- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.581
Diyarbakır memoriel cnm ilk tedavide böyle biseydn bahsetmedi. Şimdi 2.tedavmdeym anca söylediNerde tedavi görüyorsunuz ilk defa duyuyorum bu aşıyı
Bence transferde ister çünkü transfer yapacağı sırada doktor şu rahim filmine bir daha bakayım dedi artık embriyoyu koyacağı yerimi ayarlıyor bilmiyorum ama gerekli birşey yaniPozitifleri okudukça o kadar motive oluyorum o kadar seviniyorum ki size anlatamam. Her pozitif sonuç benim için bir umut oluyor. Hayatta aklıma gelmezdi boyle bir yola girecegim, ilk deneyimim olucak transfer için beklemedeyim. Yalniz tecrübeli arkadaşlarıma sormak istiyorum; ben hic rahim filmi cektirmedim. Doktorun rahim filmi istedği ay adetim bitmişti ve esimin istegiyle hemen başladık tedaviye. Sonra yapalım rahim filmini o zaman demişti. Transferden önce istermi sizce yoksa herhangi bi sorun olduğunda mi ister artik.
Sanada merhaba canım teşekkür ederim cevabın için ben perşembe günü transfer oldum cumartesi uçakla eve geldim taksiyle gidip geldim kara yoluyla evdeyim sürekli cumartesiden beri arada kalkıyorum bazenyemek yapıyorum ama basit yemek makarna pilav gibi indirip kaldırma işini genelde eşime yaptırıyorum bazen bende yardımcı oluyorum çok zorlamadan ama iki kere bayılacak gibi oldum özellikle dün öyle oldum bi fenalastim elim ayağım boşaldı gibi oldu boncuk boncuk ter doktum... durduk yere sinirlendigimde oldu çok fazla tepki veriyorum sinirleniyorum ama dünkü fenalasmam bi anda oldu sence normal mi canım ayın 24unde test günümMerha canım. Ben hastnanede bir saat yattım sonra hastane çıkışı eve bir saat yolda yine yatarak geldim. İlk iki gün yemeğimi yapan vardı ama sofra kurup kaldırma bulaşık toplama yine ben yaptım. 3. Gün banyo yaptim. 4.gun aksam dışarı çıktım sahilde yürüdüm. 7. Gün evi supurdum sildim karnimi çok zorlamadan ve halsizlik ve baş ağrısı dışında bir belirtide olmadı. Bu kadar :) sende nasıl durumlar kaç gün kaldı teste
450 lik şok olmaBen şuan şok oldum gonalf 900mü 450mi bu fiyata
Ben antlyadan 900 ü 800tl ye aldım
Banada doktrm bi aşı dan bahsetti transferden 5 gün önce son kontrolünde yapicam dedi acaba bu yazdiniz olurmu ki
CD56 CD16 değerlerime bakıp karar verdi değerlerin çok kötü dedi bu değerlerle hamile kalmam çok zormuş ondan bu tedaviye başladı en azından artık sıkıntı ne onu biliyoruz takdir Allah'ın.Banada doktrm bi aşı dan bahsetti transferden 5 gün önce son kontrolünde yapicam dedi acaba bu yazdiniz olurmu ki
Daha önceki denemelerinizden dolayı uygun görmüşler hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlar alalimda ama ilk defa duydum benim ilk denemem kimse aşıdan bahsetmediTransferden hemen bir gün önce yaptılar. ikinci denememde tutmuştu ama boş kese olarak gelişti. Bu üçüncü denemem bakalım
Normal bence gayet dikkat etmişsin. Kullandigin ilaçlarda yqpar duygu değişikliği birde insan sonuç ne olacak diye geriliyor haliyle. Beslenmede dikkat et. Ben avakado ananas kabak çekirdeği ve kefir içtim belki faydası olur dene sendeSanada merhaba canım teşekkür ederim cevabın için ben perşembe günü transfer oldum cumartesi uçakla eve geldim taksiyle gidip geldim kara yoluyla evdeyim sürekli cumartesiden beri arada kalkıyorum bazenyemek yapıyorum ama basit yemek makarna pilav gibi indirip kaldırma işini genelde eşime yaptırıyorum bazen bende yardımcı oluyorum çok zorlamadan ama iki kere bayılacak gibi oldum özellikle dün öyle oldum bi fenalastim elim ayağım boşaldı gibi oldu boncuk boncuk ter doktum... durduk yere sinirlendigimde oldu çok fazla tepki veriyorum sinirleniyorum ama dünkü fenalasmam bi anda oldu sence normal mi canım ayın 24unde test günüm
Yoğurt süt peynir balık falan tuketiyorum ama hiç onları düşünmedim yeşillik yemiyorum çünkü sıkıntıymış eşime dedim şimdi bulduğunu alsın benim bura merkezden çok Uzak o yüzden bulması zor olabilir ananas ile avokadoyu ama denerNormal bence gayet dikkat etmişsin. Kullandigin ilaçlarda yqpar duygu değişikliği birde insan sonuç ne olacak diye geriliyor haliyle. Beslenmede dikkat et. Ben avakado ananas kabak çekirdeği ve kefir içtim belki faydası olur dene sende
Bir günde iki kat artmış canım çift embriyomuydu senin kiKizlar 10.gun test sonucum 186 cikti 9. Gun 90 di gebemiyim ben simdi
Teşekkürler cnm benim Rabbim isteyen herkese versin insallahGözün aydın canım tebrikler
Sizde Uğur hocay gidiyordunuz dimiDiyarbakır memoriel cnm ilk tedavide böyle biseydn bahsetmedi. Şimdi 2.tedavmdeym anca söyledi
Tebrik ederimKizlar 10.gun test sonucum 186 cikti 9. Gun 90 di gebemiyim ben simdi
E bize 1300 kusur dediler insaf ya mecburuz diyeBir kaç yere sor muhakkak bana 800 diyen bile oldu 470 civarı almıştım.sislide aldimgim yer
Surekli satan bi yer olursa bazi ezcaneler de tup bebek merkezlerine yakin anlasmali yerler uygun olabiliyo ama sizin icin ozel getirtirse yada surekli alinmiyorsa fiyat dediginiz gibi 900 lerde bende teyzem ezcaci diye 500 falan almistim gelis fiyatinaBen şuan şok oldum gonalf 900mü 450mi bu fiyata
Ben antlyadan 900 ü 800tl ye aldım
Aynn cnmSizde Uğur hocay gidiyordunuz dimi
Hangi acıbadem? Bende Fulya acıbadem de tedavi oluyorumAcıbadem hastanesi
Kesinlikle birkaç yere sorun bnde 500 tl almıştım devamlı müşterisi olduğumi icnE bize 1300 kusur dediler insaf ya mecburuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?