- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.621
Kalp atışları durdu canımDevam etti mi peki gebeliği?
Göğüslere hiç kafa yorma küçüğüm iğnelere başladığımdan beri dokunamıyorum. Hem ucu hem kendi patlamak üzereRenkleri koyulaşıyor falan diyorlar ya canım ondan soruyorumyada o belki daha ilerleyen zamandadır. Benim gögüslerim şiş ve hassas ama benim adetten önce de böyle oluyor
Benim de düşük başlamıştı ondan sordumKalp atışları durdu canım
Amin canim işin gücün rast gitsinKizlar bana dua edin merkeze geldim ilk muayenemi olacağım inşallah herşey yolundadir rabbim sesimizi duysun emeklerimizin karşılığını alalım
Yok canım onları zaten ben hiç belirti olarak falan saymıyorum benim adet belirtilerimle aynıGöğüslere hiç kafa yorma küçüğüm iğnelere başladığımdan beri dokunamıyorum. Hem ucu hem kendi patlamak üzere
Aleykum selam işin gücün rast gitsin. Bebişler güzelce tutunsun inşaallahSelamünaleyküm kızlar transfer için geldim çocuk gibi karnım ağrıyoöğleni bulur transferim nasipse bana da dua edermisiniz birer ayetelkürsi okursanız sevinirim
Aldın mı iğneleri? Almadıysan benim eczacıma sorabilirim. Uyguna getirdi bize. Acil dönüş yap almadıysan. Kadıköyde eczane.Bahçeci umut tüp bebeğe yakın gonalfleri uyguna veren eczane ismi 900 Luk ve çok acil kizlar yardım edin kizlar
Olmuş bu iş olmuuuuşHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
İlk gebeliğin de miydi canımBenim de düşük başlamıştı ondan sordum
Ilki negatifti zaten. 2.'de böyle bişey yaşadık. 11. Gün 26'yla başlamıştı.İlk gebeliğin de miydi canım
hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallhaHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Valla ben bu işi anlamadim ezilen biz alıyoruz yeni yakın gonal f 900 kalem ve gonalf 450 kalem alan oldumu ikisi ne tuttuYuh yani buda soygunculuk resmen
Hiç bilmiyorum ki İstanbul'u Capitol AVM içinde varmış 1880 dedi yürüdük ilerde birdaha eczane bulduk işte başkada şansım yok yaşadığım şehre gitsem eczacim verecekti uyguna şimdi alın hemen vurun dedilerKesinlikle birkaç yere sorun bnde 500 tl almıştım devamlı müşterisi olduğumi icn
Ilaclarin yan etkilerini okudum da mübarek herşey var belirtilerde hamilelik aramak doğru değil demekkiGöğüslere hiç kafa yorma küçüğüm iğnelere başladığımdan beri dokunamıyorum. Hem ucu hem kendi patlamak üzere
Özel hastanelerde 24 saat laboratuvar açıkmış. Bende yaptırdım.Canım bu pazar günü nerde hastanede buldun yaptırdın yahu bende güzel sonuçlar alicagina inanıyorum son günleri beklemek daha zormuş be
29 unda transfrm ilkinde hiç öyle biseydn bahsetmemisti bana kimyasalla sonuçlanınca bu sefer o iğneden bahsetti cnm.kontrolumde sorucam fiyt fln ne oluyr die o zmn bilgi alicam ama mecbur vurundan yapıcı bişey yok çünkü bu sefer kendisi önerdi. Herşey yolunda gitmesi ne rağmen bi sorun olmamasına rağmen tutunamamisti.ilkinde vursaydin keske dediğimde herşey yolunda gittiği icin gerek duymamıştım demişti bana.arkasininki nasıl olmuş ne kdrmis cnmBende Uğur hocadayım ne zaman transferiniz muhabbeti çok okuyamadım ama sizede mi iğne yapacak transfer öncesi bi arkadaşım yaptırdı şuan hamile ona da yaptılar herkese mi yaptırıyor ki pahalı da bir işlem
Bende Uğur hocadayım ne zaman transferiniz muhabbeti çok okuyamadım ama sizede mi iğne yapacak transfer öncesi bi arkadaşım yaptırdı şuan hamile ona da yaptılar herkese mi yaptırıyor ki pahalı da bir işlem
Amin cnm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahOlmuş bu iş olmuuuuşAllah tamamına erdirsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?