Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım çok geçmiş olsun. Sonucunun negatif olmasına üzüldüm. Olmuyacaksa eğer bir şeyler sebep oluyor zaten. Rabbim sana ve eşine sağlık versin tez zmanda eşin evine döner inşallah kendini topladı mi tekrar denersiniz

Nerde İstanbul bahçeci tüp bebeğe yakın olacak benim istediğim eczane başka yer bilmiyorum valla haksız yere fiyat verende varsa helal etmem ne zorluklarla yapıyoruz bu tedaviyi
Yok canım benim eczane Anadolu yakası Ataşehir içerenköyde. Hastanenin kendisine de sor onlarda ilaç satıyormuş. Bir arkadaşta sana Kadıköy den bahsetmiş onunlada konuş.

Evet babasi once yakalandi, eşime de ondan gecti.

Ilk defa bugun doktor iyi dedi şükürler olsun. Ama hala yogun bakimda. Cok sagol. Tüm hastalara insallah
Allahım şifa versin. Sana da kısmet değilmiş canım bu üzüntün stresin tutunmasını engellemiştir. Olsun siz sağlıklı olunda bebiş yine gelir.

Canım Allah şifa versin. Allah sabır versin sana. Bir an önce eşine kavuş inşallah

Allahım şifa versin. Sana da kısmet değilmiş canım bu üzüntün stresin tutunmasını engellemiştir. Olsun siz sağlıklı olunda bebiş yine gelir.
Canım Allah şifa versin. Allah sabır versin sana. Bir an önce eşine kavuş inşallah
Çok tesekkur ederim hepinizine. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Eşimi de bana kavuştursun insallah

Eşinize acil şifalar diliyorum.Önce bizim canımızın sağlığı vardır bunda da bir hayır.Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah.Bir an önce sağlıklı günlerinize dönün inşallah.

Son düzenleme:
Ne denir bilmiyorum Allah acil şifalar versin. Bak ikbal Gürpınar da yoğun bakımda kaldı kaç gün şimdi taburcu oldu iyileşti sende umutlu ol inşallah sağlığına kavuşsun bebeğinide rabbim nasip eder inşallah

Eşimin her şeyim oldugunu zor bir tecrübeyle anladim. Mutlu olmak icin sagliktan baska, yanyana olmaktan baska hicbir seye ihtiyacimiz yok gercekten. Allah herkesi sevdigine bağışlasın. Duanızı bekler, tesekkur ederim

Eşimin her şeyim oldugunu zor bir tecrübeyle anladim. Mutlu olmak icin sagliktan baska, yanyana olmaktan baska hicbir seye ihtiyacimiz yok gercekten. Allah herkesi sevdigine bağışlasın. Duanızı bekler, tesekkur ederim
Amin inşallah canım bende eşimde birbirimizi çok seviyoruz 6 yıldır bizim bizden başka kimsemiz olmadığını ve tabi Allahtan başka çok kötü olaylar yaşayarak öğrendik birbirimizin çocuğu olduk birbirimizin herşeyi olduk o yüzdendir birbirimizin yokluğuna 3 gün dayanamayız Allah sizi birbirinize kavuştursun inşallah sağlıkla sıhhate dönsün bunu en içten kalbimle söylüyorum çünkü bende eşine aşırı düşkün biriyim çok korkarım çünkü ölüm her zaman var hepimiz için çok sağlıklı insanlara bile ne olacak bilmiyoruz herşeye göğüs gerersin yeterki gönül eşine bisey olmasın inşallah daha iyi olur kronik bir rahatsızlığı var mıydı

Canım çok geçmiş olsun eşin sağlığına kavuşsun bebek de olur inşallah. Yeter ki siz yanyana olun

Eşinize acil şifalar diliyorum.Önce bizim canımızın sağlığı vardır bunda da bir hayır.Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah.Bir an önce sağlıklı günlerinize dönün inşallah.

Çok sagolun. Allah hepimize saglikla güzel günler gormeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…