Belirtiler gidip geliyo ya bende de oluyo endişelenmiştim hatta göğüs ağrılarım gitmişti dün yine başladı ağrımaya mide bulantım yok diye endişeleniyordum bugün sabahtan beri bulantım var hiçbir şey yiyemedim. Kan arkadan gelmiştir benim de kabızken zorladığımda kanama oluyordu endişelenme bence inan hiç faydası yok boşuna stres yapıyoruzBayanlar benim gögüs. Belirtilerim ve karin agrilarim yol oldu...makat kisminds kadindi oldu ve nemli gibi geldi bana wcye gittm hafif kan gelmisti cok acik pembe belli belirsiz ön kidima baktm sari akinti geldi korkuyorum acaba o kan malattsnmi geldi yoksa öndenmi diye kabizlik var ve bugün 5-6 saat arabayla yolculuk yaptk bir kac kere indm Prüfpm fakat popom agridi oturmaktan acaba kan arkadan mi gelmistir yoksa öndenmi hic bisey gelmedi ondan sonra Baktm bir kac kerede... korkuOrum belirtilerde yok diye arada bi adet olcam gibi agriyo hafif gidiyo okadar... doktorumds tatilde...
Sorum su. Ben zorlamadm wcye falanda gıtmedm. Sadece gezdık ıslaklık hıssettm arka kısmda wcye gıttm sıldım hafıf kan vardı... korktum öndenmı geldi acaba diye...zorlamadan etmeden neden gelirki cok uzun süre oturdm arabada onla alakalımı acaba? Bide kabızlık var. Gercı gıttm o kanamadan sonra wcye kan ne yoktu büyğk abdestimi zorda olsa yapabildim affedersnBelirtiler gidip geliyo ya bende de oluyo endişelenmiştim hatta göğüs ağrılarım gitmişti dün yine başladı ağrımaya mide bulantım yok diye endişeleniyordum bugün sabahtan beri bulantım var hiçbir şey yiyemedim. Kan arkadan gelmiştir benim de kabızken zorladığımda kanama oluyordu endişelenme bence inan hiç faydası yok boşuna stres yapıyoruz
Aynı korku bende de var canım.iki gündür bulantım yok denecek kadar azaldı nedense.yarin kontrole gidecem acaba birşey mı oldu diyorum Allah korusun.insallah bebislerimiz iyidirBayanlar ben ıyıce korkmaya basladım... karnım yumsacık oldu sertlıgı gıttı.... hıcbır hamılelık belırtısı yok kac gündür. Korkuyorum bebegıme bısey oldu dıye. Doktorada gıdemıyorum aehır dısındayım....benıöle aynı haftada olup aymı seyler olan varmı ben yarın 11+0 olvam ınsallah
Benfe herdey kaybolfu o yüzfen korkuyorum migde bulantim zaten gitmisti gecenlerde orda bebek iyidi bakildi. Ama simdi karinfa batma yok gögüste hassasiyet yok hicbisey yok ondan korkuyorumAynı korku bende de var canım.iki gündür bulantım yok denecek kadar azaldı nedense.yarin kontrole gidecem acaba birşey mı oldu diyorum Allah korusun.insallah bebislerimiz iyidir
Günaydın canım demek ki tek benim belirtilerim gitmemiş.Benim de öyle hic bir belirtim yok acaba normal miBenfe herdey kaybolfu o yüzfen korkuyorum migde bulantim zaten gitmisti gecenlerde orda bebek iyidi bakildi. Ama simdi karinfa batma yok gögüste hassasiyet yok hicbisey yok ondan korkuyorum
Evet bende okurken keşke benimkilerde geçse dedim.Kızlar bence kafaya takmayın belirtileri ve illa bi belirti aramak için kendinizi dinleyip durmayın. Ben de çok takıyordum yok göğüs ağrılarım geçti yok midem bulanmıyor falan diye ama hepsi boş. Bence herkeste gidip geliyor bu belirtiler belli zaman sonra da tamamen ortadan kalkıyor hem düşünsenize 24 saat boyunca mide bulantısı kasık ağrısı yaşasak daha mı iyi. Geçen midem bulanmıyo diyordum bütün gün bulandı bir şey yiyemedim kasık ağrılarım gitti demiştim 3 gün boyunca aralıksız ağrıdı bi da neden şuyum yok buyum yok demicem hemen başıma geliyo sonra böyle daha rahat :d
Galiba bu haftalarda gitmesi normal cogunda gitmis duydugum kadarıylaGünaydın canım demek ki tek benim belirtilerim gitmemiş.Benim de öyle hic bir belirtim yok acaba normal mi
Selamm:) şu an 7+4teyim. Daha önce bir hamileliğim olmuştu, onda ikizdi ve bebeklerimin kalbi 7+6da durmuştuSelam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik? bi durgunlaştı sanki bu başlık : )
Erken döllenme olmus demekki :) hayirli olsn yeterkis aglikli olsunKızlar bende bugün gittim pititrcigimizi gördük çok şükür ama 10 gün ilerden gidiyoruz benim hesaplarima göre 8+6 olması gerekiyordu doktor 10+3 dedi ben anlamadım hiç bişey korkulcak bişey yok sadece doğum tarihini etkiler dedi ama bu kadar önden gitmesi beni şaşırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?