- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.421
Maşallah canım sağlıcakla kucağına al inşallah çok mutlu oldumKızlar ben dayanamadım kan testi verdim. 99.61 çıktı ellerim titriyor bunu yazarken şuan
Hmm diğer güneşti o zaman10.gün bugün eşimi zorla götürdüm. Yok csnım ben gayet umutluydum
Canım ilk günlerde benim de kabızlık vardı bugun tam tersi ishal ama bu gebelik belirtisi mi bilmiyorum ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorumÇok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum bugün transfer sonrası 4. Günüm hiç belirtim yoktu hatta hala yok diyebilirim arada kasıklarımdaki ağrı dışında o da normalde de oluyor kistim olduğu için ancak bugün akşam ishal oldum çok kötü bulantıyla birlikte yarım saat kadar sonra geçti böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Burda birisi olmuştu diye hatırlıyorumÇok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum bugün transfer sonrası 4. Günüm hiç belirtim yoktu hatta hala yok diyebilirim arada kasıklarımdaki ağrı dışında o da normalde de oluyor kistim olduğu için ancak bugün akşam ishal oldum çok kötü bulantıyla birlikte yarım saat kadar sonra geçti böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Bende transferden önce prednol kullandım o da baskılayıcıCanım ben bağışıklık sistemini baskılayıcı bir ilaç kullanıyorum transferden 5 gün 9nce başlatmıştı doktorum çokta ağır bir ilaç adı prograf..biz hatta şaşırmıştım neden bağışıklığı baskiliyoruz diye..5 gün önceden başlattı sabah akşam içiyorum sanırım eğer sebebi bu ise olmayadabilir..dur bakalım olumluya döner belkide
Çok sağol canımm şuan çok garip hissediyorum. İnşallah hepimiz alırız kucağımızaMaşallah canım sağlıcakla kucağına al inşallah çok mutlu oldum
Prednol mu?Kortizon aslında o.Annem yıllardır kullanıyor bağışıklığı çok baskılıyorantikorlar sapıtıyo bazen. Embriyoyu düşman hücre olarak algılıyor. Vücuttan atıyoe. Ama bu her gebe kalamayanda var demek değil canım. Bizim dr'da veriyomuş gördüm. 5 gün kullanıyosun. Romatizma sedef ilacı aslındabelki senin dr'unda vermiştir. Adini hatirlayamadim. Bana versin dr sana söylerim. Bidaha ki transferinde kullanırsın inşaallah
Evet o. Kortizon muPrednol mu?Kortizon aslında o.Annem yıllardır kullanıyor bağışıklığı çok baskılıyor
Ayy evett iniallah kimyasal vs değildir. Ondan da korkuyorum şuanHmm diğer güneşti o zaman10.gün için çok güzel değer maşallah.
Evet neyse ki az kullanıyoruz.Mg olarak da az veriyorlar.Evet o. Kortizon muneyse 5 günden bişey olmaz
Değildir ya öyle düşünme. Değerim güzel çıkmış niye kimyasal olsunAyy evett iniallah kimyasal vs değildir. Ondan da korkuyorum şuan
Çocuk için bi kortizon kullanmadığımız kalmıştıEvet neyse ki az kullanıyoruz.Mg olarak da az veriyorlar.
Ben hala kullanıyormPrednol mu?Kortizon aslında o.Annem yıllardır kullanıyor bağışıklığı çok baskılıyor
Sakin olmalısın Allah nasıl nasip ettiyse öyle olcak elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah a havale edelim hayırlı olanı isteyelim olanda bir olmayanda bin hayır varmış. Sen içini ferah tut gerisi takdir i ilahiSelam kader arkadaşlarım yarın transferim var okadar gerdimki kendimi size yazmak aklıma geldi tansiyonum düşmüyo bwn napıcam böle operasyon dan felen korktuğum dan değil üçüncü bu ama tutmıcak diye cok geriliyorum elimde değil maddi ve manevi olarak bildiğiniz gibi insan çöküyo ne hissettiğimide bilmiyorum çok daraldım
Bu ilaçların hepsini bende kullanıyorum artı, oksapar iğne kan sulandırıcı artı coraspirin,dekort(kortizon) ,ve prograf (bağışıklık baskılayıcı) kullanıyorum mutlaka doktorun iyidir canım bnmde çikolata kisti.mm var ama kcuk önemsiz dedi doktorum..kafana takma sakin sen ne olur ne olmaz 12.gün kan ver mutlaka doktorun seni doğru yönlendirecektir..dinlendim mi peki daha çok hareket halindemiydin evde transfer sonrasiCanım estrofem günde 3 kere
Prolutex iğne 2 kere. Folik asit 1kere ve d vitamini günde 10 damla
Koç üniversite hastanesinde yaptırıyorum
Kist veya miyom var dedi sanırım çok emin değilim ama çok önemli değil dedi rahim filmin temiz dedi
Normal beslendim kuruyemiş yemeye dikkat ettim yumurta falan
Valla bilemiyorum moralim sıfır
bilmez miyiz.. yalnız değilsin. benim de transferime az kaldı, ben de türlü türlü şeylerden gerginim, ama sakinleyip düşününce diyorum ki hepsi fani bu dertlerin.. e her şey fani.. sıkma canını nolur, inan ki o sana tutunacak. yavru adayına şöyle deriiin bir nefes alıp yer aç, yarın gelsin konsun inşallah: )Selam kader arkadaşlarım yarın transferim var okadar gerdimki kendimi size yazmak aklıma geldi tansiyonum düşmüyo bwn napıcam böle operasyon dan felen korktuğum dan değil üçüncü bu ama tutmıcak diye cok geriliyorum elimde değil maddi ve manevi olarak bildiğiniz gibi insan çöküyo ne hissettiğimide bilmiyorum çok daraldım
Embriyomuz blastokist mıydı yani 6.gün yada 5. Gün embriyosu muydu?? O zaman blastokist transfer tarihine göre girin ,bı normal transfer tarihi yaziyo birde blastokist hesaplama aracı olanlar vardı sanırım yanlış yönlendirmeyeyim ama iki tip transfer tarihi ayari var ona da bakın..Bende oradan baktım aslında. Transfer gününü yazdım.
Eki Görüntüle 2721475
Ben de kullandım onu ama olmayınca olmuyor demek kiBende transferden önce prednol kullandım o da baskılayıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?