- 6 Eylül 2019
- 244
- 261
- 33
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.881
O yol haritasını dr çiziyor canım. Gerekli görürse, yani hormonların anormal yükselmişse dinlendiriyor. 3. Gün transferleri genelde taze yapılıyor. Gidişata göre hareket edersin. Ama benim dr'um dinlendirme yapmayalım deseydi de ben isticektim. Bi adet olup hormonların ve rahmin kendini yenilemesi iyi bişey. Çünkü kullandığımız iğneler rahim dokusuna etki ediyormuş.Merhaba arkadaşlar kasım 24 te tüp bebek için Adana Acıbadem hastanesiyle görüşmeye gideceğim ve uygun görülürse hemen başlatılmasını isteyeceğim yaşım 23 ve erkek faktörlü olacak bende herhangi bir problem yok sadece aklımı karıştıran dondurup vücut dinlendirip mi işlem yaptırmak yoksa taze transfer mi olması hı şuan daha hiçbir şey belli değil ama tedaviye başlayınca strese girmeden şimdiden yol haritamı çizmek istiyorum. Ve ilk denememiz olacak yardımcı olur musunuz çok heyecanlıyım
Ilk kez duyuyorumTransferden 6 gün sonra ovitrelle verdi bana doktor gebelik olduysa hcg desteği içinmiş başka kimse yok mu olan? Ben o yüzden test yapamıyorum
Öncelikle bu umutsuzluktan yorgunluktan kurtulup tazelenebilmeniz lazım çok zor süreç bunlar... insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor düşünüyor sorguluyor.. allah yardımcınız olsun canım.. tek duam allah hepinize birer evlat nasip etsin inşallahhAynen canım, bende sürecin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştimAllah sabır ve kuvvet versin hepimize
Amin canim amin
Ben çok yoruldum, eşim benden çok yoruldu. Daha ne kadar deneriz bilmiyoruz. Bizi psikolojik olarak bitirdi
Kacıncı gununYarın bende mi bi test yapsam acabaçatlama ya başladım sanırım
8 toplandı 5 tanesi döllendive 3 tanesi 5. Güne kadar gitti ama donduruldu geçen ay. Bu ay da 2 embriyo transfer oldu. Pozitif düşününKaç yumurta toplandı sizden bende toplattim 6 tane dediler ama 4 dü döllenmiş yarın 3.gün arayıp bilgi verecekler 5.güne kaç tane gidecek bilmiyorum benmde yaşım 33
Ben de duymayınca hiç allahalla dedimIlk kez duyuyorumbu kulaklar daha neler duyacak acaba
Amin güzel mutlu haberleralmayı nasib etsin inşallah RabbimTest günlerimiz peş peşe. İyi haberler alırız inşallah. Benim transferim 13 Kasım, test 25 kasım
7 gün olduKacıncı gunun
Bekle babam bekleBen de duymayınca hiç allahalla dedimzaten kan testi tarihini de 13 gün sonraya verdi canım sıkkın daha bir haftam var
Mesanen boştu diye niye sonda taktılar ben anlamadım orayı? Dolu olunca takılmaz mı?Oy oyy varmı adet sancısı çekenler ilk günden başladı bende bunada şükür napalım analık zor zanaat demişler azizim
Allahım huzurundan boş çevirme hepizi sen ol dersen olur
Bence erkenKızlar 3. Gün embıryosu ıkı transfer oldum. Bugun transferle 8. Günüm ıdrar testınde cıkmadı erken mı yaptım
Transfer hariç 10. Güne kadar bekle bari.7 gün oldu
Ve asrı agrım var. Adet olma ıhtımalım yok demı ilac kullanırkenBence erken
Doldurmak için taktılar zaten canım sıkışık giriliyo transfere ben daha var sanıyodum az su içmiştim boş olunca hoca istemiyo rahimi rahat göremiyomuşMesanen boştu diye niye sonda taktılar ben anlamadım orayı? Dolu olunca takılmaz mı?
Ben de bu akşam yoğun adet ağrıları çekiyorum.Ve asrı agrım var. Adet olma ıhtımalım yok demı ilac kullanırken
Aynen canım yapamam zaten eşim tepemde geziyorTransfer hariç 10. Güne kadar bekle bari.
Hayır yok canimVe asrı agrım var. Adet olma ıhtımalım yok demı ilac kullanırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?