- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi casperayse
-
Amin canim ins evet tedavidryim dondurulmuslarim var şu anda rahim dinlendirme asamasindayim doktorum 2 adet sonra gel demisti bu ay ki adetimle başlayacak dondurulmuş icin tedavi canimamin inşallah. Benim de ilk denemede boş çıktı. Bunun döllenmesi bile bizi aşırı sevindirdi. Gelen 3 tane daha var ama devam eder etmez zaman göstericek. Haftaya çarşamba yeniden maraton başlıyor. Herkes için hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
Siz şimdi yine tedavi oluyor musunuz?
Ovulasyon testi tam olarak hamileligj belli etmez canim o teste bakarak canini sikmaBen de 2 aralıkta transfer oldum ama dün ovulasyon testi yaptim silik cikti zaten herkesde silik çıkarmış köyü kirmizi olunca hamilelik belirtisiymiş çoğu kişi adetinden bir hafta once bu testle hamileliğini ogrenmis cok moralim bozuldu( bütün umurlarım yerle bir oldu
Hayırlısını dile lütfen. Burdaki yorumları okuyup da strese sokma kendini. Biraz sabret test zamanınıÇok korkuyor insan o kadar iğne ilaçtan sonra Allahım hepimize sağlıklı bir şekilde nasip eder tez zamanda insallah
Haklisin aslinda ama insanin aklından çıkmıyor hiç birşeylerle meşgul olmak iyi geliyor o zaman aklından cikiyorHayırlısını dile lütfen. Burdaki yorumları okuyup da strese sokma kendini. Biraz sabret test zamanını
Bu dönemi sakin geçir. Otur film izle kitap oku eğer sana iyi gelen arkadaşların varsa onlarla görüş bu süreci yaşayanları okumak iyi geliyorsa oku da ama test yapma lütfen. Benim mesela evde bir Sürü ovulasyon ve gebelik testim vardı ben sabrettim yapmadım hiç, kaldırdım hepsiniHaklisin aslinda ama insanin aklından çıkmıyor hiç birşeylerle meşgul olmak iyi geliyor o zaman aklından cikiyor
Oyle yapicam aynen dediginiz gibi. Siz de mi yeni transfer oldunuz Hayirli olsun insallahBu dönemi sakin geçir. Otur film izle kitap oku eğer sana iyi gelen arkadaşların varsa onlarla görüş bu süreci yaşayanları okumak iyi geliyorsa oku da ama test yapma lütfen. Benim mesela evde bir Sürü ovulasyon ve gebelik testim vardı ben sabrettim yapmadım hiç, kaldırdım hepsini
Ben tekrar tüp bebek sürecine başlıyorum. İlk transferim geçen sene oldu ilk denemede de tuttu ancak bebeğimi doğuma çok az zaman kala kaybettik. Şu an beklemem gereken asgari süreyi geçirmeye çalışıyorum. Zaman varken de belli yumurta toplamayı halledelim dedik.Oyle yapicam aynen dediginiz gibi. Siz de mi yeni transfer oldunuz Hayirli olsun insallah
Insallah bu sefer de tutar ve Allah tamamına erdirir Allah hepimizin yüzünü güldürsün senin adına üzüldüm insallah senin icin aydınlık ve parlak günler gelir hep..Ben tekrar tüp bebek sürecine başlıyorum. İlk transferim geçen sene oldu ilk denemede de tuttu ancak bebeğimi doğuma çok az zaman kala kaybettik. Şu an beklemem gereken asgari süreyi geçirmeye çalışıyorum. Zaman varken de belli yumurta toplamayı halledelim dedik.
Ben inanıyorum bu sefer de hemen tutunacak, tutmaması için bir neden yok, ben yine elimden gelen her şeyi yapacam.Insallah bu sefer de tutar ve Allah tamamına erdirir Allah hepimizin yüzünü güldürsün senin adına üzüldüm insallah senin icin aydınlık ve parlak günler gelir hep..
merhabalar bende 4 aralıkta şahin zeteroğlu ile tüp bebek tedavisine başladım ilk denememiz şuan da daha iğnelerimi vurunuyorum cok heyecan ve stres var. ilk denemeye rağmen yıpranmış ve yorgun hissediyorum kendi mi inşallah bekleyen herkes iyi sonuç alır rabbim kimseyi böyle bir şeyle sınamasın çok zormuş
Canim simdi anlaşılmaz toplandıktan sonra anlasiliyor iste karında sivi birikmesi oluyor halsizlik mide bulantisi ve karin sisligi ben 4 gun serum.yedim canim bir hafta da ancak geçti ama zordu ins sende olmaz canim herkeste olacak diye bisey yok.ama boyle belirtiler hissedersen hemen doktoruna git bu onemli
merhabalar bende 4 aralıkta şahin zeteroğlu ile tüp bebek tedavisine başladım ilk denememiz şuan da daha iğnelerimi vurunuyorum cok heyecan ve stres var. ilk denemeye rağmen yıpranmış ve yorgun hissediyorum kendi mi inşallah bekleyen herkes iyi sonuç alır rabbim kimseyi böyle bir şeyle sınamasın çok zormuş
Çok güzel bir düşünce tarzınız var. Gerçekten de öyle. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ve iyi bir şey için uğraşıyoruz. Gerisi Allah'ın takdiri. Nasipte varsa olur.
Size opu için iyi dileklerimi gönderiyorum. çabucak atlatın yumurtalarınız güzelce toplansın. Gelişmelerinizi bekliyoruz umutla.
Beni bugün aradılar dün toplanan tek yumurtam döllenmiş. :) Bakalım 3. günü görebilecek mi.
Allah herkese güç kuvvet versin. İğneler zaten eziyet ama onları da geçtim gerçekten her gün vajinal muayene olmaktan aşırı sıkıldım.
bugun opu oldum... pazartesi gunu kac yumurtam dollenecek bilgi vericekler:) ama transfer ocak adetinden sonrasina kaldi.. rahim dinlendirmeye gectik:) insallah senin dollenen yumurtan tranfer edilebilirDualaeim seninle
Merhaba tüplerdeki sıkıntıyı hsg ilemi öğrendiniz.Hayırlısıyla inşallah :) kaç yumurta toplandı?
Benim maalesef transfer zamanı belli değil çünkü hidrosalpenks hastasıyım aynı zamanda. Mecburen laparoskopi olmam gerekiyor.
Merhaba tüplerdeki sıkıntıyı hsg ilemi öğrendiniz.
Bendei endometriozis hastasiyim. Hsg çektirmeden tüp bebek ile embriyo dondurdum. Bu ay transfer olacak inş. Aklıma hep hidrosalpinks geliyor riskli kategorideyim birde. Doktor istemeyince işime geldi sanırım birazdaMerhaba, evet hsg'te ortaya çıktı.
Amin canim ins ama ovulasyon testi herkeste doğru sonuç gostermeyebiliyor yani o yuzden canini sikmaÇok korkuyor insan o kadar iğne ilaçtan sonra Allahım hepimize sağlıklı bir şekilde nasip eder tez zamanda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?