- 10 Ekim 2020
- 1.457
- 5.313
- 78
- 41
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.761
Hadi gözün aydı canm bende 9 kasımKızlar ben dayanamayıp test yaptım 9 kasım pazartesi transferim olmuştu bugün dayanamayıp kan testi verdim 7. Gün oluyo transfer günü hariç beta hcg 99.0 çıktı normalmi
Ay inşallah sağlık ocağında haftaya bidaha test yapın kesin olsun dediler şüpheye düştümHadi gözün aydı canm bende 9 kasımben persembe yı bekliyorum ama ayın 19
Ben kendi kendimi yiyip duruyodum sana maşallah diyimHadi gözün aydı canm bende 9 kasımben persembe yı bekliyorum ama ayın 19
Persembe gunu tekrar yaptırabilirsım katlanmıs mı ona bakarsınAy inşallah sağlık ocağında haftaya bidaha test yapın kesin olsun dediler şüpheye düştüm
Gecen sefer 8 gunu yapmistim. Negatif cikmisti. Doktorum testi tekrar la dedı 10 gunu tekrar yaptırdım sureklı aynı şeyleri yasamak sıkıntı bu sefer esıme siz verdim yapmıyorum beklıom kutsal persembe yıBen kendi kendimi yiyip duruyodum sana maşallah diyiminşallah güzel haberlerini alırız
Cuma giderim artık doktor 20 kasım demiştiPersembe gunu tekrar yaptırabilirsım katlanmıs mı ona bakarsın
Bölünmesi aynı olsa blast olmuş derlerdi. Demek ki olmamış ama 5. Gün blast olacak şekilde gelişim gösteriyor. Gelişimleri iyi demek ki. O yüzden sıkıntı yok. Ama ben salı müsaitim kadar saçma bir laf da duymadım açıkçası.Ben embriyolog aradiginda neden 5.gun yapmiyoruz 5.gune gitmiyor mu demistim oda doktorunuz oyle uygun gordu ama kem kum yapip yani bi sey soylemek istemedi aslinda . Bende doktoru aradim Doktor dediki cok iyi gidiyoruz normalde carsmba gunuda transfer olablr salida ama ben sali daha musaitim o yuzden sali dedm cunku zaten hizli ilerleme var sende cabuk bolunmusler biseyler dedi. Yani bi sey mi oluyo suan hic anlamadim. 5.gune gelmeden 5.gun bolummesi var tarzi bi seyler dedi ayni kalitede farketmez sali yada carsmba olmasi dedi
Sessiz sessiz izlemişsiniz ama harika bir şekilde ses verdinizMerhaba kızlar. Bugün benim transferin 9. Günü. 9 gündür sessiz sessiz sizi izliyorumHiç bir belirtim olmayınca ben de aldım idrar testi yaptım. Bu mesajı da hiç belirtisi olmayıp gerilenler için atıyorum. Nasıl oldu hiç bir fikrim yok çünkü gerçekten sıfır belirti. Ne olur nasıl ilerler bilemem Allah bilir ama bugünkü durum bu. Test günüm perşembe. O güne kadar kan tahlili yaptırmayacağım.
Eki Görüntüle 2722022
İnşallah o güzel haberi alırsın dualarım hepinizle rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinGecen sefer 8 gunu yapmistim. Negatif cikmisti. Doktorum testi tekrar la dedı 10 gunu tekrar yaptırdım sureklı aynı şeyleri yasamak sıkıntı bu sefer esıme siz verdim yapmıyorum beklıom kutsal persembe yıdua et canım
Belirtin varmı pekı
Maşallah canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah bugun baya güzel haber aldık elhamdülillahKızlar ben dayanamayıp test yaptım 9 kasım pazartesi transferim olmuştu bugün dayanamayıp kan testi verdim 7. Gün oluyo transfer günü hariç beta hcg 99.0 çıktı normalmi
Hadi hayırlı uğurlu olsun canımBen geldimmmdoktor kontrolünden geliyorum transferim kesin cumartesi. Cuma günü arayıp saati bildirecekler. Estrofeme ek olarak lutinus vajinal tablet ve proluton iğne verdiler. Rahim kalınlığı çok iyiymiş, her şey yolunda dedi. Çift embriyo koyalım mı dedi kabul ettik. Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum
Oh oh maşallah bir çift çizgimiz daha olduMerhaba kızlar. Bugün benim transferin 9. Günü. 9 gündür sessiz sessiz sizi izliyorumHiç bir belirtim olmayınca ben de aldım idrar testi yaptım. Bu mesajı da hiç belirtisi olmayıp gerilenler için atıyorum. Nasıl oldu hiç bir fikrim yok çünkü gerçekten sıfır belirti. Ne olur nasıl ilerler bilemem Allah bilir ama bugünkü durum bu. Test günüm perşembe. O güne kadar kan tahlili yaptırmayacağım.
Eki Görüntüle 2722022
Aşırı normal hayırlı olsunKızlar ben dayanamayıp test yaptım 9 kasım pazartesi transferim olmuştu bugün dayanamayıp kan testi verdim 7. Gün oluyo transfer günü hariç beta hcg 99.0 çıktı normalmi
Çok şükür kuzum hep böyle güzel haberlerimiz olsunMaşallah canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah bugun baya güzel haber aldık elhamdülillah
Amin canmİnşallah o güzel haberi alırsın dualarım hepinizle rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinkasık ağrım ve bel ağrım var adet ağrısı gibi ama kutsal perşembe he en mutlu perşemben olsun
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diyosunBen geldimmmdoktor kontrolünden geliyorum transferim kesin cumartesi. Cuma günü arayıp saati bildirecekler. Estrofeme ek olarak lutinus vajinal tablet ve proluton iğne verdiler. Rahim kalınlığı çok iyiymiş, her şey yolunda dedi. Çift embriyo koyalım mı dedi kabul ettik. Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum
Çok teşekkür ederim. Bakalım test sonuçları nasıl çıkacakSessiz sessiz izlemişsiniz ama harika bir şekilde ses verdinizSağlıkla gelsin
Amin çok teşekkür ederim. Hepimize güzel çift çizgili bol hcg li sonuçlar diliyorum.Oh oh maşallah bir çift çizgimiz daha olduAllah tamamına erdirsin inşaallah
Canim benim cok iyi anliyorum seni ama nasipten oteye yol yok insallah olacak zamani gelince onemli olan sensin sen iyi ol cocuk her turlu olur allahin izniyleBende en azından kendimi hazırlıyorum, doktorun karşısında şok gecirmeyeyim diye yavaş yavaş kabullenme moduna girdim zatenAllah hepimize bir an önce bebek versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?