Kasim annesiyimm

Bayanlar bunda ikinci cizgiyi görebiliyormusunuz? Ben görebiliyorum arkadasimin testi 4 gün var adetine. Cok istiyor bebek sahibi olmayi. Ben gördüm hayalet cizgiyi sizce de varmi ikinci cizgi?
var gibi ama strip testler çok güvenilir değil

Hem

hemde ne buyuk bi heyecan korka korka gidiyosn ya bisey olduysa diye dr kizimz cok hareketli masallah hic yernde durmuyo diyo o duyguyu anlatamam inanki
Hafi gözünüz aydin canm. Bende 11+0 da gittim doktor oglan gibi dedi pioidini gördük sanki ama degisebilir tabi cok erken.

Bayanlar bu arada ben 11+4 teyim karin agrilarim basladi tekrar batmalar falan cok sagli dollu ve öksürünce vs oraya bicak batmis gibi oluyor...sizdede öyle oluyormu

Hem

hemde ne buyuk bi heyecan korka korka gidiyosn ya bisey olduysa diye dr kizimz cok hareketli masallah hic yernde durmuyo diyo o duyguyu anlatamam inanki
Çok sevindim canim sağlıcakla gelsin premses

Canm bizde dun
Hafi gözünüz aydin canm. Bende 11+0 da gittim doktor oglan gibi dedi pioidini gördük sanki ama degisebilir tabi cok erken.
Gittik 11+5 dedi dr emin konustu baya ama tabi bilemeyiz bugun bi dr a daha gitcem bakalm o ne diyo yazarm yine buraya

10+1 olduk bizde bugun :) ama daha 2 haftam var kuzumu gormeye. Vakit gecmiyor hic valla. 2'li testi yaptirmamayi dusunen var mi aranizda ?

Oluyo canm ga
Bayanlar bu arada ben 11+4 teyim karin agrilarim basladi tekrar batmalar falan cok sagli dollu ve öksürünce vs oraya bicak batmis gibi oluyor...sizdede öyle oluyormu
Oluyo canm gayet normalmis karin buyumeye basladigi icin olurmus dr a sordm

Canlar emin olmak icin baska bi dr a gitmistim oda erkek dedii cok sasirdim henuz cok kucuk bi cikinti var tam belli degil 2 hafta sonra tam belli olur dedi cin takvimjndede erkek diyodu bakalim ne cikcak bebegim

İste bebegim teyzeleri

Eklentiler

• P_20170421_142310_1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 62
  • P_20170421_142232_1_1_1.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 43
Kız dediğinde bu kadar erken belli olmasına şaşırmıştım zaten. benim bildiğim erkek erken haftalarda belli oluyor kız daha geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…