Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Affınıza sığınarak bişey sorcam. Transferden sonraki büyük abdest konusunda tamam kabız olmamız gerekiyor ama sonuçta birazcık ıkınmak (afedersiniz) gerekiyor. Korkuyorum ben de nasıl olacak bu iş
Duphalac ilac yazıyorlar cnm hergun 1 kapak icersin

Bende çok gergindim o gün ama iyi şeyler düşünmeye çalış dua et içini rahatlat. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haber alırsın bu sefer

Sağol canım allah razı olsun

Oksapar bende kullanıyorum göbekten cok yakıyor seni de yakıyormu ne kadar kullancaz bunu sence

yemek yapmak ve yemek tuvalet haricinde kalmadım diyebilirim
yemek yapmak tuvalete gitmek yemek yemek dışında kalkmadım diyebilirim.senin kullandığın diğer ilaçları kullanmıyorum acaba onla ilgisi olabilir mi kafam karışık
İlgin için teşekkürler canım

Ben 23'ünde kontrole gideceğim.Estrofemi corasprini vs kullanıyorum.Bitse de transfer için zaman verse durumundayım.Sanırım genelde kontrolden gününden 5 gün sonra yapıyorlarmış transferi.
Canim adetin 2.gunu çağırdı.. sonra 13.gun gittim transfer de 18.gunu oldu

Pozitifleri okudukça o kadar motive oluyorum o kadar seviniyorum ki size anlatamam. Her pozitif sonuç benim için bir umut oluyor. Hayatta aklıma gelmezdi boyle bir yola girecegim, ilk deneyimim olucak transfer için beklemedeyim. Yalniz tecrübeli arkadaşlarıma sormak istiyorum; ben hic rahim filmi cektirmedim. Doktorun rahim filmi istedği ay adetim bitmişti ve esimin istegiyle hemen başladık tedaviye. Sonra yapalım rahim filmini o zaman demişti. Transferden önce istermi sizce yoksa herhangi bi sorun olduğunda mi ister artik.

Canım benim doktorum başlamadan istedi

Canım benim doktorum tedaviye başlamadan istemişti. Hatta ben de adet olmuştum o yuzden 1 ay bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…