Kasim annesiyimm

10+1 olduk bizde bugun :) ama daha 2 haftam var kuzumu gormeye. Vakit gecmiyor hic valla. 2'li testi yaptirmamayi dusunen var mi aranizda ?
Benim de 11 mayısta randevum ikili test yapacağız dedi doktor. Ense kalınlığı normal çıkarsa burun kemiği oluştuysa kan vermeyi düşünmüyorum diğer bilmem kaçta kaç risk oranı bana hiç güvenilir gelmiyor bana göre 80 de 1 risk de aynı 10000 de 1 risk de aynı sonuçta ikisinde de risk söz konusu hiç bu sayılarla kafamı karıştırmayı düşünmüyorum

Kızlar selamlar
İkili test yaptırdınız mı?

Doktorum Nifty test önerdi, ikili üçlü testler hep yüzde 70 civarı bir ihtimal hesabı yaparken nifty test yüzde 99,8 gibi yüksek bir oranda anomalileri tespit ediyormuş. sadece anneden bir tüp kan alınarak yapılıyor bu test ama tek kötü yanı çok pahalı olması ve hiçbir sigortanın ödememesi. bunu yaptırırsanız diğer testlere gerek yok demişti. biz de ikili üçlü dörtlü uğraşacağımıza bir tek onu yaptırdık. sonuç bekliyoruz. fakat şimdi de demez mi ama ikili testin ultrason kısmını da mutlaka yaptırmanız lazım diye, ense kalınlığına organlarına bakılacakmış. vallahi bu test çilesindem ve para tuzaklarından bıktık. kafamız karışıyor stres oluyoruz ve çok masrafa giriyoruz. doktorlar bu kadar ısrarla uyarınca da insan yaptırmazsa kendini suçlu hissediyor. bırakmıyorlar bi mutlu hamilelik geçirelim yani

Merhaba kızlar nasilsiniz.? B Betsr tebrik ederim canım,darısı başıma inşallah benim de bir kızım olur sağlıklı sıhhatli.gecmeyen bir boğaz ağrısı ve oksurugum var.bir haftayı geçti . Dr sadece bir öksürük şurubu verdi hamileler bunu kullanabilir dedi,onu da iki kez içtim ikisinde de kustum hemen.hala ara ara öksürük boğazda batma devam ediyor.bu arada mayısın 2.haftasi randevum var ikili test için ama yaptırmayı hiç dusunmuyorum dedim doktora.doktor da ense kalınlığına bir bakarız konuşuruz dedi .Hepinizi öpüyorum

Canlar emin olmak icin baska bi dr a gitmistim oda erkek dedii cok sasirdim henuz cok kucuk bi cikinti var tam belli degil 2 hafta sonra tam belli olur dedi cin takvimjndede erkek diyodu bakalim ne cikcak bebegim
Kız dediğinde bu kadar erken belli olmasına şaşırmıştım zaten. benim bildiğim erkek erken haftalarda belli oluyor kız daha geç.
Bende öyle biliyorum :)

Merhaba kızlar yarın sabah 9 da randevum var ve ikili test yaptırcam bakalım ne çıkacak. İnşallah cinsiyetle ilgili birşey öğrenebilirim meraktan çatlamak üzereyim

Kizlar sizde gögüs ucunda kasinma yokmu??? Bendemi sirf oluO bu asirk kasinti var bugün

Bende d bir ara olmuştu canım @nonan .Şimdilik kaşıntı ara verdi sanırım.tum vucufum göğüs ucu da dahil kasiniyordu benim

Bende d bir ara olmuştu canım @nonan .Şimdilik kaşıntı ara verdi sanırım.tum vucufum göğüs ucu da dahil kasiniyordu benim
bende bir hafta gidiyor bir hafta geliyor valla hele bugün daha kötü is yerindeyim birde bayagi zor oluyor krem sürdüm ama bir saat falan idare ediyo

Merhaba kızlar yarın sabah 9 da randevum var ve ikili test yaptırcam bakalım ne çıkacak. İnşallah cinsiyetle ilgili birşey öğrenebilirim meraktan çatlamak üzereyim
noldu canim? Cinsiyet belli oldumu? Genelde bu zamanlarda olmayinca kiz deniliyor :)

şimdi geldim doktordan. net görünmüyor ama tahminin erkek dedi doktor am asen kimseyle paylaşma şimdilik dedi nasıl mutluyum anlatamam ikili test için kan da verdim ama ultrasonda boyun ve burun kemiği ölçüleri gayet yerinde çıktı. herşey yolunda dedi. sizde hayırlı haberlerinizi alırsınız inşallah

insallah canim :) gözün aydin olsun bakalim haftayada benim var 14 haftama girecegim insallah orda belli olur belki

Mayisin ilk haftası gidicem ben de bakalım tahmini bi cinsiyet ogrenebilecek miyiz :) hemde 2 li testler yapilacak. 12.haftamda olucam cok heyecanliyim zaman gecmiyor :)

Mayisin ilk haftası gidicem ben de bakalım tahmini bi cinsiyet ogrenebilecek miyiz :) hemde 2 li testler yapilacak. 12.haftamda olucam cok heyecanliyim zaman gecmiyor :)
biraz doktora kalmış o tahmini söylemek aslında hepsinin bi fikri var ama söylemiyorlar bizde çok ısrar edince heyecanımızı görünce söyledi. normalde 14. haftada söylüyorum dedi. inşallah seninkide bir tahmin yapar. zaten tahminlerin %95 i doğru çıkıyor.

bende aynen ikinci haftasinda gidecegim. Persembe günü haftaya. Siz ikili testi neden yaptiyriyorsunuz? Down Sendromu olup olmadigini ögrenmek icinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…