Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bilmiyorum ya, bu yola çıktığında bu kadar deneme yapacağım aklımın ucundan geçmemişti. Dediğin gibi umarım bizim de olucak
aynen ben de ilk denemem de o kadar mutluydum ki ama 2. de olmayınca bu böyle miymiş ,bu kadar çok mu tekrar yapacaktıım diyorum kendi kendime
dün sonucu alınca kahroldum ama hayat devam ediyor önümüze bakacağız olana kadar durmak yok

Merhaba ben 10 kasımda iki tane 3. Gün transferi oldum. Benimle aynı gün olan arkadaşlar vardı 23 Kasım kan verme tarihim. Nasıl geçecek bilmiyorum. Bugün ovitrelle iğnesi olduğum için de test yapamıyorum yalancı pozitif görürüm diye. Çok zor. Allah yardımcımız olsun..

Negatif gören arkadaşlara Allahtan en hayırlısını diliyorum. Negatif olup yaşancı belirtisi olan var mıydı kızlar? İlaçlara bağlıyorum herşeyi şuan..

benim son güne kadar kasık ve rahim içi ağrım vardı ama sonuç negatif
Pes etmek yok dibe vurmayı da çıkmayı da bilen güçlü kadınların biz. Bizim sınavımız da bu. Ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü sonuca. Bizim de yüzümüz gülecek inşallah canım

Yok hastane kendisi yapıyormuş o aşıyı ücreti yine kapıdaki kıza ödeyip tüp bebek ünitesinde transfer yapar gibi aşı yapılıyormuş

amin inş. canım . Rabbimin verdiği sınavlara alışkınım . hiçbir istediğim hemen olmadı hem bir imtihandan geçtim bunada şükürler olsun . kurban olduğuma teslim oldum zamanını bekliyorum

İşte 3.tup bebek denemesi olunca insan galiba hiç olmayacak diye düşünüyor. Amin Allah hepimize hayırlısını versin canım
Canım benim 12. Denemelerinde kucaklarına bebeklerini alanlar tanıyorum... hep kötünün kötüsü de var diye düşünüp umudunu yitirme ve pes etme. Sadece bi zamanı var bence o doğru zamanı da allah biliyor.. ben de kendimi hep böyle motive ettim

Kızlar okuyorum hep yazdıklarınızı.. negatif çıkanlar çok zor çok iyi anlıyorum sizleri... allahım sabır versin güç versin sağlık versin ki tekrar denemeye mecalimiz olsun... bi de olmadıkça insan daha çok kafaya takıyo daha da çok istiyo. Ondan başka birşey düşünemiyor insan elimde olmadan... doğru zamanda en güzel şekilde kavuşçaz hepimiz inanıyorum...

ben de yarın son ultrason kontrolüme gidicem yarın, perşembe veya cuma opu olcak dedi yarın karar verecekmiş. Haftaya da transferim olur heralde.. hayırlısıyla inşallah

papatya52 canım aynı gün transfer olmuşuz napıyosun nasılsın test yaptın mı yoksa
Ara ara adet ağırlarım oluyor kuzum batmalarım var yumurtalıklarım felan sızlıyor bide göğüslerime dokunca biraz acıyor ama kendimde asla belirti aramıyorum cumartesi kan testim cuma idrar da bakayım diyorum 10 gün olmuş oluyor sen de durumlar nasıl

Canım benim de sadece gögüslerim şiş o kadar başka bişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…