Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım ilk günlerde benim de kabızlık vardı bugun tam tersi ishal ama bu gebelik belirtisi mi bilmiyorum ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum

Burda birisi olmuştu diye hatırlıyorum ama hamilelikle ne kadar alakalı bilemiyorum.

Bende transferden önce prednol kullandım o da baskılayıcı

Prednol mu?Kortizon aslında o.Annem yıllardır kullanıyor bağışıklığı çok baskılıyor

Selam kader arkadaşlarım yarın transferim var okadar gerdimki kendimi size yazmak aklıma geldi tansiyonum düşmüyo bwn napıcam böle operasyon dan felen korktuğum dan değil üçüncü bu ama tutmıcak diye cok geriliyorum elimde değil maddi ve manevi olarak bildiğiniz gibi insan çöküyo ne hissettiğimide bilmiyorum çok daraldım

Sakin olmalısın Allah nasıl nasip ettiyse öyle olcak elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah a havale edelim hayırlı olanı isteyelim olanda bir olmayanda bin hayır varmış. Sen içini ferah tut gerisi takdir i ilahi

Bu ilaçların hepsini bende kullanıyorum artı, oksapar iğne kan sulandırıcı artı coraspirin,dekort(kortizon) ,ve prograf (bağışıklık baskılayıcı) kullanıyorum mutlaka doktorun iyidir canım bnmde çikolata kisti.mm var ama kcuk önemsiz dedi doktorum..kafana takma sakin sen ne olur ne olmaz 12.gün kan ver mutlaka doktorun seni doğru yönlendirecektir..dinlendim mi peki daha çok hareket halindemiydin evde transfer sonrasi

Affınıza sığınarak bişey sorcam. Transferden sonraki büyük abdest konusunda tamam kabız olmamız gerekiyor ama sonuçta birazcık ıkınmak (afedersiniz) gerekiyor. Korkuyorum ben de nasıl olacak bu iş

bilmez miyiz.. yalnız değilsin. benim de transferime az kaldı, ben de türlü türlü şeylerden gerginim, ama sakinleyip düşününce diyorum ki hepsi fani bu dertlerin.. e her şey fani.. sıkma canını nolur, inan ki o sana tutunacak. yavru adayına şöyle deriiin bir nefes alıp yer aç, yarın gelsin konsun inşallah: )

Bende oradan baktım aslında. Transfer gününü yazdım.
Eki Görüntüle 2721475
Embriyomuz blastokist mıydı yani 6.gün yada 5. Gün embriyosu muydu?? O zaman blastokist transfer tarihine göre girin ,bı normal transfer tarihi yaziyo birde blastokist hesaplama aracı olanlar vardı sanırım yanlış yönlendirmeyeyim ama iki tip transfer tarihi ayari var ona da bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…