- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.861
Oluyor tabii canım benım akrabama 2 embriyo transfer edildi o 2 embriyo bölündü 4 tane oldu ama riskli olduğu için ikisini aldılarOlabilir mi öyle bir şey ?hiç duymamıştım ama keseyi görünce anlayacağız demek ki..hayırlısı
Bak anlatayım ben iki gün okadar gerdimki kendimi anlatamam kan vermeye gittim makine bozuldu fazla bekledim hepten gerildim sonra pozitif görünce istemsice hastanede bağırarak ağladım ve bu sinir boşalmasıydı sevinçten ziyade okadar sıkmışımki kendimi. Diceğim oki olacağın önüne geçilmez negatif olırsada üzülmicez artıkın alıştık bunlara ama bugunleri hemkendine hem bebeğine zehir etme tevekkül en iyisiTest negatif çıkarsa eminim bende zaten ağlama krizlerine girerim o yüzden mi yapmamak en iyisi sanırım
Çok teşekkür ederimMaşallahcok güzel rabbim kucağına almayı nasil etsin arkadaşım çifter çifter
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederimUmarım isteyen herkese nasip olur en kısa zamanda
Aynen öyle canım çok haklısın inşallah bu kez güzel olur sonunBak anlatayım ben iki gün okadar gerdimki kendimi anlatamam kan vermeye gittim makine bozuldu fazla bekledim hepten gerildim sonra pozitif görünce istemsice hastanede bağırarak ağladım ve bu sinir boşalmasıydı sevinçten ziyade okadar sıkmışımki kendimi. Diceğim oki olacağın önüne geçilmez negatif olırsada üzülmicez artıkın alıştık bunlara ama bugunleri hemkendine hem bebeğine zehir etme tevekkül en iyisi
İnşallahAynen öyle canım çok haklısın inşallah bu kez güzel olur sonun
Ayy hadii hayırlısıyla bebiş gelir inşallahYa benim 3 gunum var adet tarihıme
Tahlil gunum ede 3 gun var
Tahlilleri sordum canım. Ilk kez duydum da. Benim de 3. Denemem ama 2. Deneme tutmuştu. O yüzden bana gerek yoktur.Vucüttaki bağışıklık sistemine bakıyorlar ona göre embriyonun rahme tutunması kolay olsun yabancı görmesin diye yapılan bir tedavi ama ilk denemeye gerek duymuyorlar galiba benim 3. Denemem fiyatıda 5.000
Evet transferden sonra olabilir demişti doktorKızlar benim kanamam devam ediyo transferden sonra çamaşırıma gelen yok ama afedersiniz silince geliyo su gibi kan normal mi ya
Önce tahlil yaptır. Gerek yoksa niye yaptiricaksin ki? Bu çok sık olan bişey değildir ya.Aynn ilk denemende yapmıyorlar bakalım ben ne kdra yaptıracam
Gayet normal hepimizin yaşadığı şeylerMerhabalar.. Bir süredir takip ediyorum sizleri. Ben de bir süredir tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk denememiz. Yaşım 38 olduğu için olumsuz bakmadım değil bu tedaviye. Bir sürü ilaçlar iğneler. Veee sonunda 14 kasımda transferim gerçekleşti. 24 kasımda kan testi yapılacak. Yalnız kasıklarımda ve belimde ağrı vardı 2 gündür bugün biraz hafifledi. Günde 8 tane ilaç alıyorum oksapar iğne estrofem duphaston coraspin folik asit vs. Vs.. bu arada transferim 5. Gün donmuş 2 adet embriyo. İlk defa yaptırdığım için çok fazla bilgim ve tecrübem yok. Umarım pozitif çıkar sonucun heyecanla bekliyorum. Bu ağrılar normal mi onu çözemiyorum sadece şimdilik...
Test günlerimiz peş peşe. İyi haberler alırız inşallah. Benim transferim 13 Kasım, test 25 kasımMerhabalar.. Bir süredir takip ediyorum sizleri. Ben de bir süredir tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk denememiz. Yaşım 38 olduğu için olumsuz bakmadım değil bu tedaviye. Bir sürü ilaçlar iğneler. Veee sonunda 14 kasımda transferim gerçekleşti. 24 kasımda kan testi yapılacak. Yalnız kasıklarımda ve belimde ağrı vardı 2 gündür bugün biraz hafifledi. Günde 8 tane ilaç alıyorum oksapar iğne estrofem duphaston coraspin folik asit vs. Vs.. bu arada transferim 5. Gün donmuş 2 adet embriyo. İlk defa yaptırdığım için çok fazla bilgim ve tecrübem yok. Umarım pozitif çıkar sonucun heyecanla bekliyorum. Bu ağrılar normal mi onu çözemiyorum sadece şimdilik...
Çok erkenBugün transfer sonrası 5. Günüm biraz önce dayanamadım normal test yaptım hiçbir şey çıkmadı maalesefartık test günüme kadar test yapmayacağım o gün ne çıkarsa bahtıma
Kaç yumurta toplandı sizden bende toplattim 6 tane dediler ama 4 dü döllenmiş yarın 3.gün arayıp bilgi verecekler 5.güne kaç tane gidecek bilmiyorum benmde yaşım 33Merhabalar.. Bir süredir takip ediyorum sizleri. Ben de bir süredir tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk denememiz. Yaşım 38 olduğu için olumsuz bakmadım değil bu tedaviye. Bir sürü ilaçlar iğneler. Veee sonunda 14 kasımda transferim gerçekleşti. 24 kasımda kan testi yapılacak. Yalnız kasıklarımda ve belimde ağrı vardı 2 gündür bugün biraz hafifledi. Günde 8 tane ilaç alıyorum oksapar iğne estrofem duphaston coraspin folik asit vs. Vs.. bu arada transferim 5. Gün donmuş 2 adet embriyo. İlk defa yaptırdığım için çok fazla bilgim ve tecrübem yok. Umarım pozitif çıkar sonucun heyecanla bekliyorum. Bu ağrılar normal mi onu çözemiyorum sadece şimdilik...
Bana da çok yüksek geldiMerhaba ben 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum. Bugün 10.gün beta hcg kanda 789 çıktı. Çok yüksek değil mi?
Kötü bir anlamı yoktur değil mi? Dış gebelik vs.. yaşayan yada duyan var mı aranızda? İlk deneme ve ilk gebeliğim, hiçbir bilgim yokBana da çok yüksek geldigelişkin olucak bebiş galiba
Yuksek ihtimal bölünmüştür embriyo ikiz olma yolunda olabilirKötü bir anlamı yoktur değil mi? Dış gebelik vs.. yaşayan yada duyan var mı aranızda? İlk deneme ve ilk gebeliğim, hiçbir bilgim yok
Benim de hiçbir fikrim yok. Test sonucunda haftasına göre referans değeri oluyo. O araliktaysa normaldir canım. Son adet gününden kaçıncı haftada olduğunu hesapla.Kötü bir anlamı yoktur değil mi? Dış gebelik vs.. yaşayan yada duyan var mı aranızda? İlk deneme ve ilk gebeliğim, hiçbir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?