- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.441
Duphalac ilac yazıyorlar cnm hergun 1 kapak icersinAffınıza sığınarak bişey sorcam. Transferden sonraki büyük abdest konusunda tamam kabız olmamız gerekiyor ama sonuçta birazcık ıkınmak (afedersiniz) gerekiyor. Korkuyorum ben de nasıl olacak bu iş
Bende çok gergindim o gün ama iyi şeyler düşünmeye çalış dua et içini rahatlat. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haber alırsın bu seferSelam kader arkadaşlarım yarın transferim var okadar gerdimki kendimi size yazmak aklıma geldi tansiyonum düşmüyo bwn napıcam böle operasyon dan felen korktuğum dan değil üçüncü bu ama tutmıcak diye cok geriliyorum elimde değil maddi ve manevi olarak bildiğiniz gibi insan çöküyo ne hissettiğimide bilmiyorum çok daraldım
İnşallah halamın vefar hanerini aldım şimdi hepten gerildimBende çok gergindim o gün ama iyi şeyler düşünmeye çalış dua et içini rahatlat. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haber alırsın bu sefer
Sağol canım allah razı olsunbilmez miyiz.. yalnız değilsin. benim de transferime az kaldı, ben de türlü türlü şeylerden gerginim, ama sakinleyip düşününce diyorum ki hepsi fani bu dertlerin.. e her şey fani.. sıkma canını nolur, inan ki o sana tutunacak. yavru adayına şöyle deriiin bir nefes alıp yer aç, yarın gelsin konsun inşallah: )
Ahh Allah rahmet eylesin takdiri ilahi yapacak Bşey yok malesefİnşallah halamın vefar hanerini aldım şimdi hepten gerildim
Öle tabi sağol canımSakin olmalısın Allah nasıl nasip ettiyse öyle olcak elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah a havale edelim hayırlı olanı isteyelim olanda bir olmayanda bin hayır varmış. Sen içini ferah tut gerisi takdir i ilahi
Oksapar bende kullanıyorum göbekten cok yakıyor seni de yakıyormu ne kadar kullancaz bunu senceBu ilaçların hepsini bende kullanıyorum artı, oksapar iğne kan sulandırıcı artı coraspirin,dekort(kortizon) ,ve prograf (bağışıklık baskılayıcı) kullanıyorum mutlaka doktorun iyidir canım bnmde çikolata kisti.mm var ama kcuk önemsiz dedi doktorum..kafana takma sakin sen ne olur ne olmaz 12.gün kan ver mutlaka doktorun seni doğru yönlendirecektir..dinlendim mi peki daha çok hareket halindemiydin evde transfer sonrasi
Ben 23'ünde kontrole gideceğim.Estrofemi corasprini vs kullanıyorum.Bitse de transfer için zaman verse durumundayım.Sanırım genelde kontrolden gününden 5 gün sonra yapıyorlarmış transferi.Çocuk için bi kortizon kullanmadığımız kalmıştısen de gelen giden yok mu?
Valla canım feleğimizi şaşırttı ilaçlar zaten sonu güzel olsun inşCanım ilk günlerde benim de kabızlık vardı bugun tam tersi ishal ama bu gebelik belirtisi mi bilmiyorum ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum
yemek yapmak ve yemek tuvalet haricinde kalmadım diyebilirimBu ilaçların hepsini bende kullanıyorum artı, oksapar iğne kan sulandırıcı artı coraspirin,dekort(kortizon) ,ve prograf (bağışıklık baskılayıcı) kullanıyorum mutlaka doktorun iyidir canım bnmde çikolata kisti.mm var ama kcuk önemsiz dedi doktorum..kafana takma sakin sen ne olur ne olmaz 12.gün kan ver mutlaka doktorun seni doğru yönlendirecektir..dinlendim mi peki daha çok hareket halindemiydin evde transfer sonrasi
yemek yapmak tuvalete gitmek yemek yemek dışında kalkmadım diyebilirim.senin kullandığın diğer ilaçları kullanmıyorum acaba onla ilgisi olabilir mi kafam karışıkBu ilaçların hepsini bende kullanıyorum artı, oksapar iğne kan sulandırıcı artı coraspirin,dekort(kortizon) ,ve prograf (bağışıklık baskılayıcı) kullanıyorum mutlaka doktorun iyidir canım bnmde çikolata kisti.mm var ama kcuk önemsiz dedi doktorum..kafana takma sakin sen ne olur ne olmaz 12.gün kan ver mutlaka doktorun seni doğru yönlendirecektir..dinlendim mi peki daha çok hareket halindemiydin evde transfer sonrasi
Canim adetin 2.gunu çağırdı.. sonra 13.gun gittim transfer de 18.gunu olduBen 23'ünde kontrole gideceğim.Estrofemi corasprini vs kullanıyorum.Bitse de transfer için zaman verse durumundayım.Sanırım genelde kontrolden gününden 5 gün sonra yapıyorlarmış transferi.
İnşAllah canım kabızlık tan ishal iyiydir heraldeValla canım feleğimizi şaşırttı ilaçlar zaten sonu güzel olsun inş
Tamam hemen hemen aynı benim de 2. gün gittim 14 gün ilaç kullanacağım,23'ünde gel dediler 5 gün sonra da transfer yapar sanırım.Canim adetin 2.gunu çağırdı.. sonra 13.gun gittim transfer de 18.gunu oldu
Başınız sağ olsunİnşallah halamın vefar hanerini aldım şimdi hepten gerildim
Canım benim doktorum başlamadan istediPozitifleri okudukça o kadar motive oluyorum o kadar seviniyorum ki size anlatamam. Her pozitif sonuç benim için bir umut oluyor. Hayatta aklıma gelmezdi boyle bir yola girecegim, ilk deneyimim olucak transfer için beklemedeyim. Yalniz tecrübeli arkadaşlarıma sormak istiyorum; ben hic rahim filmi cektirmedim. Doktorun rahim filmi istedği ay adetim bitmişti ve esimin istegiyle hemen başladık tedaviye. Sonra yapalım rahim filmini o zaman demişti. Transferden önce istermi sizce yoksa herhangi bi sorun olduğunda mi ister artik.
Canım akşam yatarken kayısı ya da incir ye yat. Sabah aç karnına da ye çok rahat çıkıyorsun. Ikinmiyorsun yaparkenDuphalac ilac yazıyorlar cnm hergun 1 kapak icersin
Karisik oldu biraz benim is :)Canım benim doktorum başlamadan istedi
Canım benim doktorum tedaviye başlamadan istemişti. Hatta ben de adet olmuştum o yuzden 1 ay bekledikPozitifleri okudukça o kadar motive oluyorum o kadar seviniyorum ki size anlatamam. Her pozitif sonuç benim için bir umut oluyor. Hayatta aklıma gelmezdi boyle bir yola girecegim, ilk deneyimim olucak transfer için beklemedeyim. Yalniz tecrübeli arkadaşlarıma sormak istiyorum; ben hic rahim filmi cektirmedim. Doktorun rahim filmi istedği ay adetim bitmişti ve esimin istegiyle hemen başladık tedaviye. Sonra yapalım rahim filmini o zaman demişti. Transferden önce istermi sizce yoksa herhangi bi sorun olduğunda mi ister artik.
Hadi gözün aydın canımKızlar ben dayanamadım kan testi verdim. 99.61 çıktı ellerim titriyor bunu yazarken şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?