- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.781
Kesinlikle saglik gibisi yok ozellikle sevdiklerimizle sinaninca daha iyi anliyoruz bunu tez zaman da iylesir esiniz insallah cok gecmis olsunEşimin her şeyim oldugunu zor bir tecrübeyle anladim. Mutlu olmak icin sagliktan baska, yanyana olmaktan baska hicbir seye ihtiyacimiz yok gercekten. Allah herkesi sevdigine bağışlasın. Duanızı bekler, tesekkur ederim
Hayırlı haberler ver inşallah.. Canım adetinin kaçıncı günü nasıl ilerledi rahim kalınlığı biraz bahseder misin? Ben bugün ilk gittim kontrole adetinin 7.günü 3 çizgi dedi 4Mm biraz ince dedi estrofemi 4 e çıkardı ve clamara verdi.. Senin nasıl ilerledi kontroller ve Mm hatırında kalanıyla yazsana lütfenBen geldimmmdoktor kontrolünden geliyorum transferim kesin cumartesi. Cuma günü arayıp saati bildirecekler. Estrofeme ek olarak lutinus vajinal tablet ve proluton iğne verdiler. Rahim kalınlığı çok iyiymiş, her şey yolunda dedi. Çift embriyo koyalım mı dedi kabul ettik. Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum
Allahım hepimize burda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin.Yüz
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diyosunhadi hayırlısı
Ben adetin 4.günu estrofem başladım, 15.günü 10mm olmuştu. Normalde bugün transfer olacaktı geçen hafta enfeksiyon çıkınca antibiyotik kullandım 5 gün ertelediler. Bugün 16 mm cıktı. Bana başta fazla kalınlaşmış gibi geldi doktor süper dedi. Birkac kisiye daha sordum herkes çok güzel dedi.Hayırlı haberler ver inşallah.. Canım adetinin kaçıncı günü nasıl ilerledi rahim kalınlığı biraz bahseder misin? Ben bugün ilk gittim kontrole adetinin 7.günü 3 çizgi dedi 4Mm biraz ince dedi estrofemi 4 e çıkardı ve clamara verdi.. Senin nasıl ilerledi kontroller ve Mm hatırında kalanıyla yazsana lütfen
Benim de carsambaaaMerhaba kizlar benimde yarin test gunum cok heyecanliyim dua edin benim icin
Çok teşekkür ederim canım o zaman bu rahim kalınlığı çabucak artan bi şey değil.. Normal de 20.gün yapıyorum senin uzayabilir dedi. Anladım şimdi.. Çok geçmiş olsun canım idrar yolları mı neden olmuş enfeksiyon?Ben adetin 4.günu estrofem başladım, 15.günü 10mm olmuştu. Normalde bugün transfer olacaktı geçen hafta enfeksiyon çıkınca antibiyotik kullandım 5 gün ertelediler. Bugün 16 mm cıktı. Bana başta fazla kalınlaşmış gibi geldi doktor süper dedi. Birkac kisiye daha sordum herkes çok güzel dedi.
Benm 11. Gün 10mm idi neredeyse hergün 1 tane nar yedim forumda okumuştum kalınşaştrıyor diye bana belki de onun faydası olmşturHayırlı haberler ver inşallah.. Canım adetinin kaçıncı günü nasıl ilerledi rahim kalınlığı biraz bahseder misin? Ben bugün ilk gittim kontrole adetinin 7.günü 3 çizgi dedi 4Mm biraz ince dedi estrofemi 4 e çıkardı ve clamara verdi.. Senin nasıl ilerledi kontroller ve Mm hatırında kalanıyla yazsana lütfen
Allah sifa versin eşini sana seni eşine bağışlasın cnm benim iyileşecek eşin iyi düşün iyi olsun ve sonrasind arabbim sizleri evladiniza bağışlayacak inşallah dua edeceğiz tabikiEşimin her şeyim oldugunu zor bir tecrübeyle anladim. Mutlu olmak icin sagliktan baska, yanyana olmaktan baska hicbir seye ihtiyacimiz yok gercekten. Allah herkesi sevdigine bağışlasın. Duanızı bekler, tesekkur ederim
Çok teşekkür ederim cvp için. İnşaallah güzel kalınlaşır. Ben de başlıyorum o zaman.Benm 11. Gün 10mm idi neredeyse hergün 1 tane nar yedim forumda okumuştum kalınşaştrıyor diye bana belki de onun faydası olmştur
Canım grafik olarak gösterilmiş sonuç yüzde 68 diyor.Kactı degerın canım? Benım 8.8 cıktı sonucum bugun doktoruma gostercem
Aminnn inşaallahAllahım hepimize burda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin.sen ne durumdasın canım?
Canım transfer olur gbi yaptılar sıkışık olmam gerekıyomuş su içtim sıkışınca amelyathneye aldılar bni 1 dakıkada doktor rahıme bişey bıraktı bu kadarInslah cnm çıkmaz rahat olun ne kdr o aşı bnde kontrole gittiğmde öğrenicem de merak ettim şimdiden
Çok geçmiş olsun.Selam Kızlar. Ben kan testi yaptirdim ve negatif cikti sonucum. Sebebi nedir bilmiyorum ama eger psikolojik durum, moral bu kadar etkiliyse ondan ötürüdür heralde. Eşim 1 haftadir yogun bakimda. Surekli üzgünüm, agliyorum. Dün artik ayakta soramadim yerde agliyordum. Karnim da kasiliyordu. Pozitif cikanlara cok seviyorum, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Ne kadr aldinz cnm?Canım transfer olur gbi yaptılar sıkışık olmam gerekıyomuş su içtim sıkışınca amelyathneye aldılar bni 1 dakıkada doktor rahıme bişey bıraktı bu kadar
Kızlar o ne tahlili acabaCanım grafik olarak gösterilmiş sonuç yüzde 68 diyor.
Gazan mübarek olsunAminnn inşaallahbenim de yarın kontrolüm var. Adetim dün başladı. Yüzmeye başlıyorum yani
Bölünmesi aynı olsa blast olmuş derlerdi. Demek ki olmamış ama 5. Gün blast olacak şekilde gelişim gösteriyor. Gelişimleri iyi demek ki. O yüzden sıkıntı yok. Ama ben salı müsaitim kadar saçma bir laf da duymadım açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?