- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.721
Benim eczacım da 700 800 indirim yaptı toplamda sağolsun.Kesinlikle birkaç yere sorun bnde 500 tl almıştım devamlı müşterisi olduğumi icn
aynen ben de ilk denemem de o kadar mutluydum ki ama 2. de olmayınca bu böyle miymiş ,bu kadar çok mu tekrar yapacaktıım diyorum kendi kendimeBilmiyorum ya, bu yola çıktığında bu kadar deneme yapacağım aklımın ucundan geçmemişti. Dediğin gibi umarım bizim de olucak
Ank nerden aldınızAnkara'da ben 900'lüğü 850TL'ye aldım.İstanbul'da da sordurdum tanıdıklara genelde 850-900TL fiyat verdiler.1300 çok fazla ayıp yani!
Hakkında hayırlısı olsun çiçeğim. Bu da geçer inşaallahKızlar erken gebelik testi aldım negatif. Sanırım benim sonuçta negatif olucak
benim son güne kadar kasık ve rahim içi ağrım vardı ama sonuç negatifNegatif gören arkadaşlara Allahtan en hayırlısını diliyorum. Negatif olup yaşancı belirtisi olan var mıydı kızlar? İlaçlara bağlıyorum herşeyi şuan..
Merkezin hemen yakınında Balgat’ta Gümüş eczanesinden aldık.Ank nerden aldınız
Pes etmek yok dibe vurmayı da çıkmayı da bilen güçlü kadınların biz. Bizim sınavımız da bu. Ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü sonuca. Bizim de yüzümüz gülecek inşallah canımbenim son güne kadar kasık ve rahim içi ağrım vardı ama sonuç negatif
Yok hastane kendisi yapıyormuş o aşıyı ücreti yine kapıdaki kıza ödeyip tüp bebek ünitesinde transfer yapar gibi aşı yapılıyormuşEczaneden almıştı demi cnm adını biliyomusun o iğnenin?inan kaç bintl ne ilaçlara ne iğnelere para verdim hepsi boşaydı.. yine 1000 tl bile bnm için iyi rakm yetrki ise yarasinda..eczanemde çok iyi sağolsunyardımcı oluyr. Bide bu iğneyi deneyelm baklm neler olucak az kaldı Bnm de ztn
amin inş. canım . Rabbimin verdiği sınavlara alışkınım . hiçbir istediğim hemen olmadı hem bir imtihandan geçtim bunada şükürler olsun . kurban olduğuma teslim oldum zamanını bekliyorumPes etmek yok dibe vurmayı da çıkmayı da bilen güçlü kadınların biz. Bizim sınavımız da bu. Ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü sonuca. Bizim de yüzümüz gülecek inşallah canım
Canım benim 12. Denemelerinde kucaklarına bebeklerini alanlar tanıyorum... hep kötünün kötüsü de var diye düşünüp umudunu yitirme ve pes etme. Sadece bi zamanı var bence o doğru zamanı da allah biliyor.. ben de kendimi hep böyle motive ettimİşte 3.tup bebek denemesi olunca insan galiba hiç olmayacak diye düşünüyor. Amin Allah hepimize hayırlısını versin canım
İnşallah gerek kalmaz da yine de öğrendiğim iyi oldu bana cok yakın balgat saolMerkezin hemen yakınında Balgat’ta Gümüş eczanesinden aldık.
Ara ara adet ağırlarım oluyor kuzum batmalarım var yumurtalıklarım felan sızlıyor bide göğüslerime dokunca biraz acıyor ama kendimde asla belirti aramıyorum cumartesi kan testim cuma idrar da bakayım diyorum 10 gün olmuş oluyor sen de durumlar nasılpapatya52 canım aynı gün transfer olmuşuz napıyosun nasılsın test yaptın mı yoksa
Canım benim de sadece gögüslerim şiş o kadar başka bişeyim yokAra ara adet ağırlarım oluyor kuzum batmalarım var yumurtalıklarım felan sızlıyor bide göğüslerime dokunca biraz acıyor ama kendimde asla belirti aramıyorum cumartesi kan testim cuma idrar da bakayım diyorum 10 gün olmuş oluyor sen de durumlar nasıl
Bende estrofem, folik asit ve progestan tablet kullanıyorum. Umarım bu sefer pozitifi görürüz bu sefer. Sizin transfer gerçekleşti mi?Estrofem, folik ve progestan fitil ben üç ilaç kullanıyorum canım. Bana bunlar yeterli görüldü.
Rabbim hepimizin emeklerini hayırla sonuçlandırsın umutsuz olmayalım yeter kiCanım benim de sadece gögüslerim şiş o kadar başka bişeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?