Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Renkleri koyulaşıyor falan diyorlar ya canım ondan soruyorum yada o belki daha ilerleyen zamandadır. Benim gögüslerim şiş ve hassas ama benim adetten önce de böyle oluyor
Göğüslere hiç kafa yorma küçüğüm iğnelere başladığımdan beri dokunamıyorum. Hem ucu hem kendi patlamak üzere

Bahçeci umut tüp bebeğe yakın gonalfleri uyguna veren eczane ismi 900 Luk ve çok acil kizlar yardım edin kizlar
Aldın mı iğneleri? Almadıysan benim eczacıma sorabilirim. Uyguna getirdi bize. Acil dönüş yap almadıysan. Kadıköyde eczane.

Kesinlikle birkaç yere sorun bnde 500 tl almıştım devamlı müşterisi olduğumi icn
Hiç bilmiyorum ki İstanbul'u Capitol AVM içinde varmış 1880 dedi yürüdük ilerde birdaha eczane bulduk işte başkada şansım yok yaşadığım şehre gitsem eczacim verecekti uyguna şimdi alın hemen vurun dediler

29 unda transfrm ilkinde hiç öyle biseydn bahsetmemisti bana kimyasalla sonuçlanınca bu sefer o iğneden bahsetti cnm.kontrolumde sorucam fiyt fln ne oluyr die o zmn bilgi alicam ama mecbur vurundan yapıcı bişey yok çünkü bu sefer kendisi önerdi. Herşey yolunda gitmesi ne rağmen bi sorun olmamasına rağmen tutunamamisti.ilkinde vursaydin keske dediğimde herşey yolunda gittiği icin gerek duymamıştım demişti bana.arkasininki nasıl olmuş ne kdrmis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…