Kasim annesiyimm

Bende kargomuu bekliyorum okuyunca fikir sahibi olurum guzel kitaplar var elbette cocuklar kitapla buyumuyolar ama yardimci olacagida bi gercek :) okuyunca oneririm sizlerede

Bende kargomuu bekliyorum okuyunca fikir sahibi olurum guzel kitaplar var elbette cocuklar kitapla buyumuyolar ama yardimci olacagida bi gercek :) okuyunca oneririm sizlerede
tamam canim bende bi arastiriyim ne tür kitaplar alabilirim diye bende siparis veriyim egitim yiyecek falan ben mamasini 5 aydan sonra kendim yapcam sebzelerle aventin haslama makinasi var birde mikseri icinde. Iki dk da hazirlaniyor mama hazir almak istemiyorum 5 aya kadarda emer insallah birde mama takviyesiyle gecirirm

Wasabii yi diyorsun dimi bende dusunuyorum onu almayi. Bide cesitli markalarin yogurt yapma makinalari var. Ben normalde yogurt yapabiliyorum ama o makinalarla labnede yapilabiliyor onlardan alicam bitanede ek gida cok onemli ama umarim bebeklerimiz emerler :)

Ben simdilik dr harvey harpin 2 kitabini siparia verdim bunlari okuyunca montessori egitimi icinde kitaplar alicam felswfesi hosuma gidiyor

insallah emerler canim ya ama ben sebze vercem 5. aydan sonra kesinlikle püre haline getiriyorsun hazir camlarda satiliyor ya onlarda almicam

bayanlar sizde tüylenme vamri bende göbekte ve gögüsümde tüylenme var ya

Ozel hastanelerde 2 li tarama testinin fiyati ortalama ne kadar yaptiran var mi illaki sehir sehir farkeder ama ortalama fiyatini merak ettim

Bugün daha iyiyim çok şükür. Geçen hafta hafif mide bulantılarım vardı 2-3 gündür falan hiç yok göğüslerimdeki dolgunluk acı da geçti gibi sanki korkuyorum gripten bebeğim zarar mı gördü ki diye bütün belirtilerim kayboldu. Daha da 8 gün var kontrole nasıl beklerim bilmiyorum

Kizlar aranizda kahverengi akintisi olmus olan varmi ? Sumukumsu tarzda. Ilk defa bugun oldu bana temizlik yaptiktan sonra. Sizde hic oldumu

Yok canım içini ferah tut birşey olmamıştır inş.senin zaten miden çok bulsnmiyordu hatırladığım kadarıyla.gogus hassasiyeti bende geçmedi hala.sabahlari ayağa kalkınca goguslerim ağrıyor feci halde şişmiş gibi.bi de büyüklük farkı var benim goguslerimde.sol gogsum sağ gogsumden buyuk su anda.sol daha yavaş gelişiyor farkediyorum.

agrim var de git bence icinde ferahlamis olur bekleyemezsen 8 günü ama bencede hicbirsey olmamistir benimde migde bulantim kesildi sadece gögüslerim asiri kasiniyo ve yaniyo. Bazen hic bir belirti olmuyo gidip geliyo yani normalmis öyle demisti doktorum

Kizlar aranizda kahverengi akintisi olmus olan varmi ? Sumukumsu tarzda. Ilk defa bugun oldu bana temizlik yaptiktan sonra. Sizde hic oldumu
yok canim hic olmadi. Sen doktorunu ara bi sor normalmiymis kan yok degilmi? Kirmizi yani? Olmazsa git yinede kontrole icin ferah olur

bendede sag gögsüm soldan büyüktü zaten simdi dahada büyüdü kasinti cok feci bende sende olmuyomu agri yok sizida yok yanma var ucunu elleyince aciyo tabi

yok canim hic olmadi. Sen doktorunu ara bi sor normalmiymis kan yok degilmi? Kirmizi yani? Olmazsa git yinede kontrole icin ferah olur
Aradim nrmal dedi artarsa yada krmiziya donerse gel dedi ama suan acliktanmi midemdenmi blmiyorum karnmda rhatsizlk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…