- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.601
Yuh yani buda soygunculuk resmenE bize 1300 kusur dediler insaf ya mecburuz diye
Maslak acıbademde benımHangi acıbadem? Bende Fulya acıbadem de tedavi oluyorum
Kactı degerın canım? Benım 8.8 cıktı sonucum bugun doktoruma gostercemCD56 CD16 değerlerime bakıp karar verdi değerlerin çok kötü dedi bu değerlerle hamile kalmam çok zormuş ondan bu tedaviye başladı en azından artık sıkıntı ne onu biliyoruz takdir Allah'ın.
Ayyyyy seninle günlerimiz peş peşeydiii ne güzel darısı bana ben cesaret edemiom bekliorım çar gününüHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Naptınız yaptimi aşıyı nasıl geçti cnmBanada bugun bi aşı yapıcaklarmış rahıme dendi bakalım
Evet canım tebrik ederim süpersiniz ikiye katlanmış değerin iki günde bir ikiye katlanması lazım seninki çok iyi ilerliyor Rabbim korusunKizlar 10.gun test sonucum 186 cikti 9. Gun 90 di gebemiyim ben simdi
Doktorunuz kim acaba?Hangi acıbadem? Bende Fulya acıbadem de tedavi oluyorum
Ercan baştuDoktorunuz kim acaba?
Gözün Aydın canım allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsinHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Maşallahı sağlıcakla kucağına al canımHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Valla gebesin maşallah canımKizlar 10.gun test sonucum 186 cikti 9. Gun 90 di gebemiyim ben simdi
Amin cnm rabbim herkese nasip etsinGözün Aydın canım allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende bekliyordum sabah yürüyüş yaparken eczenyi açıyordu sahibi bı and agirdim içeri anlık su biraz:)yoksa testlerin elime bugün gelecekti internetten sipariş verdim yarın yapcaktimAyyyyy seninle günlerimiz peş peşeydiii ne güzel darısı bana ben cesaret edemiom bekliorım çar gününü
Bende Uğur hocadayım ne zaman transferiniz muhabbeti çok okuyamadım ama sizede mi iğne yapacak transfer öncesi bi arkadaşım yaptırdı şuan hamile ona da yaptılar herkese mi yaptırıyor ki pahalı da bir işlemAynn cnm
Amin hepimiz inşallah kuzumMaşallahı sağlıcakla kucağına al canım
Yok daha yapmadık bana sıra gelmedi cok sıra varNaptınız yaptimi aşıyı nasıl geçti cnm
Gecmiş olsun canımSelam Kızlar. Ben kan testi yaptirdim ve negatif cikti sonucum. Sebebi nedir bilmiyorum ama eger psikolojik durum, moral bu kadar etkiliyse ondan ötürüdür heralde. Eşim 1 haftadir yogun bakimda. Surekli üzgünüm, agliyorum. Dün artik ayakta soramadim yerde agliyordum. Karnim da kasiliyordu. Pozitif cikanlara cok seviyorum, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Devam etti mi peki gebeliği?Benim halamın 8. Gün 3 çıktı 12. Gün 30 çıktı
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım inşallah herşey düzelir Rabbim eşine sağlık sıhhat versin ne diyorlar doktorlar eşin icinSelam Kızlar. Ben kan testi yaptirdim ve negatif cikti sonucum. Sebebi nedir bilmiyorum ama eger psikolojik durum, moral bu kadar etkiliyse ondan ötürüdür heralde. Eşim 1 haftadir yogun bakimda. Surekli üzgünüm, agliyorum. Dün artik ayakta soramadim yerde agliyordum. Karnim da kasiliyordu. Pozitif cikanlara cok seviyorum, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?