- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.541
İnşallah canım cok teşekkür ederimİnşallah canım benim
Okudum canım, bebişi al gel inşallah
Olsun canım illa 5. Gün embriyoları daha iyi diye bir şey yok:) korkma insallah güzel olucak her şey modunu yüksek tut ki bebişin etkilenmesinKizlar beni aradilar yarin transfer olacakmis 4.gun yarin yani 4.gun embriyosu olcak niye 5 e gitmedi ki ben ona cok hazirlamistim kendimi
Canım bence bunun için kendini üzme 3.gun embriyosu ile çok hamile kalan var ben 5. Gun embriyosu ile kimyasal gebelik yaşadım ilk denememde bu ikinci denemem sen elinden geleni yap gerisi takdirKizlar beni aradilar yarin transfer olacakmis 4.gun yarin yani 4.gun embriyosu olcak niye 5 e gitmedi ki ben ona cok hazirlamistim kendimi
Ama 4.gun embriyosu ilk defa duyuyorum ben yoksa 3 mu demek aslinda yarin transfer gunu yani opuyu saymazsam 4.gunumCanım bence bunun için kendini üzme 3.gun embriyosu ile çok hamile kalan var ben 5. Gun embriyosu ile kimyasal gebelik yaşadım ilk denememde bu ikinci denemem sen elinden geleni yap gerisi takdir
İnşallah canım sağol 10.gündü yarın tekrar yapacağımTebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı günündü.
Canim benim sen kaygılanma aradıkları zaman biliyorum heyecandan unutuyoruz ama sakin kal ve sor bence ben seni yaniltabilirimAma 4.gun embriyosu ilk defa duyuyorum ben yoksa 3 mu demek aslinda yarin transfer gunu yani opuyu saymazsam 4.gunum
Maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin canımHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Canım gözün aydın bol bol çift çizgiHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Ayy ne güzel çıkmışşHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Tebrikler canım sağlıkla kucağınaa da alırsın inşallahHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Amin inşallah hepimizinkini kuzumMaşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin canım
Emin olmak için hem normal gebelik testi yaptım 2 tane sonra 1 tane erken gebelik testiCanım gözün aydın bol bol çift çizgi
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim huzurla gelsin sağlıklı gelsin inşallahHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?