Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kaçıncı gün embriyosu canım. 5. Gunse eğer 4 üzerine koyarsan 9 olur. 5.gun emrbiyosnda transferin 5.gunu bir arkadaşın çıkmıştı çıkabilir seninde

Benimde 4.gun ben tutmayı düşünüyorum kendimi bende ondan almayı düşünüyordum bugün ama vazgeçtim doktorlar boşuna gün vermiyorlardir herhalde mutlaka bildikleri bisey vardır

sen de yine de umut var belki yanlıştır sonuç . inş. da öyledir.amin
Bir sürü forum sayfasına baktım, doktor izledim. Sanki sonuç yanlış çıkamaz gibi geliyor. Ama az kaldı zaten, crs günü kanda ogrenicem, bakalım ne olucak güzel destegin için hem sana hem diğer kizlara çok teşekkür ederim

İşte 3.tup bebek denemesi olunca insan galiba hiç olmayacak diye düşünüyor. Amin Allah hepimize hayırlısını versin canım
Bak sen daha iyi biliyorsun o zaman moralin çok etkili olduğu bir tedavi süreci yaşıyoruz bizi mutsuz edecek üzecek ne varsa uzak durmamız gerekiyor risk almışsın bende yaptım geçen sefer bunu ve çok üzüldüm hcg değerim çıktı kanda yani pozitifi gördüm ama kimyasal oldu ve gerçekten ben o zaman çok kötü bir durumdaydım olumsuz çok şey vardı hayatımda ona rağmen yine risk alıp yaptım yanlıştı bi an bende mesela dün fenalastim kötü hissettim kendimi hemen olumsuz düşündüm meğer ilaç yan etkileri buna neden olabiliyormuş kendimi üzmek için herşeyi yapıyor gibiyim düşünmemek gerekiyor bugün bi arkadaşımla görüştüm dün de öyle ve tecrübeli insanlar bana kendini dinleme diyorlar normal bunları yaşaman takma diyorlar olumsuz düşündüğümüz için olumsuz oluyor galiba bazende... yani biz bize düşeni yapalım olursa olur olmazsa ölüm değil ya kiradayım hiç bir birikmişim yok borcum var çok zor şartlarda yapıyoruz bu tedavileri ama düşünüyorum da yani neden kendimizi ölümden ötesi olmayan bir dünya için çok fazla endişelerle boğuyoruz ki kendimizi artı düşünelim ki iyi olalım yoksa zaten pekte cekilesi bir hayat değil bu dünya bi alımın sözü vardı düşünlü öldün yalvardın yakardın sana bir gün verdiler ve o günü bugün bil öyle yasa ❤

Canım güzel mesajın için çok teşekkür ederim. Gerçekten enerjini yolladın bana bende olmazsa artık bir daha deneriz diyorum zaten, gene olmazsa dediğin gibi olumlu dünya, kısmet der kapatırız konuyu

Canım güzel mesajın için çok teşekkür ederim. Gerçekten enerjini yolladın bana bende olmazsa artık bir daha deneriz diyorum zaten, gene olmazsa dediğin gibi olumlu dünya, kısmet der kapatırız konuyu
Rica ederim canım benim her zaman yanındayım kader arkadaşıyız birbirimizi anlıyoruz bizi en iyi Allah sonra biz anlarız ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…