Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok daha yapmadık bana sıra gelmedi cok sıra var kan aldılar muayene olcam transfer için normal mi diye bakılcakmış ondan sonra aşıya alıcaklar.. inşallah problem cıkmazda
Inslah cnm çıkmaz rahat olun ne kdr o aşı bnde kontrole gittiğmde öğrenicem de merak ettim şimdiden

Gecmiş olsun canım koronadan mı eşin yogun bakımda?
Evet babasi once yakalandi, eşime de ondan gecti.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım inşallah herşey düzelir Rabbim eşine sağlık sıhhat versin ne diyorlar doktorlar eşin icin
Ilk defa bugun doktor iyi dedi şükürler olsun. Ama hala yogun bakimda. Cok sagol. Tüm hastalara insallah

Evet babasi once yakalandi, eşime de ondan gecti.

Ilk defa bugun doktor iyi dedi şükürler olsun. Ama hala yogun bakimda. Cok sagol. Tüm hastalara insallah
Biz insanlar imtihandayız iste bi yandan alıyor bi yandan veriyor geçen depremde iclal aydının yeğenleri ölmüştü ikizleri tup bebekle olmuş kime ne olacağı belli değil Allah bizim sevdiklerimizle imtihan etmesin bazen kendimi böyle durduruyorum bazen size ne diyorsam kendime de söylemiş oluyorum hayatın kanunu bu dört dörtlük kimsenin hayatı yok ama Allah bizi beterlerden korusun inşallah canım enişte için çok dua edecem Rabbim ona şifa versin bi an önce sizin sağlığınız yerinde olsun da inşallah herşey olur insanın herşeyi eşi... Çok yaşlılar gördüm bana nasihat veren eşin gitti mi herşeyin gider sen duaya sarıl Rabbim sana bagislasin eşini inşallah

allah yardımcınız olsun ınsallah ıyılesır sağlık olsun yeterki
Aynen öyle. Ona mutlu haber vermeyi cok isterdim aslinda moral olmasi icin ama her seyin bir sebebi vardir elbet. O kadar kötü zamanlar gecirdim ki, eşimi kaybetme ihtimalim, yalniz cocuk büyütme ihtimalim bile surekli kafamdan gecen düsüncelerdi. Sevdiklerimizle sağlikli olalim Allahim uygun görürse evlat verir elbet.

büyük geçmişler olsun rabbim tez zaman da şifalar versin amin.

Ben en son ilacımı hastaneden aldım bayağı uyguna verdi, nakit. Diğerlerini de üç eczane dolaştım biri o kadar uygun fiyat verdi ki sağolsun anlatamam. Diğerleri burnundan kıl aldırmıyor.
Nerde İstanbul bahçeci tüp bebeğe yakın olacak benim istediğim eczane başka yer bilmiyorum valla haksız yere fiyat verende varsa helal etmem ne zorluklarla yapıyoruz bu tedaviyi

Estrofem, folik ve progestan fitil ben üç ilaç kullanıyorum canım. Bana bunlar yeterli görüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…