- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.801
Benımde cumartesiBen geldimmmdoktor kontrolünden geliyorum transferim kesin cumartesi. Cuma günü arayıp saati bildirecekler. Estrofeme ek olarak lutinus vajinal tablet ve proluton iğne verdiler. Rahim kalınlığı çok iyiymiş, her şey yolunda dedi. Çift embriyo koyalım mı dedi kabul ettik. Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum
Inşaallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canımDimi. Carsamvbada olur salida ama ben sali yapicm daha uygunum falan ne bilim ilk denemem bide ins guzel sonc alrm doktrmden memnundm suana kdr
3 cizgi olması cok guzelmiş canımHayırlı haberler ver inşallah.. Canım adetinin kaçıncı günü nasıl ilerledi rahim kalınlığı biraz bahseder misin? Ben bugün ilk gittim kontrole adetinin 7.günü 3 çizgi dedi 4Mm biraz ince dedi estrofemi 4 e çıkardı ve clamara verdi.. Senin nasıl ilerledi kontroller ve Mm hatırında kalanıyla yazsana lütfen
aynen ben de ilk denemem de o kadar mutluydum ki ama 2. de olmayınca bu böyle miymiş ,bu kadar çok mu tekrar yapacaktıım diyorum kendi kendime
dün sonucu alınca kahroldum ama hayat devam ediyor önümüze bakacağız olana kadar durmak yok
Hakkında hayırlısı olsun çiçeğim. Bu da geçer inşaallahRabbim tez vakitte nasip etsin.
Canım benim 12. Denemelerinde kucaklarına bebeklerini alanlar tanıyorum... hep kötünün kötüsü de var diye düşünüp umudunu yitirme ve pes etme. Sadece bi zamanı var bence o doğru zamanı da allah biliyor.. ben de kendimi hep böyle motive ettim
Fiyat olarak mı cnm 1000 tlNe kadr aldinz cnm?
Vucüttaki bağışıklık sistemine bakıyorlar ona göre embriyonun rahme tutunması kolay olsun yabancı görmesin diye yapılan bir tedavi ama ilk denemeye gerek duymuyorlar galiba benim 3. Denemem fiyatıda 5.000K
Kızlar o ne tahlili acaba
Fiyat olarak çok fark varmış bana yapılan tedavinin adı makrofaj aşısı 5.000 TL senin tedavinin adı neydi canımFiyat olarak mı cnm 1000 tl
Çok sag ol canım, eşimle bizde böyle düşünüyoruz. O kadar çok hormon ve ilaç alıyorum ki eşim seni oldurucez bu gidişle, denemeyelim artık kafasında, bakalım ne yapıcazCanim benim cok iyi anliyorum seni ama nasipten oteye yol yok insallah olacak zamani gelince onemli olan sensin sen iyi ol cocuk her turlu olur allahin izniyle
Az miktarda olmasını öngörüyorlar. Adet kanaması gibi olursa o zaman problem olur diyorlar çok aşırı değilse sorun etmeyin ama artarsa hastaneye gidin.Kızlar benim kanamam devam ediyo transferden sonra çamaşırıma gelen yok ama afedersiniz silince geliyo su gibi kan normal mi ya
Belirtiniz nelerdı canım. Hayırlı olsunnnİnşallah o güzel haberi alırsın dualarım hepinizle rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinkasık ağrım ve bel ağrım var adet ağrısı gibi ama kutsal perşembe he en mutlu perşemben olsun
Bna sadece bir serum verdıler senın ozel tedavı mı oldu cnm?Vucüttaki bağışıklık sistemine bakıyorlar ona göre embriyonun rahme tutunması kolay olsun yabancı görmesin diye yapılan bir tedavi ama ilk denemeye gerek duymuyorlar galiba benim 3. Denemem fiyatıda 5.000
Aynn ilk denemende yapmıyorlar bakalım ben ne kdra yaptıracamVucüttaki bağışıklık sistemine bakıyorlar ona göre embriyonun rahme tutunması kolay olsun yabancı görmesin diye yapılan bir tedavi ama ilk denemeye gerek duymuyorlar galiba benim 3. Denemem fiyatıda 5.000
Seninkinin ismi neydi cnm hatirliymsnFiyat olarak mı cnm 1000 tl
Bna bagısıklık için ası verılmedi soyalı bir serum verıldıFiyat olarak çok fark varmış bana yapılan tedavinin adı makrofaj aşısı 5.000 TL senin tedavinin adı neydi canım
İsmi yok canım gebelık aşısı bu adı bu doktorlar dırek yapıyoSeninkinin ismi neydi cnm hatirliymsn
Senın bagısıklık için mi yapılcak gebelık aşısı mı?Aynn ilk denemende yapmıyorlar bakalım ben ne kdra yaptıracam
Anldm cnm farklı farklı fiytlar yazilmista ondan sordum varmi bi ismi fln die ınsaalhh güzel sonuçlar alırsınızİsmi yok canım gebelık aşısı bu adı bu doktorlar dırek yapıyo
Gebelik aşısıyla bagısıklık farklı seylerSenın bagısıklık için mi yapılcak gebelık aşısı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?