- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.561
Amin canım inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin Perşembe de kan vericem inşallah doktoruma sonucu öğlen hastaneye ilaç yazdırmaya gittiğimde gosterecegim:))Ayy ne güzel çıkmışşHayırlı olsun sağlıkla kuvsğına al inşallah
Ahhh canım benim dualarını hiç eksik etmesin iyimi varsınRabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim huzurla gelsin sağlıklı gelsin inşallah
Acıbadem hastanesiMerhaba hangi hastane de tedavi görüyorsunuz
Okudum canım Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsinSelamünaleyküm kızlar transfer için geldim çocuk gibi karnım ağrıyoöğleni bulur transferim nasipse bana da dua edermisiniz birer ayetelkürsi okursanız sevinirim
Ayyy seni yerimm çok güzel cikmislar canım Allah tamamına erdirsin kuşummHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Bir kaç yere sor muhakkak bana 800 diyen bile oldu 470 civarı almıştım.sislide aldimgim yerBahçeci umut tüp bebeğe yakın gonalfleri uyguna veren eczane ismi 900 Luk ve çok acil kizlar yardım edin kizlar
Gitmedi mi gitmez 2 tedavimde 10 ar yumoş tan 1 tanesi bile gitmesi maalesef. Sizin sorun neydi ne sebeple tüp bebek yaptrdınızKizlar beni aradilar yarin transfer olacakmis 4.gun yarin yani 4.gun embriyosu olcak niye 5 e gitmedi ki ben ona cok hazirlamistim kendimi
Ben şuan şok oldum gonalf 900mü 450mi bu fiyataBir kaç yere sor muhakkak bana 800 diyen bile oldu 470 civarı almıştım.sislide aldimgim yer
Gözün aydın canım tebriklerHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Canım hiç üzme kendini Allah ol dedikten sonra olucakKizlar beni aradilar yarin transfer olacakmis 4.gun yarin yani 4.gun embriyosu olcak niye 5 e gitmedi ki ben ona cok hazirlamistim kendimi
Merha canım. Ben hastnanede bir saat yattım sonra hastane çıkışı eve bir saat yolda yine yatarak geldim. İlk iki gün yemeğimi yapan vardı ama sofra kurup kaldırma bulaşık toplama yine ben yaptım. 3. Gün banyo yaptim. 4.gun aksam dışarı çıktım sahilde yürüdüm. 7. Gün evi supurdum sildim karnimi çok zorlamadan ve halsizlik ve baş ağrısı dışında bir belirtide olmadı. Bu kadar :) sende nasıl durumlar kaç gün kaldı testePozitifi gören arkadaşlarım rica etsem bana bu 12 gün boyunca neler yaptı biz anlatabilir mısınız ben doğru mu ilerliyorum bilmek istiyorum aslında tatmin etmekte diyebilirsiniz
Transfer hariç 9.gunum cnm bugün..2 adet 5.gun embriyosu transfer edilmistiAyyy seni yerimm çok güzel cikmislar canım Allah tamamına erdirsin kuşummhayırlı haberlerini bekliyoruz bgün kaçıncı gününü?? Transfer hariç kan a da baktır hemen ayy çok sevindim
Ay görmemişim testini tebrik mesajlarından döndüm sayfaları geri maşallah tam garantiye almışsın 3 testleHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Transferden hemen bir gün önce yaptılar. ikinci denememde tutmuştu ama boş kese olarak gelişti. Bu üçüncü denemem bakalımBu aşıyı ne zaman yaptılar? Daha önce düsüğünüz oldu mu ki?? İlk denemeniz mi P papatyam1453
Darısı başına kuzumGözün aydın canım tebrikler
Amin hepimizin inşallahHakkın da hayırlısı olsun canım
Amin inşallah cnm benimAy görmemişim testini tebrik mesajlarından döndüm sayfaları geri maşallah tam garantiye almışsın 3 testlegüzel güzel ilerlesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?