Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eşimin her şeyim oldugunu zor bir tecrübeyle anladim. Mutlu olmak icin sagliktan baska, yanyana olmaktan baska hicbir seye ihtiyacimiz yok gercekten. Allah herkesi sevdigine bağışlasın. Duanızı bekler, tesekkur ederim
Kesinlikle saglik gibisi yok ozellikle sevdiklerimizle sinaninca daha iyi anliyoruz bunu tez zaman da iylesir esiniz insallah cok gecmis olsun

Hayırlı haberler ver inşallah.. Canım adetinin kaçıncı günü nasıl ilerledi rahim kalınlığı biraz bahseder misin? Ben bugün ilk gittim kontrole adetinin 7.günü 3 çizgi dedi 4Mm biraz ince dedi estrofemi 4 e çıkardı ve clamara verdi.. Senin nasıl ilerledi kontroller ve Mm hatırında kalanıyla yazsana lütfen

Ben adetin 4.günu estrofem başladım, 15.günü 10mm olmuştu. Normalde bugün transfer olacaktı geçen hafta enfeksiyon çıkınca antibiyotik kullandım 5 gün ertelediler. Bugün 16 mm cıktı. Bana başta fazla kalınlaşmış gibi geldi doktor süper dedi. Birkac kisiye daha sordum herkes çok güzel dedi.

Tüm arkadaşlarıma hayrla kuşaklarına alacakları evlatlar nasip olsun inşallah.. Rabbim bunca emeğin karşılığını iyisinden güzelinden sağlıklı ve hayırlısından evlatlarla versin inşaallah.. Rabbim hepinizin yanında olsun.. Ve güzel haberler alan arkadaşlarım sizleri de tebrik ediyorum.. Rabbim günleri çabucak gelirsin sizler için hemen alın kucağınıza sağlıklı sıhhatli yavrularınızı

Çok teşekkür ederim canım o zaman bu rahim kalınlığı çabucak artan bi şey değil.. Normal de 20.gün yapıyorum senin uzayabilir dedi. Anladım şimdi.. Çok geçmiş olsun canım idrar yolları mı neden olmuş enfeksiyon?

Benm 11. Gün 10mm idi neredeyse hergün 1 tane nar yedim forumda okumuştum kalınşaştrıyor diye bana belki de onun faydası olmştur

Eşimin her şeyim oldugunu zor bir tecrübeyle anladim. Mutlu olmak icin sagliktan baska, yanyana olmaktan baska hicbir seye ihtiyacimiz yok gercekten. Allah herkesi sevdigine bağışlasın. Duanızı bekler, tesekkur ederim
Allah sifa versin eşini sana seni eşine bağışlasın cnm benim iyileşecek eşin iyi düşün iyi olsun ve sonrasind arabbim sizleri evladiniza bağışlayacak inşallah dua edeceğiz tabiki rabbim yardımcısı olsun eşinin

Benm 11. Gün 10mm idi neredeyse hergün 1 tane nar yedim forumda okumuştum kalınşaştrıyor diye bana belki de onun faydası olmştur
Çok teşekkür ederim cvp için. İnşaallah güzel kalınlaşır. Ben de başlıyorum o zaman. Beklemek istemiyorum ama Allahım hayırlısını yazsın.

Çok geçmiş olsun.

Dimi. Carsamvbada olur salida ama ben sali yapicm daha uygunum falan ne bilim ilk denemem bide ins guzel sonc alrm doktrmden memnundm suana kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…