce sağlıklı olsun diyoruz sonra kız insalalh
İnternetten getirebilirsin sanırım canım.bir de emzik konusunda birkac farklı marka alın kızlar.bebekler emzik almama konusunda inatci olabiliyor.benim küçük oğlum 4.ayinda aldı emziigi.4 ay boyunca her markanın emzigini denedim sonuçta wee diye basit bir markanın emzigini beğenip emmeye başlamıştısagol canim bi bakiyim almanyadada varmi
tamam canim iyii fikirİnternetten getirebilirsin sanırım canım.bir de emzik konusunda birkac farklı marka alın kızlar.bebekler emzik almama konusunda inatci olabiliyor.benim küçük oğlum 4.ayinda aldı emziigi.4 ay boyunca her markanın emzigini denedim sonuçta wee diye basit bir markanın emzigini beğenip emmeye başlamıştı
aynen canim onu bende fark ettmBir de bebek arabası beşik puset vs. Mağazada beğenip internetten alın gerçeğini görüp begenip.gercejten çok uyguna geliyor internetten almak
ben birde anne babamdan kardesimden haric kimseye demedim hamile oldugumu sizler söyledinizmi cevrenizdekilere?
yok ama banada sart ben acemiyim ilk bebegim banada lazim o tür seylerKardesimde o kadar kaliteli emzigin icinde uyduruk bi kaucuk emzigi emmisti bebek iste :) ne yapacaklari belli olmuyor ben bide zaman gecsin diye ve gercekten cok oneren var diye dr.harvey karp'in kitaplarini siparis ettim okuyaniniz var mi ?
ben kaynanamgile haftaya diyorum yanlarina gidecegiz uzaktalar ziyarete gidince söylicez ama tembihlicem kimseye demesin agzi biraz gevsekBenim ailem esimin ailesi biliyor ben soylemesemde kayinvalide soylemis cogu kisiye malesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?