- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.641
Amin inşallah canım benimhayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallha
Inslah cnm çıkmaz rahat olun ne kdr o aşı bnde kontrole gittiğmde öğrenicem de merak ettim şimdidenYok daha yapmadık bana sıra gelmedi cok sıra varkan aldılar muayene olcam transfer için normal mi diye bakılcakmış ondan sonra aşıya alıcaklar.. inşallah problem cıkmazda
Anladım canım bu kez pozitf olacak inşallahIlki negatifti zaten. 2.'de böyle bişey yaşadık. 11. Gün 26'yla başlamıştı.
Evet babasi once yakalandi, eşime de ondan gecti.Gecmiş olsun canımkoronadan mı eşin yogun bakımda?
Ilk defa bugun doktor iyi dedi şükürler olsun. Ama hala yogun bakimda. Cok sagol. Tüm hastalara insallahAllah yar ve yardımcın olsun inşallah canım inşallah herşey düzelir Rabbim eşine sağlık sıhhat versin ne diyorlar doktorlar eşin icin
Aaa nasılda belirgin, maşallah canım. Sağlıkla kucağına da alırsınHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Benim sonuc negatif canim
allah yardımcınız olsun ınsallah ıyılesır sağlık olsun yeterkiEvet babasi once yakalandi, eşime de ondan gecti.
Ilk defa bugun doktor iyi dedi şükürler olsun. Ama hala yogun bakimda. Cok sagol. Tüm hastalara insallah
negatif canım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinEvet babasi once yakalandi, eşime de ondan gecti.
Ilk defa bugun doktor iyi dedi şükürler olsun. Ama hala yogun bakimda. Cok sagol. Tüm hastalara insallah
Biz insanlar imtihandayız iste bi yandan alıyor bi yandan veriyor geçen depremde iclal aydının yeğenleri ölmüştü ikizleri tup bebekle olmuş kime ne olacağı belli değil Allah bizim sevdiklerimizle imtihan etmesin bazen kendimi böyle durduruyorum bazen size ne diyorsam kendime de söylemiş oluyorum hayatın kanunu bu dört dörtlük kimsenin hayatı yok ama Allah bizi beterlerden korusun inşallah canım enişte için çok dua edecem Rabbim ona şifa versin bi an önce sizin sağlığınız yerinde olsun da inşallah herşey olur insanın herşeyi eşi... Çok yaşlılar gördüm bana nasihat veren eşin gitti mi herşeyin gider sen duaya sarıl Rabbim sana bagislasin eşini inşallahEvet babasi once yakalandi, eşime de ondan gecti.
Aynen öyle. Ona mutlu haber vermeyi cok isterdim aslinda moral olmasi icin ama her seyin bir sebebi vardir elbet. O kadar kötü zamanlar gecirdim ki, eşimi kaybetme ihtimalim, yalniz cocuk büyütme ihtimalim bile surekli kafamdan gecen düsüncelerdi. Sevdiklerimizle sağlikli olalim Allahim uygun görürse evlat verir elbet.allah yardımcınız olsun ınsallah ıyılesır sağlık olsun yeterki
Cok sagolun amin insallahÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Aynen öyle. Ona mutlu haber vermeyi cok isterdim aslinda moral olmasi icin ama her seyin bir sebebi vardir elbet. O kadar kötü zamanlar gecirdim ki, eşimi kaybetme ihtimalim, yalniz cocuk büyütme ihtimalim bile surekli kafamdan gecen düsüncelerdi. Sevdiklerimizle sağlikli olalim Allahim uygun görürse evlat verir elbet.
Ben en son ilacımı hastaneden aldım bayağı uyguna verdi, nakit. Diğerlerini de üç eczane dolaştım biri o kadar uygun fiyat verdi ki sağolsun anlatamam. Diğerleri burnundan kıl aldırmıyor.E bize 1300 kusur dediler insaf ya mecburuz diye
Nerde İstanbul bahçeci tüp bebeğe yakın olacak benim istediğim eczane başka yer bilmiyorum valla haksız yere fiyat verende varsa helal etmem ne zorluklarla yapıyoruz bu tedaviyiBen en son ilacımı hastaneden aldım bayağı uyguna verdi, nakit. Diğerlerini de üç eczane dolaştım biri o kadar uygun fiyat verdi ki sağolsun anlatamam. Diğerleri burnundan kıl aldırmıyor.
hayırlısı olsun canım vardır elbet bir vaktiBenim sonuc negatif canim
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin canım vardır bir hayırnegatif canım
Estrofem, folik ve progestan fitil ben üç ilaç kullanıyorum canım. Bana bunlar yeterli görüldü.Herkese merhaba, 3. gün embriyosu transferi olanlar acaba nelere dikkat ettiler, ne tarz ilaçlar kullandılar? Bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Benim 2. Transferim olacak ilki negatifle sonuçlandı. Şimdi yine transfer olacağım ve doktoruma çok ısrarda bulundum farklı ilaçlarda vermesi konusunda (tabi bir zararı olmayacaksa dedim), o da tamam dedi. Ortak bir şeylerimiz var mı? Bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı diye merak ediyorum. Bu da tutmazsa her şeye sil baştan yine başlayacağız fakat buna şu an için maddi ve manevi çok fazla gücümüz yok
Yok canım cumartesi akşamı son ilacımi içtim bekliyorum sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?