- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.521
Bence artma ihtimali yüksek canım cok erken yapmışsın su anlık tutunma belirtisi var 0 degıl en azındanYokkkk asla bırakmam. Gunum de belli olur
Banada bugun bi aşı yapıcaklarmış rahıme dendi bakalımBende prograf kullanıyorum hatta makrofaj aşısı da yaptılar bana ismi aşı ama aynı transfer gibiydi rahme yerleştirdiler vucüt yabancı görüp embriyoyu atmasın diye.
Banada bugun yapılcak eger rahımi hazır görup transfer için tamam derse ası yapılcakmış. Gebelık aşısı dendi rahmi beslemek içinmiş demekki tutunma olasılıgını arttırıyor sanırım.Canım gebelik aşısı diye geçiyor bende yaptırdım 5 gün sonrada transferi yapıyorlar..transfer işlemiyle aynı ön zaten..sadece öncesinde rahimi besleyip embriyo tutundum diye alıştırıyorlar besliyorlar Rahmi yani..transfer önce iyi du benin için transferle ilgili aklımdaki tüm soru işaretleri gitti gebelik aşısiyla :) doktorum transfer de bunu aynısı hiç merak etme deyince :))
Merhaba hangi hastane de tedavi görüyorsunuzBanada bugun bi aşı yapıcaklarmış rahıme dendi bakalım
Şanslı ve uğurlu olsunKizlar bana dua edin merkeze geldim ilk muayenemi olacağım inşallah herşey yolundadir rabbim sesimizi duysun emeklerimizin karşılığını alalım
Herşey gönlünce olsun hakkında hayrılısı olsunKizlar bana dua edin merkeze geldim ilk muayenemi olacağım inşallah herşey yolundadir rabbim sesimizi duysun emeklerimizin karşılığını alalım
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsinKizlar bana dua edin merkeze geldim ilk muayenemi olacağım inşallah herşey yolundadir rabbim sesimizi duysun emeklerimizin karşılığını alalım
Canım niye öğleni buluyor hemen almıyorlar mı inşallah pozitif dediğin günleri de görürüzSelamünaleyküm kızlar transfer için geldim çocuk gibi karnım ağrıyoöğleni bulur transferim nasipse bana da dua edermisiniz birer ayetelkürsi okursanız sevinirim
Üniversite hastanesi kuzum özeller gibi değil ki önce yumurta toplamalar var oda şansıma cok kişi var on kişi felenCanım niye öğleni buluyor hemen almıyorlar mı inşallah pozitif dediğin günleri de görürüz
Baya da varmış canım su falan içtin miÜniversite hastanesi kuzum özeller gibi değil ki önce yumurta toplamalar var oda şansıma cok kişi var on kişi felen
Hemşire öğelni bulur diyince içmedim tutamam geçenkinde tuttum tuttum daha var dediler gittim yaptım çağardı lar o esnadaBaya da varmış canım su falan içtin mi
Okudum canım ayetel kürsi Allah yar ve yardımcın olsunHemşire öğelni bulur diyince içmedim tutamam geçenkinde tuttum tuttum daha var dediler gittim yaptım çağardı lar o esnadasonra hoca kızdı niye işedim diye dedim hemşira biraz yap dedi bende komple gitti tutamadım sonra zonta taktı adam mecburen
Allah razı olsun canımOkudum canım ayetel kürsi Allah yar ve yardımcın olsunopular çok uzun sürmez zaten
Bence de canim. Beklemedeyim kuzum simdiBence artma ihtimali yüksek canım cok erken yapmışsın su anlık tutunma belirtisi var 0 degıl en azından
Hemen hemen fiyatlar aynı canım indirim yaparlar mı bilmemBahçeci umut tüp bebeğe yakın gonalfleri uyguna veren eczane ismi 900 Luk ve çok acil kizlar yardım edin kizlar
Anladım canım inşallah yaparlarHemen hemen fiyatlar aynı canım indirim yaparlar mı bilmem
İnşallah canım benimKat kat artsın inşallahen güzel haberlerle dönelim hepimiz
Okudum canım, bebişi al gel inşallahSelamünaleyküm kızlar transfer için geldim çocuk gibi karnım ağrıyoöğleni bulur transferim nasipse bana da dua edermisiniz birer ayetelkürsi okursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?