- 6 Kasım 2020
- 2.109
- 2.405
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.501
Arada bir iğne batar gibi gelip gidiyordu. Birde geceleri terliyordum. Birgün de çok hafif bir başağrısı çektim. Sonrada 7. Gün çamur gibi akıntım oldu. İki gün sürdüKarabatak79 canım kasıklarında devamli bir ağrı mı vardı yoksa arada mı
Anladım canım gögüs uçlarında farklılık var mıArada bir iğne batar gibi gelip gidiyordu. Birde geceleri terliyordum. Birgün de çok hafif bir başağrısı çektim. Sonrada 7. Gün çamur gibi akıntım oldu. İki gün sürdü
Benim 3. Gün taze embriyoydu birde öyle bakayım o zaman, teşekkürlerEmbriyomuz blastokist mıydı yani 6.gün yada 5. Gün embriyosu muydu?? O zaman blastokist transfer tarihine göre girin ,bı normal transfer tarihi yaziyo birde blastokist hesaplama aracı olanlar vardı sanırım yanlış yönlendirmeyeyim ama iki tip transfer tarihi ayari var ona da bakın..
Galiba değişiklik yok. Yada ben anlayamadımAnladım canım gögüs uçlarında farklılık var mı
Canımm daha vaktın var acele etme.Kızlar biraz önce test yaptırdım 2.0 çıktı
9 kasım transfer
5. Gün embriyosu
Renkleri koyulaşıyor falan diyorlar ya canım ondan soruyorumGaliba değişiklik yok. Yada ben anlayamadımşimdi bakıyorumda. Ama uçlar hassas acıyo. Göğüsler zaten dokununca ağrıyordu halada ağrıyor.
Birara baktım farklı gelmedi, şimdi sen sorunca tekrar baktım sanki yine aynı. Anladım zaten sorundanRenkleri koyulaşıyor falan diyorlar ya canım ondan soruyorumyada o belki daha ilerleyen zamandadır. Benim gögüslerim şiş ve hassas ama benim adetten önce de böyle oluyor
Canım gebelik aşısı diye geçiyor bende yaptırdım 5 gün sonrada transferi yapıyorlar..transfer işlemiyle aynı ön zaten..sadece öncesinde rahimi besleyip embriyo tutundum diye alıştırıyorlar besliyorlar Rahmi yani..transfer önce iyi du benin için transferle ilgili aklımdaki tüm soru işaretleri gitti gebelik aşısiyla :) doktorum transfer de bunu aynısı hiç merak etme deyince :))Banada doktrm bi aşı dan bahsetti transferden 5 gün önce son kontrolünde yapicam dedi acaba bu yazdiniz olurmu ki
İnşAllah bende pozitf sonuç alırım o zman belirti kovalarız şuan adetimden farklı bşey görmüyorumBirara baktım farklı gelmedi, şimdi sen sorunca tekrar baktım sanki yine aynı. Anladım zaten sorundantek fark demin dediklerim
Valla herkes yapınca ben de yapayım dedimbir heves geldi. Sonra 1 sn süren dumur durumu yaşadım. Sonra geçti o durum. Gayet motiveyim yani
Bir kadın aklına koyarsa bulur. Şans bu ya evimin yakınına özel hastahane açılmış 1 hafta olmusCanım bu pazar günü nerde hastanede buldun yaptırdın yahu bende güzel sonuçlar alicagina inanıyorum son günleri beklemek daha zormuş be
Hem sanslısın hemde eşini kandirmissin tebriklerBir kadın aklına koyarsa bulur. Şans bu ya evimin yakınına özel hastahane açılmış 1 hafta olmushemen soluğu orada aldım valla
Demekki bana da bahsettiği şey buymuş bakalım görücezCanım gebelik aşısı diye geçiyor bende yaptırdım 5 gün sonrada transferi yapıyorlar..transfer işlemiyle aynı ön zaten..sadece öncesinde rahimi besleyip embriyo tutundum diye alıştırıyorlar besliyorlar Rahmi yani..transfer önce iyi du benin için transferle ilgili aklımdaki tüm soru işaretleri gitti gebelik aşısiyla :) doktorum transfer de bunu aynısı hiç merak etme deyince :))
Hem sanslısın hemde eşini kandirmissin tebrikler. Hayatta gitmiyor eşim benim, illa beklıcez 14.gunu
Ben aglayinca dayanamadı benim canim esimCanım bu pazar günü nerde hastanede buldun yaptırdın yahu bende güzel sonuçlar alicagina inanıyorum son günleri beklemek daha zormuş be
Bende transfer esnasında sordum doktoruma hele bi gebelik olsun sonra pazarlık yapalım dediGebeliğin 12.haftasina kdr kullanılanı duydum. Hamileliği boyunca kullananida ..Kalp atışını duyana kdr bebeğin kullanacağız ama ondan eminim doktora sordum canm
Amin canım çok sağol. 10 günümdü yarın tekrar yapacağımTebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı günündü.
İnşallah canım benimEvet tatlım bende 6. Günün akşamı oldum. Ertesi gün geçti. Ben pozitifim. İnşallah seninde olur.
Nerde tedavi görüyorsunuz ilk defa duyuyorum bu aşıyıDemekki bana da bahsettiği şey buymuş bakalım görücezsiz mi aldınız o iğneyi
Kat kat artsın inşallahAynen kuzum sağol
Sakın sakın üzülme, en bariz belirtim adetkendi yoğun karın ağrısı girmesi. Olumlu düşün lütfen, her şeyi iyiye yor
29 çıktı kızlar 4 gün sonra tekrarlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?