Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benımde cumartesi

3 cizgi olması cok guzelmiş canım

Aynen canım, bende sürecin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim Allah sabır ve kuvvet versin hepimize
Hakkında hayırlısı olsun çiçeğim. Bu da geçer inşaallah Rabbim tez vakitte nasip etsin.

Amin canim amin

Ben çok yoruldum, eşim benden çok yoruldu. Daha ne kadar deneriz bilmiyoruz. Bizi psikolojik olarak bitirdi

Canim benim cok iyi anliyorum seni ama nasipten oteye yol yok insallah olacak zamani gelince onemli olan sensin sen iyi ol cocuk her turlu olur allahin izniyle
Çok sag ol canım, eşimle bizde böyle düşünüyoruz. O kadar çok hormon ve ilaç alıyorum ki eşim seni oldurucez bu gidişle, denemeyelim artık kafasında, bakalım ne yapıcaz

Kızlar benim kanamam devam ediyo transferden sonra çamaşırıma gelen yok ama afedersiniz silince geliyo su gibi kan normal mi ya

Vucüttaki bağışıklık sistemine bakıyorlar ona göre embriyonun rahme tutunması kolay olsun yabancı görmesin diye yapılan bir tedavi ama ilk denemeye gerek duymuyorlar galiba benim 3. Denemem fiyatıda 5.000
Bna sadece bir serum verdıler senın ozel tedavı mı oldu cnm?

Vucüttaki bağışıklık sistemine bakıyorlar ona göre embriyonun rahme tutunması kolay olsun yabancı görmesin diye yapılan bir tedavi ama ilk denemeye gerek duymuyorlar galiba benim 3. Denemem fiyatıda 5.000
Aynn ilk denemende yapmıyorlar bakalım ben ne kdra yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…