Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok doktor da ona şaşiriyor. 33 yasinda alkol sigara, uyusturucu kullanmayan, herhangi bir hastaligi olmayan hasta, ama akcigerler demek ki genetik diye düsündürüyor bize dedi.

Yok doktor da ona şaşiriyor. 33 yasinda alkol sigara, uyusturucu kullanmayan, herhangi bir hastaligi olmayan hasta, ama akcigerler demek ki genetik diye düsündürüyor bize dedi.
herşey bizim Allaha siginmamiziçin bir sebep bizim Allaha ihtiyacımız var Allahın bize değil Belki de Allah sana bişeyleri göstermek istemiştir ben başıma gelen herseyde öyle düşünüyorum sakin beni yanlış anlama canım ilk kimyasal bebeği aldığımda eşimle ben tektik bana en büyük desteği o verdi inşallah eşin de sağlığına kavuşur sana en büyük teselli o olur çocukta bi yere kadar biz insanlar aciziz ve herşeyimiz olsa bile mutlaka memnun olmuyoruz başka bi isteğimiz olur çocuğumuz olur ev isteriz evimiz olur araba isteriz oda olur başka biseyler yine isteriz hayatın kanunu bu ya şükretmeyi unuturuz herşey olunca elimizdekileri görmeyiz dua etmeyi unuturuz işlerimiz hep rast gidince bazen Allah böyle sebepler koyar önümüze ama şunu çok iyi biliyorum seni de kuytu köşede kalmış herkesi de Allah anlıyor en iyi o yüzden iyi ki Allah var canım siginabildigimizulaşabildiğimiz iyiki bir Rabbimiz var imtihanlar yalnız çekilir ve senin en üzüntülü anında ettiğin dua her zaman daha temizdir çünkü içten ve gonuldendir duanı esirgeme bende kardeşim için dua edecem inşallah sen üzülme iyi olacak

Kızlar ben idrar testimde üstüste negatif sonuçlar almıştım. Bugün sabah kan verdim. 0.001 çıktı sonucum. İlk tüp bebek transferimdi. Birkaç ay sonra tekrar deneyeceğim. İkinci denememden önce yaptırmam gereken ileri tetkikler var mı? Bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim. Pozitif olan arkadaşlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarını almaları için dua edeceğim.

Son düzenleme:
Ankara'da ben 900'lüğü 850TL'ye aldım.İstanbul'da da sordurdum tanıdıklara genelde 850-900TL fiyat verdiler.1300 çok fazla ayıp yani!
Yapacak birşey yok mecburuz kim ne derse yapmaya rabbim insaflı kişilerin eline dusursun canım aldık artık inşallah sonu iyi olur

Arkadaşın da bi sorunu yoktu ilk denemesiydi ama yaptı bana da yapacak muhtemelen ben daha adet bekliyorum cyclo progynova kullanıyorum şuan bitince adet olucam o zaman başlayacak benim serüven. Valla yalan olmasın ama 1000 TL gibi bişeydi heralde

Eczaneden almıştı demi cnm adını biliyomusun o iğnenin?inan kaç bintl ne ilaçlara ne iğnelere para verdim hepsi boşaydı.. yine 1000 tl bile bnm için iyi rakm yetrki ise yarasinda..eczanemde çok iyi sağolsunyardımcı oluyr. Bide bu iğneyi deneyelm baklm neler olucak az kaldı Bnm de ztn

Doktorum 14.gunu merkeze gel kan vermeye hem konusuruz dedi, eşimde erken vermemi istemiyor ama ben son 2 gundur test yapıyorum hep negatif. Tutmuş olsa bence çıkardı
Canım şimdi benim 5. Gun embriyosu ve 12 gün sonra bak dedi Senin doktorun 14 gün sonra demiş sen böyle yaparak kendini de tutacak embriyoyu da kötü etkilersin aklına o güne kadar olumsuz bisey getirme bende bugün aslında gaza geldim idrarda gebelik testi alsammı diye sonra kendimi zor tuttum daha erken gününde kan testi yap o zaman da alırsın idrarda gebelik testini eğer hatırası olsun istiyorsan falan dedim bende geçen denememde öyle oldum idrarda çıkmadı ama kanda 53 çıkmıştı gününde yaptırdığımda

Bence de idrar testi yapmayarak çok iyi yapmışsın. Sürekli negatif görmek beni üzdü. Umarım sen pozitif sonucu alırsın canım

gününü beklemen doğru olmuş . negatifi gören biri olarak seni çok iyi anlıyorum. diyecek söz yok
Bende en azından kendimi hazırlıyorum, doktorun karşısında şok gecirmeyeyim diye yavaş yavaş kabullenme moduna girdim zaten Allah hepimize bir an önce bebek versin inşallah

Bugün 4. Gün, internetten sipariş ettiğim erken gebelik testleri geldi, ilişkiden 5 gün sonra çıkar varsa diyor bizimkiler ilişkiden çok gün sonra gibi oluyor aslında yapsam çıkar mı ki meraktan çatlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…