Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Günaydın kızlar bol pozitifi günler aylar yıllar olsun inşallah, Rabbim kimsenin kucagını bırakmasın.. Amin

Ben pozıtıf cıkanlara kirpiklerini soracaktım bir karısıklık mevcut mu? Benım 3_5kirpik birleşmiş,, eşim test yaptırmıyor oyuzden ben ayın 19 unu beklıyorum

Haftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozaman bir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Ayyy seni yerimm çok güzel cikmislar canım Allah tamamına erdirsin kuşumm hayırlı haberlerini bekliyoruz bgün kaçıncı gününü?? Transfer hariç kan a da baktır hemen ayy çok sevindim

Pozitifi gören arkadaşlarım rica etsem bana bu 12 gün boyunca neler yaptı biz anlatabilir mısınız ben doğru mu ilerliyorum bilmek istiyorum aslında tatmin etmekte diyebilirsiniz
Merha canım. Ben hastnanede bir saat yattım sonra hastane çıkışı eve bir saat yolda yine yatarak geldim. İlk iki gün yemeğimi yapan vardı ama sofra kurup kaldırma bulaşık toplama yine ben yaptım. 3. Gün banyo yaptim. 4.gun aksam dışarı çıktım sahilde yürüdüm. 7. Gün evi supurdum sildim karnimi çok zorlamadan ve halsizlik ve baş ağrısı dışında bir belirtide olmadı. Bu kadar :) sende nasıl durumlar kaç gün kaldı teste

Haftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozaman bir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Ay görmemişim testini tebrik mesajlarından döndüm sayfaları geri maşallah tam garantiye almışsın 3 testle güzel güzel ilerlesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…