- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.481
Amin canım inşallah o yüzden sen gününde kesin yaptır ilaçlarını falan bırakmaDarisi basima o.zaman canim
Yokkkk asla bırakmam. Gunum de belli olurAmin canım inşallah o yüzden sen gününde kesin yaptır ilaçlarını falan bırakma
Aynn cnm 5.gün embriyosunu kontrolden 5 gün sonra trabsfrn oluyr bnm de günüm belirlendi çünküBen 23'ünde kontrole gideceğim.Estrofemi corasprini vs kullanıyorum.Bitse de transfer için zaman verse durumundayım.Sanırım genelde kontrolden gününden 5 gün sonra yapıyorlarmış transferi.
Erken degil mi daha canimKızlar biraz önce test yaptırdım 2.0 çıktı
9 kasım transfer
5. Gün embriyosu
Banada doktrm bi aşı dan bahsetti transferden 5 gün önce son kontrolünde yapicam dedi acaba bu yazdiniz olurmu kiBende prograf kullanıyorum hatta makrofaj aşısı da yaptılar bana ismi aşı ama aynı transfer gibiydi rahme yerleştirdiler vucüt yabancı görüp embriyoyu atmasın diye.
Aynen ilk denemem canim. Perşembe günü tekrar yaptiracagim
Valla herkes yapınca ben de yapayım dedimErken degil mi daha canim
Moralinizi bozmayin daha erken umarim yukselir
[/QUOT)yükselecek ben inanıyorum. 2 olmuş ya. 0 da olabilirdiMoralinizi bozmayin daha erken umarim yukselir
Valla herkes yapınca ben de yapayım dedimbir heves geldi. Sonra 1 sn süren dumur durumu yaşadım. Sonra geçti o durum. Gayet motiveyim yani
Inşallah canimkiyamam canim aynen hic bozma morelini hayirlisi herseyin insallah gününde alirsin en güzel haberii
Tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı günündü.Kızlar ben dayanamadım kan testi verdim. 99.61 çıktı ellerim titriyor bunu yazarken şuan
Eşim.dedi bana bak yapmayalım senin işin hep son anda belli oluyor. Şimdi yaparsak düşük çıkacak ve sen uzuleceksin dedi. Ben de oturdum ağladım ve kiyamadi gittik. Ve sonuç eşimin dediği gibi oldu ama içinde bir ferahlık var canim. Artacak benim değerGünüm gelmeden yapmayı düşünmüyorum şuan içimde 2 tane bşey var hissi bile çok güzel o yüzen gününde yüzleşirim varlığıyla veya yokluğuyla
İnşAllah canım bak adamı dinlesene yahuEşim.dedi bana bak yapmayalım senin işin hep son anda belli oluyor. Şimdi yaparsak düşük çıkacak ve sen uzuleceksin dedi. Ben de oturdum ağladım ve kiyamadi gittik. Ve sonuç eşimin dediği gibi oldu ama içinde bir ferahlık var canim. Artacak benim değer
Evet tatlım bende 6. Günün akşamı oldum. Ertesi gün geçti. Ben pozitifim. İnşallah seninde olur.Çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum bugün transfer sonrası 4. Günüm hiç belirtim yoktu hatta hala yok diyebilirim arada kasıklarımdaki ağrı dışında o da normalde de oluyor kistim olduğu için ancak bugün akşam ishal oldum çok kötü bulantıyla birlikte yarım saat kadar sonra geçti böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
O benimBurda birisi olmuştu diye hatırlıyorumama hamilelikle ne kadar alakalı bilemiyorum.
Ay bir de eşimi duygusuz odun diye nitelendirdimİnşAllah canım bak adamı dinlesene yahu
Neyse olur öyle şeylerAy bir de eşimi duygusuz odun diye nitelendirdim
Sağol canımBaşınız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?