Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhabalar.. Bir süredir takip ediyorum sizleri. Ben de bir süredir tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk denememiz. Yaşım 38 olduğu için olumsuz bakmadım değil bu tedaviye. Bir sürü ilaçlar iğneler. Veee sonunda 14 kasımda transferim gerçekleşti. 24 kasımda kan testi yapılacak. Yalnız kasıklarımda ve belimde ağrı vardı 2 gündür bugün biraz hafifledi. Günde 8 tane ilaç alıyorum oksapar iğne estrofem duphaston coraspin folik asit vs. Vs.. bu arada transferim 5. Gün donmuş 2 adet embriyo. İlk defa yaptırdığım için çok fazla bilgim ve tecrübem yok. Umarım pozitif çıkar sonucun heyecanla bekliyorum. Bu ağrılar normal mi onu çözemiyorum sadece şimdilik...

Test negatif çıkarsa eminim bende zaten ağlama krizlerine girerim o yüzden mi yapmamak en iyisi sanırım
Bak anlatayım ben iki gün okadar gerdimki kendimi anlatamam kan vermeye gittim makine bozuldu fazla bekledim hepten gerildim sonra pozitif görünce istemsice hastanede bağırarak ağladım ve bu sinir boşalmasıydı sevinçten ziyade okadar sıkmışımki kendimi. Diceğim oki olacağın önüne geçilmez negatif olırsada üzülmicez artıkın alıştık bunlara ama bugunleri hemkendine hem bebeğine zehir etme tevekkül en iyisi

Aynen öyle canım çok haklısın inşallah bu kez güzel olur sonun

Vucüttaki bağışıklık sistemine bakıyorlar ona göre embriyonun rahme tutunması kolay olsun yabancı görmesin diye yapılan bir tedavi ama ilk denemeye gerek duymuyorlar galiba benim 3. Denemem fiyatıda 5.000
Tahlilleri sordum canım. Ilk kez duydum da. Benim de 3. Denemem ama 2. Deneme tutmuştu. O yüzden bana gerek yoktur.

Gayet normal hepimizin yaşadığı şeyler

Test günlerimiz peş peşe. İyi haberler alırız inşallah. Benim transferim 13 Kasım, test 25 kasım

Bugün transfer sonrası 5. Günüm biraz önce dayanamadım normal test yaptım hiçbir şey çıkmadı maalesef artık test günüme kadar test yapmayacağım o gün ne çıkarsa bahtıma
Çok erken 2 gün daha sıksaydın ya dişini

Kaç yumurta toplandı sizden bende toplattim 6 tane dediler ama 4 dü döllenmiş yarın 3.gün arayıp bilgi verecekler 5.güne kaç tane gidecek bilmiyorum benmde yaşım 33

Merhaba arkadaşlar kasım 24 te tüp bebek için Adana Acıbadem hastanesiyle görüşmeye gideceğim ve uygun görülürse hemen başlatılmasını isteyeceğim yaşım 23 ve erkek faktörlü olacak bende herhangi bir problem yok sadece aklımı karıştıran dondurup vücut dinlendirip mi işlem yaptırmak yoksa taze transfer mi olması hı şuan daha hiçbir şey belli değil ama tedaviye başlayınca strese girmeden şimdiden yol haritamı çizmek istiyorum. Ve ilk denememiz olacak yardımcı olur musunuz çok heyecanlıyım

Kötü bir anlamı yoktur değil mi? Dış gebelik vs.. yaşayan yada duyan var mı aranızda? İlk deneme ve ilk gebeliğim, hiçbir bilgim yok
Benim de hiçbir fikrim yok. Test sonucunda haftasına göre referans değeri oluyo. O araliktaysa normaldir canım. Son adet gününden kaçıncı haftada olduğunu hesapla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…