Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

O yol haritasını dr çiziyor canım. Gerekli görürse, yani hormonların anormal yükselmişse dinlendiriyor. 3. Gün transferleri genelde taze yapılıyor. Gidişata göre hareket edersin. Ama benim dr'um dinlendirme yapmayalım deseydi de ben isticektim. Bi adet olup hormonların ve rahmin kendini yenilemesi iyi bişey. Çünkü kullandığımız iğneler rahim dokusuna etki ediyormuş.

Öncelikle bu umutsuzluktan yorgunluktan kurtulup tazelenebilmeniz lazım çok zor süreç bunlar... insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor düşünüyor sorguluyor.. allah yardımcınız olsun canım.. tek duam allah hepinize birer evlat nasip etsin inşallahh

Kaç yumurta toplandı sizden bende toplattim 6 tane dediler ama 4 dü döllenmiş yarın 3.gün arayıp bilgi verecekler 5.güne kaç tane gidecek bilmiyorum benmde yaşım 33
8 toplandı 5 tanesi döllendive 3 tanesi 5. Güne kadar gitti ama donduruldu geçen ay. Bu ay da 2 embriyo transfer oldu. Pozitif düşünün

Ben de duymayınca hiç allahalla dedim zaten kan testi tarihini de 13 gün sonraya verdi canım sıkkın daha bir haftam var
Bekle babam bekle benim de evde vardı gonapeptyl. Vermiyim de dursun bar. Belki bana da vurdurur

Oy oyy varmı adet sancısı çekenler ilk günden başladı bende bunada şükür napalım analık zor zanaat demişler azizim
Allahım huzurundan boş çevirme hepizi sen ol dersen olur
Mesanen boştu diye niye sonda taktılar ben anlamadım orayı? Dolu olunca takılmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…