- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.741
Amin canım inşallah Allah hayırlısını versin az kaldı görürüz allahın izniyleRabbim hepimizin emeklerini hayırla sonuçlandırsın umutsuz olmayalım yeter ki
tanıyorum ben o eczaneyı ben gatanın karsısından kızılay eczanesınden alıyorum ılaclarımı martta gonal f 900 400 tl ye almıştım tanıdık bana yardımcı olmustu her yer gumus eczanesı dahıl bana o zaman 650 demıstıMerkezin hemen yakınında Balgat’ta Gümüş eczanesinden aldık.
Olsun canım illa 5. Gün embriyoları daha iyi diye bir şey yok:) korkma insallah güzel olucak her şey modunu yüksek tut ki bebişin etkilenmesin
Canım bence bunun için kendini üzme 3.gun embriyosu ile çok hamile kalan var ben 5. Gun embriyosu ile kimyasal gebelik yaşadım ilk denememde bu ikinci denemem sen elinden geleni yap gerisi takdir
Canim benim sen kaygılanma aradıkları zaman biliyorum heyecandan unutuyoruz ama sakin kal ve sor bence ben seni yaniltabilirim
Mesanem boş diye zonta takıldı idrarımı yaparken cok acıyo onun haricinde bişe hissetmiyorum bel ağrım var ama öncedende vardıCanım hadi hayrılı uğurlu olsun nasıl geçti sıkıca tutunsun bebişler
Bana da öyle yapmışlardı canım dikkat et enfeksiyon falan olma ben oldumMesanem boş diye zonta takıldı idrarımı yaparken cok acıyo onun haricinde bişe hissetmiyorum bel ağrım var ama öncedende vardı
Hiç. Üzülmeyin sağlılı embriyo dışarda bölüneceğine rahimde bölünüp ilerlemesi daha iyiBen embriyolog aradiginda neden 5.gun yapmiyoruz 5.gune gitmiyor mu demistim oda doktorunuz oyle uygun gordu ama kem kum yapip yani bi sey soylemek istemedi aslinda . Bende doktoru aradim Doktor dediki cok iyi gidiyoruz normalde carsmba gunuda transfer olablr salida ama ben sali daha musaitim o yuzden sali dedm cunku zaten hizli ilerleme var sende cabuk bolunmusler biseyler dedi. Yani bi sey mi oluyo suan hic anlamadim. 5.gune gelmeden 5.gun bolummesi var tarzi bi seyler dedi ayni kalitede farketmez sali yada carsmba olmasi dedi
Geçenkindede olmuştu bide Kanama var ama nerden geliyo anlamadım hatta ewe geldiğimde minik bi kan pıhtısı düştü tuvalete bebek düştü sandım korktumBana da öyle yapmışlardı canım dikkat et enfeksiyon falan olma ben oldum
Hiç. Üzülmeyin sağlılı embriyo dışarda bölüneceğine rahimde bölünüp ilerlemesi daha iyi
Embriyolar hızlı ilerler mi bilmiyorum ama ne düşünürsek düşünelim sonuçla anlayacaz değil miBen embriyolog aradiginda neden 5.gun yapmiyoruz 5.gune gitmiyor mu demistim oda doktorunuz oyle uygun gordu ama kem kum yapip yani bi sey soylemek istemedi aslinda . Bende doktoru aradim Doktor dediki cok iyi gidiyoruz normalde carsmba gunuda transfer olablr salida ama ben sali daha musaitim o yuzden sali dedm cunku zaten hizli ilerleme var sende cabuk bolunmusler biseyler dedi. Yani bi sey mi oluyo suan hic anlamadim. 5.gune gelmeden 5.gun bolummesi var tarzi bi seyler dedi ayni kalitede farketmez sali yada carsmba olmasi dedi
İnşallah canım ben bi hocanın makalesinde okumuştum laboratuvar da durmasındansa rahimde ilerlemesi daha dağlıklı aslonda diye 5 güne gitmesi sağlıklı ilerlediği anlaşılıyo baska espirisi yokYok uzulmekten ziyade anlayamadim. 5.gune yavas gidiyor o yuzden erken transfer dense anlardim da cok hizli ilerliyor 4.gun 5.gun farketmez iki gunde transfer yapabiliriz deneigi icin sasirdim. 5.gun yapilmasi daha avantajli bildigim. Burda hic blyle seyler okumadim o yuzden. Yoksa sorun yok. Sizinde hayirli olsun pes peseyiz beraber takip edelm umarim pozitif sonuclar aliriz
Embriyolar hızlı ilerler mi bilmiyorum ama ne düşünürsek düşünelim sonuçla anlayacaz değil mi
MaşallahMerhaba kızlar. Bugün benim transferin 9. Günü. 9 gündür sessiz sessiz sizi izliyorumHiç bir belirtim olmayınca ben de aldım idrar testi yaptım. Bu mesajı da hiç belirtisi olmayıp gerilenler için atıyorum. Nasıl oldu hiç bir fikrim yok çünkü gerçekten sıfır belirti. Ne olur nasıl ilerler bilemem Allah bilir ama bugünkü durum bu. Test günüm perşembe. O güne kadar kan tahlili yaptırmayacağım.
Eki Görüntüle 2722022
Insallah sonucu seni çok mutlu eder canım ☺ Allah gönlüne göre hayirlisindan versin inşallahTabi oyle zaten elimzden gelen bi sey yokta geriden geleni cok okudum hizli ilerleyen hic gormedim tum sacma seyler beni buluyoinsan tedirgin olup sorup sorusturmak istiyo halbuki salmak lazm neyse ne yapilcak olan sonuc degismicek neticede
Amin teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok uğraşıyoruz emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah.Maşallahrabbim kucagına almayı nasip etsin arkadaşım
Yok canım korkma düşmezGeçenkindede olmuştu bide Kanama var ama nerden geliyo anlamadım hatta ewe geldiğimde minik bi kan pıhtısı düştü tuvalete bebek düştü sandım korktum
Canım maşallah sağlıcakla kucağınada alırsın inşallahMerhaba kızlar. Bugün benim transferin 9. Günü. 9 gündür sessiz sessiz sizi izliyorumHiç bir belirtim olmayınca ben de aldım idrar testi yaptım. Bu mesajı da hiç belirtisi olmayıp gerilenler için atıyorum. Nasıl oldu hiç bir fikrim yok çünkü gerçekten sıfır belirti. Ne olur nasıl ilerler bilemem Allah bilir ama bugünkü durum bu. Test günüm perşembe. O güne kadar kan tahlili yaptırmayacağım.
Eki Görüntüle 2722022
Insallah sonucu seni çok mutlu eder canım ☺ Allah gönlüne göre hayirlisindan versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?