ben kaynanamgile haftaya diyorum yanlarina gidecegiz uzaktalar ziyarete gidince söylicez ama tembihlicem kimseye demesin agzi biraz gevsek
birdahaki randevumdan sonra söylerim. ozaman 14. haftalik olcam insallah üc hafta kalmis sunun surasindaNe zaman soyleyeceksin cevrene falan :)
tamam canim bende bi arastiriyim ne tür kitaplar alabilirim diye bende siparis veriyimBende kargomuu bekliyorum okuyunca fikir sahibi olurum guzel kitaplar var elbette cocuklar kitapla buyumuyolar ama yardimci olacagida bi gercek :) okuyunca oneririm sizlerede
tamam canim bende bi arastiriyim ne tür kitaplar alabilirim diye bende siparis veriyimegitim yiyecek falan ben mamasini 5 aydan sonra kendim yapcam sebzelerle aventin haslama makinasi var birde mikseri icinde. Iki dk da hazirlaniyor mama hazir almak istemiyorum 5 aya kadarda emer insallah birde mama takviyesiyle gecirirm
tamam canim bende bi arastiriyim ne tür kitaplar alabilirim diye bende siparis veriyimegitim yiyecek falan ben mamasini 5 aydan sonra kendim yapcam sebzelerle aventin haslama makinasi var birde mikseri icinde. Iki dk da hazirlaniyor mama hazir almak istemiyorum 5 aya kadarda emer insallah birde mama takviyesiyle gecirirm
sen bi bak iyise hemen haber ver bizde alalimBen simdilik dr harvey harpin 2 kitabini siparia verdim bunlari okuyunca montessori egitimi icinde kitaplar alicam felswfesi hosuma gidiyor
insallah emerler canim ya ama ben sebze vercem 5. aydan sonra kesinlikle püre haline getiriyorsun hazir camlarda satiliyor ya onlarda almicamWasabii yi diyorsun dimi bende dusunuyorum onu almayi. Bide cesitli markalarin yogurt yapma makinalari var. Ben normalde yogurt yapabiliyorum ama o makinalarla labnede yapilabiliyor onlardan alicam bitanede ek gida cok onemli ama umarim bebeklerimiz emerler :)
Bende kalp atisi duyulana kadar soylemedim duyduktan sonra soyledimben birde anne babamdan kardesimden haric kimseye demedim hamile oldugumu sizler söyledinizmi cevrenizdekilere?
bayanlar sizde tüylenme vamri bende göbekte ve gögüsümde tüylenme var ya
Bugün daha iyiyim çok şükür. Geçen hafta hafif mide bulantılarım vardı 2-3 gündür falan hiç yok göğüslerimdeki dolgunluk acı da geçti gibi sanki korkuyorum gripten bebeğim zarar mı gördü ki diye bütün belirtilerim kayboldu. Daha da 8 gün var kontrole nasıl beklerim bilmiyorumMerhaba kızlar, @nonan canım bebiş büyüdükçe idrar kesesine baskı yapıyor bende de oluyor ara ara öyle baskı ,sanki rahmim yere düşecek gibi hissediyorum ya da idrara çok sıkıştım zannediyorum.ama uzmanınca geçiyor. Sende de kötü bir durum yoktur insalalh kalbini ferah tut.
T tulperde canım geçmiş olsun,bol bol dinlen uyumaya çalış. Ilık duş al rahatlatır.ha bi de fazla portakal suyu içme derim.internetten bir bak zararı var diye biliyorum ben
Yok canım içini ferah tut birşey olmamıştır inş.senin zaten miden çok bulsnmiyordu hatırladığım kadarıyla.gogus hassasiyeti bende geçmedi hala.sabahlari ayağa kalkınca goguslerim ağrıyor feci halde şişmiş gibi.bi de büyüklük farkı var benim goguslerimde.sol gogsum sağ gogsumden buyuk su anda.sol daha yavaş gelişiyor farkediyorum.Bugün daha iyiyim çok şükür. Geçen hafta hafif mide bulantılarım vardı 2-3 gündür falan hiç yok göğüslerimdeki dolgunluk acı da geçti gibi sanki korkuyorum gripten bebeğim zarar mı gördü ki diye bütün belirtilerim kayboldu. Daha da 8 gün var kontrole nasıl beklerim bilmiyorum
agrim var de git bence icinde ferahlamis olur bekleyemezsen 8 günü ama bencede hicbirsey olmamistir benimde migde bulantim kesildi sadece gögüslerim asiri kasiniyo ve yaniyo. Bazen hic bir belirti olmuyo gidip geliyo yani normalmis öyle demisti doktorumBugün daha iyiyim çok şükür. Geçen hafta hafif mide bulantılarım vardı 2-3 gündür falan hiç yok göğüslerimdeki dolgunluk acı da geçti gibi sanki korkuyorum gripten bebeğim zarar mı gördü ki diye bütün belirtilerim kayboldu. Daha da 8 gün var kontrole nasıl beklerim bilmiyorum
yok canim hic olmadi. Sen doktorunu ara bi sor normalmiymis kan yok degilmi? Kirmizi yani? Olmazsa git yinede kontrole icin ferah olurKizlar aranizda kahverengi akintisi olmus olan varmi ? Sumukumsu tarzda. Ilk defa bugun oldu bana temizlik yaptiktan sonra. Sizde hic oldumu
bendede sag gögsüm soldan büyüktü zaten simdi dahada büyüdüYok canım içini ferah tut birşey olmamıştır inş.senin zaten miden çok bulsnmiyordu hatırladığım kadarıyla.gogus hassasiyeti bende geçmedi hala.sabahlari ayağa kalkınca goguslerim ağrıyor feci halde şişmiş gibi.bi de büyüklük farkı var benim goguslerimde.sol gogsum sağ gogsumden buyuk su anda.sol daha yavaş gelişiyor farkediyorum.
kimlere söyledin misal? Akrabalara demedim ben ese dostada degil sadece aile anne baba kayinvalidemgile haftaya diyoz onlar uzaktalar ziyarete gidince dicez.Bende kalp atisi duyulana kadar soylemedim duyduktan sonra soyledim
Aradim nrmal dedi artarsa yada krmiziya donerse gel dedi ama suan acliktanmi midemdenmi blmiyorum karnmda rhatsizlk varyok canim hic olmadi. Sen doktorunu ara bi sor normalmiymis kan yok degilmi? Kirmizi yani? Olmazsa git yinede kontrole icin ferah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?