Kasim annesiyimm

kızlar merhaba, test zamanları yaklaştı. ikili, üçlü, dörtlü testler derken araştırmaktan beynim yandı. bunları tek tek yaptıracağımıza sonucu daha güvenli olan sadece anne kanından bakılan nifty test varmış. tek kötü yanı çok pahalı olması. kafam çok karışık, sizler hangi testi yaptıracaksınız?

Sağol canım,ateşim yok çok şükür,sıcak çorba içtim yatıyorum şimdi,okuldan izin aldım son bir derse girmedim.eşim işten gelene kadar beklicem.son ana kadar direneyim bakalım

kimlere söyledin misal? Akrabalara demedim ben ese dostada degil sadece aile anne baba kayinvalidemgile haftaya diyoz onlar uzaktalar ziyarete gidince dicez.
Anneler babalar biliyor onlara soyledik ama onlar duyunca herkes de duyuyor zaten:) soylemisler ese dosta vs.

selam kızlar. hala ara ara kasık batması yaşayan var mı aranızda benim bugün oluyor ara ara 2 gün önce de böyle batmalar oldu. rahim mi büyüyor acaba

Kizlar aranizda kahverengi akintisi olmus olan varmi ? Sumukumsu tarzda. Ilk defa bugun oldu bana temizlik yaptiktan sonra. Sizde hic oldumu
bende oldu canım hatta birkaç gün sürdü. progestan verdi doktor. yerleşmeden dolayı olabileceğini söyledi doktorum çok şükür ultrasonda kanama alanı görmemişti doktor. onu da kullandıktan birkaç gün sonra geçti. eğer içine sinmezse doktoruna danışıp progestan kullan canım.

kızlar merhaba ben şimdi doktordan geldim. herşey yolunda çok şükür. elini kolunu oynattı çok mükemmel ve değişik bi his 10 gün sonra gidecem ve ikili tarama testi yapılacak.. kalbi çok güzel atıyor çok ritmik hiç bi sıkıntı yok dedi

Gözün aydınnn arkadaşım, darısı bekleyenlerin başına

karnın büyümeye başladımı peki farkediyormusun benim pantolonlar dar geliyor biraz göbek de var tabi ama hamile pantolonu için de erken lastikli bişeyler bakacağım

Benim ufak ufak belirgin olmaya basladi. Yuksek belli Pantolonlarim artik olmuyor sıkıyor karnimi dusuk bel giyiniyorum tayt ustu tunikler esofmanlar daha rahat oluyorum :) hamile kiyafetleri cok guzel ama az daha bekleyeyim diyorum bende

Benim ufak ufak belirgin olmaya basladi. Yuksek belli Pantolonlarim artik olmuyor sıkıyor karnimi dusuk bel giyiniyorum tayt ustu tunikler esofmanlar daha rahat oluyorum :) hamile kiyafetleri cok guzel ama az daha bekleyeyim diyorum bende
evet bende bakıyorum netten harika şeyler var ama çok erken ben resmi dairede giyemiyorum tayt tarzı şşeyler evde hep tayt eşofman 1 ay daha dayanabilirim böyle sanırım :)

karnın büyümeye başladımı peki farkediyormusun benim pantolonlar dar geliyor biraz göbek de var tabi ama hamile pantolonu için de erken lastikli bişeyler bakacağım
evet büyüdü artık eski pantolonlarım çok rahatsız ediyor özel sektörde olduğumdan rahatlıkla tayt giyebiliyorum.. daha alışverişe çıkmadım ama buaralar gidip en azından 1-2 tane o lastikli pantolonlardan alayım diyorum.. darısı hepinizin başına sağlıkla kucağımıza alırız inş.

Tayt hayat kurtarıyo resmen :) daha rahat hareket alani kaliyo ben calismadigim icin her turlu kiyafet serbest :) su onunde bebek olan kiyafetler artik herkes giydigi icin hosuma gitmiyo onlardan alsam bile evde giyerim cok daha şık kiyafetler var aslinda artik alisveris yapmak istiyoruuuummm

Kizlar 10 haftaligim. Sizdede gogus altinda mide kismina ani giren cok siddetli olmayan agrilar oldumu saniyelik suren ? Bana ara ara 2 gundur oluyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…