Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben kendi kendimi yiyip duruyodum sana maşallah diyim inşallah güzel haberlerini alırız
Gecen sefer 8 gunu yapmistim. Negatif cikmisti. Doktorum testi tekrar la dedı 10 gunu tekrar yaptırdım sureklı aynı şeyleri yasamak sıkıntı bu sefer esıme siz verdim yapmıyorum beklıom kutsal persembe yı dua et canım
Belirtin varmı pekı

Bölünmesi aynı olsa blast olmuş derlerdi. Demek ki olmamış ama 5. Gün blast olacak şekilde gelişim gösteriyor. Gelişimleri iyi demek ki. O yüzden sıkıntı yok. Ama ben salı müsaitim kadar saçma bir laf da duymadım açıkçası.

Sessiz sessiz izlemişsiniz ama harika bir şekilde ses verdiniz Sağlıkla gelsin

Ben geldimmm doktor kontrolünden geliyorum transferim kesin cumartesi. Cuma günü arayıp saati bildirecekler. Estrofeme ek olarak lutinus vajinal tablet ve proluton iğne verdiler. Rahim kalınlığı çok iyiymiş, her şey yolunda dedi. Çift embriyo koyalım mı dedi kabul ettik. Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum

İnşallah o güzel haberi alırsın dualarım hepinizle rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin kasık ağrım ve bel ağrım var adet ağrısı gibi ama kutsal perşembe he en mutlu perşemben olsun

Kızlar ben dayanamayıp test yaptım 9 kasım pazartesi transferim olmuştu bugün dayanamayıp kan testi verdim 7. Gün oluyo transfer günü hariç beta hcg 99.0 çıktı normalmi
Maşallah canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah bugun baya güzel haber aldık elhamdülillah

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım

Oh oh maşallah bir çift çizgimiz daha oldu Allah tamamına erdirsin inşaallah

Yüz Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diyosun hadi hayırlısı

Bende en azından kendimi hazırlıyorum, doktorun karşısında şok gecirmeyeyim diye yavaş yavaş kabullenme moduna girdim zaten Allah hepimize bir an önce bebek versin inşallah
Canim benim cok iyi anliyorum seni ama nasipten oteye yol yok insallah olacak zamani gelince onemli olan sensin sen iyi ol cocuk her turlu olur allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…