Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar beni aradilar yarin transfer olacakmis 4.gun yarin yani 4.gun embriyosu olcak niye 5 e gitmedi ki ben ona cok hazirlamistim kendimi
Olsun canım illa 5. Gün embriyoları daha iyi diye bir şey yok:) korkma insallah güzel olucak her şey modunu yüksek tut ki bebişin etkilenmesin

Kizlar beni aradilar yarin transfer olacakmis 4.gun yarin yani 4.gun embriyosu olcak niye 5 e gitmedi ki ben ona cok hazirlamistim kendimi
Canım bence bunun için kendini üzme 3.gun embriyosu ile çok hamile kalan var ben 5. Gun embriyosu ile kimyasal gebelik yaşadım ilk denememde bu ikinci denemem sen elinden geleni yap gerisi takdir

Canım bence bunun için kendini üzme 3.gun embriyosu ile çok hamile kalan var ben 5. Gun embriyosu ile kimyasal gebelik yaşadım ilk denememde bu ikinci denemem sen elinden geleni yap gerisi takdir
Ama 4.gun embriyosu ilk defa duyuyorum ben yoksa 3 mu demek aslinda yarin transfer gunu yani opuyu saymazsam 4.gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…