Kasim annesiyimm

Simdi yine baktim yok leke. Bsyler yiyim bakalm gecicekmi. Cok stres yaptim heralde gecede agridigini hatrliyorum
sen dinlen calisiyomusun? evde kal uzan bi güzel dinlen canim stresse girme iyi beslen meyve sebze vs. vitaminlerini al allahin iziniyle hicbirsey olmaz korkma.

sen dinlen calisiyomusun? evde kal uzan bi güzel dinlen canim stresse girme iyi beslen meyve sebze vs. vitaminlerini al allahin iziniyle hicbirsey olmaz korkma.
Yok cnim ayrildm isten clismiyorum suan. Bide diyorumki benm adetlerm duzensizdi 35 40gunde adet olurdum. Bu 2. Adet donemime denk geldigi icin mi vucut rhatsiz hssedio acaba adet olamaynca. Olablrmi sence

Yok cnim ayrildm isten clismiyorum suan. Bide diyorumki benm adetlerm duzensizdi 35 40gunde adet olurdum. Bu 2. Adet donemime denk geldigi icin mi vucut rhatsiz hssedio acaba adet olamaynca. Olablrmi sence
bilmiyorum ki. Kahverengiye eski kan artiklari derler burda bilmiyorum onla alakali olabilir eski kan artigidir taze kan gelmesinde allah korusun...

Benim de cumartesi günü adet günümdü ve o gün regl sancıları yaşadım derlerdi hep adet döneminde sancı olur diye. Benim de sağ göğsüm biraz daha büyüktü şimdi daha çok açıldı fark :d göğüs ağrılarım yok uçları sızlıyo sadece kasıklarım ağrıyor arada. Kontrol günümü beklicem şimdi doktora benim midem bulanmıyo bebeğin kalbi mi durdu diye gitsem herhalde güler bana.

migden bulanmasi sart degilki bende 8. haftada basladi bir bucuk hafta sürdü simdi yok sadece etten falan tiksiniyorum okadar bulanti yok korkma hersey yolundadir.

bendede sag gögsüm soldan büyüktü zaten simdi dahada büyüdü kasinti cok feci bende sende olmuyomu agri yok sizida yok yanma var ucunu elleyince aciyo tabi
Canım eğer göğsün kasiniyorsa çatlama yapacak demektir krem kullan mutlaka

Kızlar bu arada geceden beri boğazım ağrıyor,yutkunamiyorim sıtma tutuyor resmen.gece boyu kustum.acile gitsem boğaz ağrısı için serum ilaç fln verebilirler mı, yani kullqnabilirmiyim,bebeğe zararı olur mı acaba

oldum olasi kasiniyo bide uclari aciyor. Normalmi bu baskalarinda catlamiyomu Ben hic krem kullanmadim
Uçlarının acimasi normal o bende de var ama kasiniyorsa büyüdüğü için catlayacak demektir muhtemelen.kakao yağı ya da badem yağına başla bence

bence doktorunu ara sor zarari olabilir belki bilmiyorum verdikleri ilaca bakar her ilaci kulllanamazsin zaten

Uçlarının acimasi normal o bende de var ama kasiniyorsa büyüdüğü için catlayacak demektir muhtemelen.kakao yağı ya da badem yağına başla bence
kasinti sirf uclarinda var o kahverenginin cevresinde ucu kasiniyo yani. Oralardami catlar? tamam baslicam canim kesinlikle karnimada yag sürmüyorum erken diye....

kasinti sirf uclarinda var o kahverenginin cevresinde ucu kasiniyo yani. Oralardami catlar? tamam baslicam canim kesinlikle karnimada yag sürmüyorum erken diye....
Yok canım uçlar catlamaz,ben göğsünde varsa diye dedim.ama gene de yağ kasıntiyi alır.yumswtir o bölgeyi

Geçmiş olsun canım hamile olduğunu söylersin ona göre verirler herhalde bi serum ben sağlık ocağına gittiğimde doktor boğazın için sadece gargara verebilirim demişti bi de minoset vermişti ama ben onları da tereddüt ederek kullanmıştım benim ateşim yoktu çok şükür ateşin varsa muhakkak git bence acile gebelikte ateş iyi değilmiş biliyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…