- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.841
Teşekkürler cnm hepimize gelsin bebişlerimiz inşallah buOhhhh şahaneee gelsinn bebişşş
Hiç sorma çok üzülüyorum on yıldır torun istiyo allahtan rabbim kardeşime verdi aratmadı çok şükür bi canımız var şimdide geçen cok sevindim düştü diyo sevinmicem bu sefer diyo ağlıyoBu gariban analarımız da olmasa...kendimden cok ona üzülüyorum
Yapma canim ben hic yapmadim insan dayanamiyor ama uzulmemek icin sabrettimAynen artık yapmam zaten ilk ve de son
Evet canım 2 yıldır hiç pozitif görmedim maalesefYapma canim ben hic yapmadim insan dayanamiyor ama uzulmemek icin sabrettim
Kaçıncı gün bugünYarın bende mi bi test yapsam acabaçatlama ya başladım sanırım
7 gün oldu canım 3. Gün embriyosuKaçıncı gün bugün
4. Gün embriyosu bugün 4. Gün7 gün oldu canım 3. Gün embriyosu
Erken yapma moralini bozma kuzum7 gün oldu canım 3. Gün embriyosu
Canım sen de çok erken yapmışsın ya4. Gün embriyosu bugün 4. Günben yaptım bugün sonucu bile bile ama hevesimi almış oldum ne de olsa alışkınım negatifi görmeye
Doğru diyorsun canım yarım 8 gün olmuş olacak işteErken yapma moralini bozma kuzum
Hangi hastane de tedavi görüyorsunuzFiyat olarak çok fark varmış bana yapılan tedavinin adı makrofaj aşısı 5.000 TL senin tedavinin adı neydi canım
Biliyorum da ne bilim işte yapasım geldi çocuk gibiCanım sen de çok erken yapmışsın ya
O halde daha yapma sen test gününe kadar canımBiliyorum da ne bilim işte yapasım geldi çocuk gibi
Kendi içinde bölündü ikizimi oldu acaba canım bana da yüksek geldiMerhaba ben 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum. Bugün 10.gün beta hcg kanda 789 çıktı. Çok yüksek değil mi?
Benim 5. Gün iyi olmasına rağmen 7. Gün idrarda cıkmamıştı çok üzüldüm 9. Gün kanda cıktı ama kimyasalla sonuçlandı hep kemdimi sıktığım içinmi oldu diye suçladım kendimi bu pişmanlık cok kötü büyük konısmayım ama 12. Güne kadar busefer test yapmayı düşünmüyorumDoğru diyorsun canım yarım 8 gün olmuş olacak işte
Test negatif çıkarsa eminim bende zaten ağlama krizlerine girerim o yüzden mi yapmamak en iyisi sanırımBenim 5. Gün iyi olmasına rağmen 7. Gün idrarda cıkmamıştı çok üzüldüm 9. Gün kanda cıktı ama kimyasalla sonuçlandı hep kemdimi sıktığım içinmi oldu diye suçladım kendimi bu pişmanlık cok kötü büyük konısmayım ama 12. Güne kadar busefer test yapmayı düşünmüyorum
MaşallahMerhaba ben 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum. Bugün 10.gün beta hcg kanda 789 çıktı. Çok yüksek değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?