Benim de 11 mayısta randevum ikili test yapacağız dedi doktor. Ense kalınlığı normal çıkarsa burun kemiği oluştuysa kan vermeyi düşünmüyorum diğer bilmem kaçta kaç risk oranı bana hiç güvenilir gelmiyor bana göre 80 de 1 risk de aynı 10000 de 1 risk de aynı sonuçta ikisinde de risk söz konusu hiç bu sayılarla kafamı karıştırmayı düşünmüyorum10+1 olduk bizde bugun :) ama daha 2 haftam var kuzumu gormeye. Vakit gecmiyor hic valla. 2'li testi yaptirmamayi dusunen var mi aranizda ?
Kızlar selamlar
İkili test yaptırdınız mı?
Canlar emin olmak icin baska bi dr a gitmistim oda erkek dedii cok sasirdim henuz cok kucuk bi cikinti var tam belli degil 2 hafta sonra tam belli olur dedi cin takvimjndede erkek diyodu bakalim ne cikcak bebegim
Bende öyle biliyorum :)Kız dediğinde bu kadar erken belli olmasına şaşırmıştım zaten. benim bildiğim erkek erken haftalarda belli oluyor kız daha geç.
Masallah masallah. Bendede erkek olabilir dedi cikinti vardi cünkü :) hayirlisi oldun brnim birdahaki randevum 13+3 de orda belli olur herhaldeİste bebegim teyzeleri
bende bir hafta gidiyor bir hafta geliyor valla hele bugün daha kötü is yerindeyim birde bayagi zor oluyor krem sürdüm ama bir saat falan idare ediyoBende d bir ara olmuştu canım @nonan .Şimdilik kaşıntı ara verdi sanırım.tum vucufum göğüs ucu da dahil kasiniyordu benim
noldu canim? Cinsiyet belli oldumu? Genelde bu zamanlarda olmayinca kiz deniliyor :)Merhaba kızlar yarın sabah 9 da randevum var ve ikili test yaptırcam bakalım ne çıkacak. İnşallah cinsiyetle ilgili birşey öğrenebilirim meraktan çatlamak üzereyim
insallah canim :) gözün aydin olsun bakalim haftayada benim var 14 haftama girecegim insallah orda belli olur belkişimdi geldim doktordan. net görünmüyor ama tahminin erkek dedi doktor am asen kimseyle paylaşma şimdilik dedinasıl mutluyum anlatamam ikili test için kan da verdim ama ultrasonda boyun ve burun kemiği ölçüleri gayet yerinde çıktı. herşey yolunda dedi. sizde hayırlı haberlerinizi alırsınız inşallah
Benim doktorum net cinsiyeti 14 haftalıkken görebiliriz dedi. seninki belli olur canıminsallah canim :) gözün aydin olsun bakalim haftayada benim var 14 haftama girecegim insallah orda belli olur belki
ben özel hastaneye gidiyorum orda yaptırdım canım ama devleti bilmiyorum inan ki.Kızlar ikili testleri özel de mi yaptırıyorsunuz ben henüz araştırmadım
biraz doktora kalmış o tahmini söylemek aslında hepsinin bi fikri var ama söylemiyorlar bizde çok ısrar edince heyecanımızı görünce söyledi. normalde 14. haftada söylüyorum dedi. inşallah seninkide bir tahmin yapar. zaten tahminlerin %95 i doğru çıkıyor.Mayisin ilk haftası gidicem ben de bakalım tahmini bi cinsiyet ogrenebilecek miyiz :) hemde 2 li testler yapilacak. 12.haftamda olucam cok heyecanliyim zaman gecmiyor :)
bende aynen ikinci haftasinda gidecegim. Persembe günü haftaya. Siz ikili testi neden yaptiyriyorsunuz? Down Sendromu olup olmadigini ögrenmek icinmi?Mayisin ilk haftası gidicem ben de bakalım tahmini bi cinsiyet ogrenebilecek miyiz :) hemde 2 li testler yapilacak. 12.haftamda olucam cok heyecanliyim zaman gecmiyor :)
canim ikili test dedigin bebeginde down sendromu varmi yokimu diye bakilan testmi? Naisl yapiliyor?Kızlar ikili testleri özel de mi yaptırıyorsunuz ben henüz araştırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?