Kizlar ikili tarama testi yapilcak haftaya bana. Ac yada tok olmam onemli mi acaba.
Sağol canım,ateşim yok çok şükür,sıcak çorba içtim yatıyorum şimdi,okuldan izin aldım son bir derse girmedim.eşim işten gelene kadar beklicem.son ana kadar direneyim bakalımGeçmiş olsun canım hamile olduğunu söylersin ona göre verirler herhalde bi serum ben sağlık ocağına gittiğimde doktor boğazın için sadece gargara verebilirim demişti bi de minoset vermişti ama ben onları da tereddüt ederek kullanmıştım benim ateşim yoktu çok şükür ateşin varsa muhakkak git bence acile gebelikte ateş iyi değilmiş biliyosundur
Unutmaya calis bence :))))canim ben sürdüm durdu simdi yine basliyohep ucu delirtiyo beni ya
Anneler babalar biliyor onlara soyledik ama onlar duyunca herkes de duyuyor zaten:) soylemisler ese dosta vs.kimlere söyledin misal? Akrabalara demedim ben ese dostada degil sadece aile anne baba kayinvalidemgile haftaya diyoz onlar uzaktalar ziyarete gidince dicez.
bende oldu canım hatta birkaç gün sürdü. progestan verdi doktor. yerleşmeden dolayı olabileceğini söyledi doktorum çok şükür ultrasonda kanama alanı görmemişti doktor. onu da kullandıktan birkaç gün sonra geçti. eğer içine sinmezse doktoruna danışıp progestan kullan canım.Kizlar aranizda kahverengi akintisi olmus olan varmi ? Sumukumsu tarzda. Ilk defa bugun oldu bana temizlik yaptiktan sonra. Sizde hic oldumu
kızlar merhaba ben şimdi doktordan geldim. herşey yolunda çok şükür. elini kolunu oynattı çok mükemmel ve değişik bi his10 gün sonra gidecem ve ikili tarama testi yapılacak.. kalbi çok güzel atıyor çok ritmik hiç bi sıkıntı yok dedi
kızlar merhaba ben şimdi doktordan geldim. herşey yolunda çok şükür. elini kolunu oynattı çok mükemmel ve değişik bi his10 gün sonra gidecem ve ikili tarama testi yapılacak.. kalbi çok güzel atıyor çok ritmik hiç bi sıkıntı yok dedi
karnın büyümeye başladımı peki farkediyormusun benim pantolonlar dar geliyor biraz göbek de var tabi ama hamile pantolonu için de erken lastikli bişeyler bakacağımkızlar merhaba ben şimdi doktordan geldim. herşey yolunda çok şükür. elini kolunu oynattı çok mükemmel ve değişik bi his10 gün sonra gidecem ve ikili tarama testi yapılacak.. kalbi çok güzel atıyor çok ritmik hiç bi sıkıntı yok dedi
evet bende bakıyorum netten harika şeyler var ama çok erken ben resmi dairede giyemiyorum tayt tarzı şşeyler evde hep tayt eşofman 1 ay daha dayanabilirim böyle sanırım :)Benim ufak ufak belirgin olmaya basladi. Yuksek belli Pantolonlarim artik olmuyor sıkıyor karnimi dusuk bel giyiniyorum tayt ustu tunikler esofmanlar daha rahat oluyorum :) hamile kiyafetleri cok guzel ama az daha bekleyeyim diyorum bende
evet büyüdü artık eski pantolonlarım çok rahatsız ediyor özel sektörde olduğumdan rahatlıkla tayt giyebiliyorum.. daha alışverişe çıkmadım ama buaralar gidip en azından 1-2 tane o lastikli pantolonlardan alayım diyorum.. darısı hepinizin başına sağlıkla kucağımıza alırız inş.karnın büyümeye başladımı peki farkediyormusun benim pantolonlar dar geliyor biraz göbek de var tabi ama hamile pantolonu için de erken lastikli bişeyler bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?