- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.821
Banada gebelik tutunma aşısı dediydi en son doktr kontrol var önümde 2 tane daha o zmn bilgi vericektekrarSenın bagısıklık için mi yapılcak gebelık aşısı mı?
sağol canımBelirtiniz nelerdı canım. Hayırlı olsunnn
Canim doktorunq soyledinmi benim basima gelmedi bilmiyorum pek ama insallah tutunma kanamasidirKızlar benim kanamam devam ediyo transferden sonra çamaşırıma gelen yok ama afedersiniz silince geliyo su gibi kan normal mi ya
Normal aslında az gelmesi ama doktora danış istersenKızlar benim kanamam devam ediyo transferden sonra çamaşırıma gelen yok ama afedersiniz silince geliyo su gibi kan normal mi ya
Kesinlikle kadin zaten manevi olarak cok yipraniyor bu donemde sanki butun sorumluluk kadina yukleniyor stresi bile yetiyorÇok sag ol canım, eşimle bizde böyle düşünüyoruz. O kadar çok hormon ve ilaç alıyorum ki eşim seni oldurucez bu gidişle, denemeyelim artık kafasında, bakalım ne yapıcaz
Canım bna bugun gebelık aşısı oldu bi de bagısıklık baskılayıcı serum verdılerBanada gebelik tutunma aşısı dediydi en son doktr kontrol var önümde 2 tane daha o zmn bilgi vericektekrar
Yarında devam ederse yazarım diye düşündüm canım biraz zor geçti rahim ağzı çok geride benim iki üç kere alet denedi felen kan gelebilir dediNormal aslında az gelmesi ama doktora danış istersen
Adetine kac gun var canım normaldesağol canımKasık ve bel ağrısı vardı adet ağrısı gibi geliyodu
Az ya silimce geliyo adet gibi değil su gibi bakalım yarona kadar bekliyimAz miktarda olmasını öngörüyorlar. Adet kanaması gibi olursa o zaman problem olur diyorlar çok aşırı değilse sorun etmeyin ama artarsa hastaneye gidin.
Haftaya bugün gösteriyo takvimimAdetine kac gun var canım normalde
O zman normal canım gerilme hiçYarında devam ederse yazarım diye düşündüm canım biraz zor geçti rahim ağzı çok geride benim iki üç kere alet denedi felen kan gelebilir dedi
Ya benim 3 gunum var adet tarihımeHaftaya bugün gösteriyo takvimim
Yapma canm cok uzuluyoruz. Enazından negatifse bir kere yapalım ozaman üzülelim kurtulalımBugün transfer sonrası 5. Günüm biraz önce dayanamadım normal test yaptım hiçbir şey çıkmadı maalesefartık test günüme kadar test yapmayacağım o gün ne çıkarsa bahtıma
bende de varmış doktor baktı bizi etkileyecek yerde değil dedi rahat ol hemde prof dedi bunuKızlar selam bugün kontrolüm vardı. Adetin 7.günü rahim kalınlığı 4mm. estrofem 4 e çıkardı doktorum aynı zamanda bant verdi. Size şöyle bir sorum olacak myom tüp bebekte engel mi? benim rahim içerisinde iki adet myom var 2cmden küçük ikisi de.. engel teşkil etmediğini söyledi doktorum fakat size sormak istiyorum özellikle tüp bebekle hamile kalmış myomu olan arkadaşlarım var mı?
Aynen artık yapmam zaten ilk ve de sonYapma canm cok uzuluyoruz. Enazından negatifse bir kere yapalım ozaman üzülelim kurtulalım
Aynen yok ya geçenkimdede olmuş annem hatırlattı ben pek hatırlamıyorum amaO zman normal canım gerilme hiç
Bu gariban analarımız da olmasa...kendimden cok ona üzülüyorumAynen yok ya geçenkimdede olmuş annem hatırlattı ben pek hatırlamıyorum ama
Ohhhh şahaneee gelsinn bebişşşHaftanın güzel haberi bu sabah benden gelsin ozamanbir pozitif daha ekleyelim listeye..Allah isteyen herkese nasip etsin.. KASITAR ..canlarım..Eki Görüntüle 2721797
Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar. Bugün benim transferin 9. Günü. 9 gündür sessiz sessiz sizi izliyorumHiç bir belirtim olmayınca ben de aldım idrar testi yaptım. Bu mesajı da hiç belirtisi olmayıp gerilenler için atıyorum. Nasıl oldu hiç bir fikrim yok çünkü gerçekten sıfır belirti. Ne olur nasıl ilerler bilemem Allah bilir ama bugünkü durum bu. Test günüm perşembe. O güne kadar kan tahlili yaptırmayacağım.
Eki Görüntüle 2722022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?