Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bilemiyorum tabi ama Allah'ın takdiri bu yol..umarım bundan sonraki süreçlerinde pozitif i görürsün eminim 2.3. denemelerinde mutlu sonuc alan çok. Hasta var ama iki denemende aynı doktorda ise değiştirebilirsin...kan pıhtılaşma ilacida aliyormussun aslinda..hakkınızda hayırlısı olsun ama olacaktır eminim..en iyisi en hayırlısı olsun

Ben 23'ünde kontrole gideceğim.Estrofemi corasprini vs kullanıyorum.Bitse de transfer için zaman verse durumundayım.Sanırım genelde kontrolden gününden 5 gün sonra yapıyorlarmış transferi.
Hmm sen başlamışsın. Evet öyleymiş. 5. Gün embriyosunu 5 gün sonra transfer ediyormuşlar.

Bende prograf kullanıyorum hatta makrofaj aşısı da yaptılar bana ismi aşı ama aynı transfer gibiydi rahme yerleştirdiler vucüt yabancı görüp embriyoyu atmasın diye.

An canım inş Haklısın tabi Yüce rabbimin takdiri .ben de başka yerlere bakıyorum internetten neresi olabilir diye çok fazla şansa bıraktı doktor diye düşünüyorum memnun kalamadım
Yarın asistanı arayacakmış bakalım neler uyduracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…