Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Amin canim ins evet tedavidryim dondurulmuslarim var şu anda rahim dinlendirme asamasindayim doktorum 2 adet sonra gel demisti bu ay ki adetimle başlayacak dondurulmuş icin tedavi canim

Ovulasyon testi tam olarak hamileligj belli etmez canim o teste bakarak canini sikma

Ne bileyim internette adetten 7 gun 6 gun once ovulasyon testiyle öğrendik yazmışlar benim adetim 28 gun sürüyor normalde pazartesi olmam gerekiyor ama dediginiz gibi test günüm 12 aralık adetten 3 gun once çıkmayınca olmadi diye dusunuyorum

Haklisin aslinda ama insanin aklından çıkmıyor hiç birşeylerle meşgul olmak iyi geliyor o zaman aklından cikiyor
Bu dönemi sakin geçir. Otur film izle kitap oku eğer sana iyi gelen arkadaşların varsa onlarla görüş bu süreci yaşayanları okumak iyi geliyorsa oku da ama test yapma lütfen. Benim mesela evde bir Sürü ovulasyon ve gebelik testim vardı ben sabrettim yapmadım hiç, kaldırdım hepsini

Oyle yapicam aynen dediginiz gibi. Siz de mi yeni transfer oldunuz Hayirli olsun insallah

Oyle yapicam aynen dediginiz gibi. Siz de mi yeni transfer oldunuz Hayirli olsun insallah
Ben tekrar tüp bebek sürecine başlıyorum. İlk transferim geçen sene oldu ilk denemede de tuttu ancak bebeğimi doğuma çok az zaman kala kaybettik. Şu an beklemem gereken asgari süreyi geçirmeye çalışıyorum. Zaman varken de belli yumurta toplamayı halledelim dedik.

Insallah bu sefer de tutar ve Allah tamamına erdirir Allah hepimizin yüzünü güldürsün senin adına üzüldüm insallah senin icin aydınlık ve parlak günler gelir hep..

Insallah bu sefer de tutar ve Allah tamamına erdirir Allah hepimizin yüzünü güldürsün senin adına üzüldüm insallah senin icin aydınlık ve parlak günler gelir hep..
Ben inanıyorum bu sefer de hemen tutunacak, tutmaması için bir neden yok, ben yine elimden gelen her şeyi yapacam.

toplandiktan ne kadar sure sonra anlasiliyor? Benim cok fena karnim agriyo sanki gaz birikmis gibi ama bulanti yok.. ne zaman doktora gitmek gerekli acaba?Kusmaya baslayincami

neden heyecan ve stres yapiyosun bence sakin ol.. cok sukur guzel bir sebep icin tedaviye basladigini dusun.. ignlerimi bende kendim yapamiyorum esime yaptrdim.. evet cok zor oluyor ama mutlu olmaya calis.. daha baska bir sebep icin de hastaneye gidiyor olabilirdik.. bi de boyle dusun

bugun opu oldum... pazartesi gunu kac yumurtam dollenecek bilgi vericekler:) ama transfer ocak adetinden sonrasina kaldi.. rahim dinlendirmeye gectik:) insallah senin dollenen yumurtan tranfer edilebilir Dualaeim seninle

bugun opu oldum... pazartesi gunu kac yumurtam dollenecek bilgi vericekler:) ama transfer ocak adetinden sonrasina kaldi.. rahim dinlendirmeye gectik:) insallah senin dollenen yumurtan tranfer edilebilir Dualaeim seninle

Hayırlısıyla inşallah :) kaç yumurta toplandı?

Benim maalesef transfer zamanı belli değil çünkü hidrosalpenks hastasıyım aynı zamanda. Mecburen laparoskopi olmam gerekiyor.

Hayırlısıyla inşallah :) kaç yumurta toplandı?

Benim maalesef transfer zamanı belli değil çünkü hidrosalpenks hastasıyım aynı zamanda. Mecburen laparoskopi olmam gerekiyor.
Merhaba tüplerdeki sıkıntıyı hsg ilemi öğrendiniz.

Merhaba, evet hsg'te ortaya çıktı.
Bendei endometriozis hastasiyim. Hsg çektirmeden tüp bebek ile embriyo dondurdum. Bu ay transfer olacak inş. Aklıma hep hidrosalpinks geliyor riskli kategorideyim birde. Doktor istemeyince işime geldi sanırım birazda belirti veren birseyde değil sanırım o yüzden sordum sizede.
Sizin durumunuz nedir tedavinizin hayırlı olması dileğiyle

merhaba
01.12.2019da ilk gonal f ignemiyaptım 225lik olarak, bugun de diger igneye basladm 1.5 yillik evliyim 31 yasindayim tuplerim tikali ve hidrosalpinks malesef laporoskopiye gerek duymadi doktorum hatta sivi kaybolmus ama tabi normal gebelik imkansiz
perşembe yada cuma yumurtalar toplanacak inşallah bi aksilik olmadan hamileler kervanına ben de katılırım dua ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…