Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim 3. Gün taze embriyoydu birde öyle bakayım o zaman, teşekkürler

Galiba değişiklik yok. Yada ben anlayamadımşimdi bakıyorumda. Ama uçlar hassas acıyo. Göğüsler zaten dokununca ağrıyordu halada ağrıyor.
Renkleri koyulaşıyor falan diyorlar ya canım ondan soruyorum yada o belki daha ilerleyen zamandadır. Benim gögüslerim şiş ve hassas ama benim adetten önce de böyle oluyor

Renkleri koyulaşıyor falan diyorlar ya canım ondan soruyorum yada o belki daha ilerleyen zamandadır. Benim gögüslerim şiş ve hassas ama benim adetten önce de böyle oluyor
Birara baktım farklı gelmedi, şimdi sen sorunca tekrar baktım sanki yine aynı. Anladım zaten sorundan tek fark demin dediklerim

Banada doktrm bi aşı dan bahsetti transferden 5 gün önce son kontrolünde yapicam dedi acaba bu yazdiniz olurmu ki
Canım gebelik aşısı diye geçiyor bende yaptırdım 5 gün sonrada transferi yapıyorlar..transfer işlemiyle aynı ön zaten..sadece öncesinde rahimi besleyip embriyo tutundum diye alıştırıyorlar besliyorlar Rahmi yani..transfer önce iyi du benin için transferle ilgili aklımdaki tüm soru işaretleri gitti gebelik aşısiyla :) doktorum transfer de bunu aynısı hiç merak etme deyince :))

Demekki bana da bahsettiği şey buymuş bakalım görücez siz mi aldınız o iğneyi

Kızlar bende hiç bi belirti yok bi transferden sonra 3.gün mü neydi kasıklarda batma oldu geçti öyle nötr bi şekilde bekliorum

Aynen kuzum sağol

Sakın sakın üzülme, en bariz belirtim adetkendi yoğun karın ağrısı girmesi. Olumlu düşün lütfen, her şeyi iyiye yor

29 çıktı kızlar 4 gün sonra tekrarlayacağız
Kat kat artsın inşallah en güzel haberlerle dönelim hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…