Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Haftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozaman bir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Ayyyyy seninle günlerimiz peş peşeydiii ne güzel darısı bana ben cesaret edemiom bekliorım çar gününü

Ayyyyy seninle günlerimiz peş peşeydiii ne güzel darısı bana ben cesaret edemiom bekliorım çar gününü
Bende bekliyordum sabah yürüyüş yaparken eczenyi açıyordu sahibi bı and agirdim içeri anlık su biraz:)yoksa testlerin elime bugün gelecekti internetten sipariş verdim yarın yapcaktim

Bende Uğur hocadayım ne zaman transferiniz muhabbeti çok okuyamadım ama sizede mi iğne yapacak transfer öncesi bi arkadaşım yaptırdı şuan hamile ona da yaptılar herkese mi yaptırıyor ki pahalı da bir işlem

Selam Kızlar. Ben kan testi yaptirdim ve negatif cikti sonucum. Sebebi nedir bilmiyorum ama eger psikolojik durum, moral bu kadar etkiliyse ondan ötürüdür heralde. Eşim 1 haftadir yogun bakimda. Surekli üzgünüm, agliyorum. Dün artik ayakta soramadim yerde agliyordum. Karnim da kasiliyordu. Pozitif cikanlara cok seviyorum, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Gecmiş olsun canım koronadan mı eşin yogun bakımda?

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım inşallah herşey düzelir Rabbim eşine sağlık sıhhat versin ne diyorlar doktorlar eşin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…