Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bence transferde ister çünkü transfer yapacağı sırada doktor şu rahim filmine bir daha bakayım dedi artık embriyoyu koyacağı yerimi ayarlıyor bilmiyorum ama gerekli birşey yani

Sanada merhaba canım teşekkür ederim cevabın için ben perşembe günü transfer oldum cumartesi uçakla eve geldim taksiyle gidip geldim kara yoluyla evdeyim sürekli cumartesiden beri arada kalkıyorum bazenyemek yapıyorum ama basit yemek makarna pilav gibi indirip kaldırma işini genelde eşime yaptırıyorum bazen bende yardımcı oluyorum çok zorlamadan ama iki kere bayılacak gibi oldum özellikle dün öyle oldum bi fenalastim elim ayağım boşaldı gibi oldu boncuk boncuk ter doktum... durduk yere sinirlendigimde oldu çok fazla tepki veriyorum sinirleniyorum ama dünkü fenalasmam bi anda oldu sence normal mi canım ayın 24unde test günüm

Banada doktrm bi aşı dan bahsetti transferden 5 gün önce son kontrolünde yapicam dedi acaba bu yazdiniz olurmu ki

Banada doktrm bi aşı dan bahsetti transferden 5 gün önce son kontrolünde yapicam dedi acaba bu yazdiniz olurmu ki
CD56 CD16 değerlerime bakıp karar verdi değerlerin çok kötü dedi bu değerlerle hamile kalmam çok zormuş ondan bu tedaviye başladı en azından artık sıkıntı ne onu biliyoruz takdir Allah'ın.

Transferden hemen bir gün önce yaptılar. ikinci denememde tutmuştu ama boş kese olarak gelişti. Bu üçüncü denemem bakalım
Daha önceki denemelerinizden dolayı uygun görmüşler hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlar alalimda ama ilk defa duydum benim ilk denemem kimse aşıdan bahsetmedi

Normal bence gayet dikkat etmişsin. Kullandigin ilaçlarda yqpar duygu değişikliği birde insan sonuç ne olacak diye geriliyor haliyle. Beslenmede dikkat et. Ben avakado ananas kabak çekirdeği ve kefir içtim belki faydası olur dene sende

Yoğurt süt peynir balık falan tuketiyorum ama hiç onları düşünmedim yeşillik yemiyorum çünkü sıkıntıymış eşime dedim şimdi bulduğunu alsın benim bura merkezden çok Uzak o yüzden bulması zor olabilir ananas ile avokadoyu ama dener inşallah bi sorun yaşamayız inşallah hepimiz için iyi olur tecrübelerinizi paylaşın gerçekten iyi oluyor

Kızlar bende aşırı iştahsızlık var dün kahvaltıya gittik o kasar sevdiğim şeylerin hiç birini yiyemedim bu saat oldu hala kahvaltı yapasım yok sizde de oldu mu böyle iştahsızlık genelde herkesin iştahı artmış

Ben şuan şok oldum gonalf 900mü 450mi bu fiyata
Ben antlyadan 900 ü 800tl ye aldım
Surekli satan bi yer olursa bazi ezcaneler de tup bebek merkezlerine yakin anlasmali yerler uygun olabiliyo ama sizin icin ozel getirtirse yada surekli alinmiyorsa fiyat dediginiz gibi 900 lerde bende teyzem ezcaci diye 500 falan almistim gelis fiyatina

Herkese merhaba, 3. gün embriyosu transferi olanlar acaba nelere dikkat ettiler, ne tarz ilaçlar kullandılar? Bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Benim 2. Transferim olacak ilki negatifle sonuçlandı. Şimdi yine transfer olacağım ve doktoruma çok ısrarda bulundum farklı ilaçlarda vermesi konusunda (tabi bir zararı olmayacaksa dedim), o da tamam dedi. Ortak bir şeylerimiz var mı? Bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı diye merak ediyorum. Bu da tutmazsa her şeye sil baştan yine başlayacağız fakat buna şu an için maddi ve manevi çok fazla gücümüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…