- 12 Ekim 2016
- 9.149
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.661
Canım çok geçmiş olsun. Sonucunun negatif olmasına üzüldüm. Olmuyacaksa eğer bir şeyler sebep oluyor zaten. Rabbim sana ve eşine sağlık versin tez zmanda eşin evine döner inşallah kendini topladı mi tekrar denersinizAynen öyle. Ona mutlu haber vermeyi cok isterdim aslinda moral olmasi icin ama her seyin bir sebebi vardir elbet. O kadar kötü zamanlar gecirdim ki, eşimi kaybetme ihtimalim, yalniz cocuk büyütme ihtimalim bile surekli kafamdan gecen düsüncelerdi. Sevdiklerimizle sağlikli olalim Allahim uygun görürse evlat verir elbet.
sonucum 7 çıktı ama doktorum olumsuz konuştu bilemiyorum haber bekliyorum . amin sağol canım inş hayırlı zmaan da hayırlısıyla gelir aminRabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin canım vardır bir hayır
Dondurlmus emrbiyon varmıydı canımsonucum 7 çıktı ama doktorum olumsuz konuştu bilemiyorum haber bekliyorum . amin sağol canım inş hayırlı zmaan da hayırlısıyla gelir amin
Amin canim inşallahDarısı başına kuzum
evet var canımDondurlmus emrbiyon varmıydı canım
Yok canım benim eczane Anadolu yakası Ataşehir içerenköyde. Hastanenin kendisine de sor onlarda ilaç satıyormuş. Bir arkadaşta sana Kadıköy den bahsetmiş onunlada konuş.Nerde İstanbul bahçeci tüp bebeğe yakın olacak benim istediğim eczane başka yer bilmiyorum valla haksız yere fiyat verende varsa helal etmem ne zorluklarla yapıyoruz bu tedaviyi
Allahım şifa versin. Sana da kısmet değilmiş canım bu üzüntün stresin tutunmasını engellemiştir. Olsun siz sağlıklı olunda bebiş yine gelir.Evet babasi once yakalandi, eşime de ondan gecti.
Ilk defa bugun doktor iyi dedi şükürler olsun. Ama hala yogun bakimda. Cok sagol. Tüm hastalara insallah
Canım Allah şifa versin. Allah sabır versin sana. Bir an önce eşine kavuş inşallahSelam Kızlar. Ben kan testi yaptirdim ve negatif cikti sonucum. Sebebi nedir bilmiyorum ama eger psikolojik durum, moral bu kadar etkiliyse ondan ötürüdür heralde. Eşim 1 haftadir yogun bakimda. Surekli üzgünüm, agliyorum. Dün artik ayakta soramadim yerde agliyordum. Karnim da kasiliyordu. Pozitif cikanlara cok seviyorum, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
bende bu sabah son ilacımı içtim canım bakalımmm beklemedeyimYok canım cumartesi akşamı son ilacımi içtim bekliyorum sen ne durumdasın
Arada uçurum var gerçekten benim aldığım 450lik gonal f ama karışıklık olmasın. Sormadan bir kaç yere almayın yeni kullanacak olanlar dikkatli olsunE bize 1300 kusur dediler insaf ya mecburuz diye
Canım çok geçmiş olsun. Sonucunun negatif olmasına üzüldüm. Olmuyacaksa eğer bir şeyler sebep oluyor zaten. Rabbim sana ve eşine sağlık versin tez zmanda eşin evine döner inşallah kendini topladı mi tekrar denersiniz
Allahım şifa versin. Sana da kısmet değilmiş canım bu üzüntün stresin tutunmasını engellemiştir. Olsun siz sağlıklı olunda bebiş yine gelir.
Çok tesekkur ederim hepinizine. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Eşimi de bana kavuştursun insallahCanım Allah şifa versin. Allah sabır versin sana. Bir an önce eşine kavuş inşallah
Canım çok geçmiş olsun eşin sağlığına kavuşsun bebek de olur inşallah. Yeter ki siz yanyana olunÇok tesekkur ederim hepinizine. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Eşimi de bana kavuştursun insallah
Eşinize acil şifalar diliyorum.Önce bizim canımızın sağlığı vardır bunda da bir hayır.Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah.Bir an önce sağlıklı günlerinize dönün inşallah.Selam Kızlar. Ben kan testi yaptirdim ve negatif cikti sonucum. Sebebi nedir bilmiyorum ama eger psikolojik durum, moral bu kadar etkiliyse ondan ötürüdür heralde. Eşim 1 haftadir yogun bakimda. Surekli üzgünüm, agliyorum. Dün artik ayakta soramadim yerde agliyordum. Karnim da kasiliyordu. Pozitif cikanlara cok seviyorum, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Oooo kopkoyu vallahi,haftayı süper başlattın darısı hepimizin başına!Haftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Ne denir bilmiyorum Allah acil şifalar versin. Bak ikbal Gürpınar da yoğun bakımda kaldı kaç gün şimdi taburcu oldu iyileşti sende umutlu ol inşallah sağlığına kavuşsun bebeğinide rabbim nasip eder inşallahSelam Kızlar. Ben kan testi yaptirdim ve negatif cikti sonucum. Sebebi nedir bilmiyorum ama eger psikolojik durum, moral bu kadar etkiliyse ondan ötürüdür heralde. Eşim 1 haftadir yogun bakimda. Surekli üzgünüm, agliyorum. Dün artik ayakta soramadim yerde agliyordum. Karnim da kasiliyordu. Pozitif cikanlara cok seviyorum, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Eşimin her şeyim oldugunu zor bir tecrübeyle anladim. Mutlu olmak icin sagliktan baska, yanyana olmaktan baska hicbir seye ihtiyacimiz yok gercekten. Allah herkesi sevdigine bağışlasın. Duanızı bekler, tesekkur ederimBiz insanlar imtihandayız iste bi yandan alıyor bi yandan veriyor geçen depremde iclal aydının yeğenleri ölmüştü ikizleri tup bebekle olmuş kime ne olacağı belli değil Allah bizim sevdiklerimizle imtihan etmesin bazen kendimi böyle durduruyorum bazen size ne diyorsam kendime de söylemiş oluyorum hayatın kanunu bu dört dörtlük kimsenin hayatı yok ama Allah bizi beterlerden korusun inşallah canım enişte için çok dua edecem Rabbim ona şifa versin bi an önce sizin sağlığınız yerinde olsun da inşallah herşey olur insanın herşeyi eşi... Çok yaşlılar gördüm bana nasihat veren eşin gitti mi herşeyin gider sen duaya sarıl Rabbim sana bagislasin eşini inşallah❤
Ay bu da bugünün 2. güzel haberi oldu!Sağlıkla gelsin.Kizlar 10.gun test sonucum 186 cikti 9. Gun 90 di gebemiyim ben simdi
Amin inşallah canım bende eşimde birbirimizi çok seviyoruz 6 yıldır bizim bizden başka kimsemiz olmadığını ve tabi Allahtan başka çok kötü olaylar yaşayarak öğrendik birbirimizin çocuğu olduk birbirimizin herşeyi olduk o yüzdendir birbirimizin yokluğuna 3 gün dayanamayız Allah sizi birbirinize kavuştursun inşallah sağlıkla sıhhate dönsün bunu en içten kalbimle söylüyorum çünkü bende eşine aşırı düşkün biriyim çok korkarım çünkü ölüm her zaman var hepimiz için çok sağlıklı insanlara bile ne olacak bilmiyoruz herşeye göğüs gerersin yeterki gönül eşine bisey olmasın inşallah daha iyi olur kronik bir rahatsızlığı var mıydıEşimin her şeyim oldugunu zor bir tecrübeyle anladim. Mutlu olmak icin sagliktan baska, yanyana olmaktan baska hicbir seye ihtiyacimiz yok gercekten. Allah herkesi sevdigine bağışlasın. Duanızı bekler, tesekkur ederim
Ankara'da ben 900'lüğü 850TL'ye aldım.İstanbul'da da sordurdum tanıdıklara genelde 850-900TL fiyat verdiler.1300 çok fazla ayıp yani!E bize 1300 kusur dediler insaf ya mecburuz diye
Canım çok geçmiş olsun eşin sağlığına kavuşsun bebek de olur inşallah. Yeter ki siz yanyana olun
Eşinize acil şifalar diliyorum.Önce bizim canımızın sağlığı vardır bunda da bir hayır.Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah.Bir an önce sağlıklı günlerinize dönün inşallah.
Çok sagolun. Allah hepimize saglikla güzel günler gormeyi nasip etsinNe denir bilmiyorum Allah acil şifalar versin. Bak ikbal Gürpınar da yoğun bakımda kaldı kaç gün şimdi taburcu oldu iyileşti sende umutlu ol inşallah sağlığına kavuşsun bebeğinide rabbim nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?