- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.461
Sağol canımm. İnşallah hepimiz alalım kucağımıza yeter daHadi gözün aydın canımAllah kucağına aldırsın
Gebeliğin 12.haftasina kdr kullanılanı duydum. Hamileliği boyunca kullananida ..Kalp atışını duyana kdr bebeğin kullanacağız ama ondan eminim doktora sordum canmOksapar bende kullanıyorum göbekten cok yakıyor seni de yakıyormu ne kadar kullancaz bunu sence
Bilemiyorum tabi ama Allah'ın takdiri bu yol..umarım bundan sonraki süreçlerinde pozitif i görürsün eminim 2.3. denemelerinde mutlu sonuc alan çok. Hasta var ama iki denemende aynı doktorda ise değiştirebilirsin...kan pıhtılaşma ilacida aliyormussun aslinda..hakkınızda hayırlısı olsun ama olacaktır eminim..en iyisi en hayırlısı olsunyemek yapmak ve yemek tuvalet haricinde kalmadım diyebilirim
yemek yapmak tuvalete gitmek yemek yemek dışında kalkmadım diyebilirim.senin kullandığın diğer ilaçları kullanmıyorum acaba onla ilgisi olabilir mi kafam karışık
İlgin için teşekkürler canım
Hmm sen başlamışsın. Evet öyleymiş. 5. Gün embriyosunu 5 gün sonra transfer ediyormuşlar.Ben 23'ünde kontrole gideceğim.Estrofemi corasprini vs kullanıyorum.Bitse de transfer için zaman verse durumundayım.Sanırım genelde kontrolden gününden 5 gün sonra yapıyorlarmış transferi.
Bende prograf kullanıyorum hatta makrofaj aşısı da yaptılar bana ismi aşı ama aynı transfer gibiydi rahme yerleştirdiler vucüt yabancı görüp embriyoyu atmasın diye.Canım ben bağışıklık sistemini baskılayıcı bir ilaç kullanıyorum transferden 5 gün 9nce başlatmıştı doktorum çokta ağır bir ilaç adı prograf..biz hatta şaşırmıştım neden bağışıklığı baskiliyoruz diye..5 gün önceden başlattı sabah akşam içiyorum sanırım eğer sebebi bu ise olmayadabilir..dur bakalım olumluya döner belkide
Transferden 4 gün önce kullandım bende 4 gün boyunca transferden sonra almadım daha. O kadar ağır bir ilacmiymisPrednol mu?Kortizon aslında o.Annem yıllardır kullanıyor bağışıklığı çok baskılıyor
Transferden 4 gün önce kullandım bende 4 gün boyunca transferden sonra almadım daha. O kadar ağır bir ilacmiymisPrednol mu?Kortizon aslında o.Annem yıllardır kullanıyor bağışıklığı çok baskılıyor
Bende prograf kullanıyorum hatta makrofaj aşısı da yaptılar bana ismi aşı ama aynı transfer gibiydi rahme yerleştirdiler vucüt yabancı görüp embriyoyu atmasın diye.
An canım inş Haklısın tabi Yüce rabbimin takdiri .ben de başka yerlere bakıyorum internetten neresi olabilir diye çok fazla şansa bıraktı doktor diye düşünüyorum memnun kalamadımBilemiyorum tabi ama Allah'ın takdiri bu yol..umarım bundan sonraki süreçlerinde pozitif i görürsün eminim 2.3. denemelerinde mutlu sonuc alan çok. Hasta var ama iki denemende aynı doktorda ise değiştirebilirsin...kan pıhtılaşma ilacida aliyormussun aslinda..hakkınızda hayırlısı olsun ama olacaktır eminim..en iyisi en hayırlısı olsun
Bilmiyorum ki inşallah öyledir.transfer hariç 10.günüm Salı kan verecem.Siz gebe kaldınız mı peki
Hakkın da hayırlısı olsun canımBilmiyorum ki inşallah öyledir.transfer hariç 10.günüm Salı kan verecem.
Bize verilen doz düşük ve çok kısa süre kullanıyoruz o sebeple ciddi yan etkileri görmüyoruzTransferden 4 gün önce kullandım bende 4 gün boyunca transferden sonra almadım daha. O kadar ağır bir ilacmiymis
Bu değer negatif şuan canım ama yine de gününde yaptırmak da fayda var yineKızlar biraz önce test yaptırdım 2.0 çıktı
9 kasım transfer
5. Gün embriyosu
Kızlar biraz önce test yaptırdım 2.0 çıktı
9 kasım transfer
5. Gün embriyosu
Benim halamın 8. Gün 3 çıktı 12. Gün 30 çıktıKızlar biraz önce test yaptırdım 2.0 çıktı
9 kasım transfer
5. Gün embriyosu
Aynen ilk denemem canim. Perşembe günü tekrar yaptiracagimBen pek anlamiyorum ama burda okuduklarima gore cok erken yaptirmissiniz sonuc yaniltabilir. İlk denemeniz miydi
Canım negatif gibi duruyor ama 2 gün sonra tekrarla testi daha netleşir o zmanKızlar biraz önce test yaptırdım 2.0 çıktı
9 kasım transfer
5. Gün embriyosu
Darisi basima o.zaman canimBenim halamın 8. Gün 3 çıktı 12. Gün 30 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?