Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Doldurmak için taktılar zaten canım sıkışık giriliyo transfere ben daha var sanıyodum az su içmiştim boş olunca hoca istemiyo rahimi rahat göremiyomuş
O sondayla sıvı da mı veriliyomuş içeri? Allah Allah daha neler öğenicez bakalım

O sondayla sıvı da mı veriliyomuş içeri? Allah Allah daha neler öğenicez bakalım
Kofi su verip içeriyi şişiriyorlar bana da öyle yaptılar yakıyor ve acıtıyor biraz sanırım idrar yolları enfeksiyonunu ben o yüzden olmuşum

Kofi su verip içeriyi şişiriyorlar bana da öyle yaptılar yakıyor ve acıtıyor biraz sanırım idrar yolları enfeksiyonunu ben o yüzden olmuşum
Ah yavrum geç mi içtin su? Konuşmuştuk seninle? Niye öyle aksilik oldu? Geçmiş olsun kuşum. Yazmadın sen bunu galiba.

Ah yavrum geç mi içtin su? Konuşmuştuk seninle? Niye öyle aksilik oldu? Geçmiş olsun kuşum. Yazmadın sen bunu galiba.
Valla geç de içmedim ama mesaneye inmedi su doktor görüyorum ama istediğim gibi değil dedi içeriye bişey verdi suydu yani hissettim. Yazdım ama sanırım ayrıntılı anlatmadım

Önce tahlil yaptır. Gerek yoksa niye yaptiricaksin ki? Bu çok sık olan bişey değildir ya.
Tahliller normal cikiyr hep. Ilki kimyasalla sonuçlandı genetik testine de gittik oda temiz geldi şükür. Tutunamadigindan dolayı kimyasalla sonuçlandığı icin o aşıyı yapicam dedi gerek görmese demezdi heralde doktor bilmiyrm yinede doktr ne derse yapıyoz wala ınslah sonu da iyi olur

Valla geç de içmedim ama mesaneye inmedi su doktor görüyorum ama istediğim gibi değil dedi içeriye bişey verdi suydu yani hissettim. Yazdım ama sanırım ayrıntılı anlatmadım
Hmm az geldi desene. Neyse sonra da ordan boşaltmışsındır içini. Ne de olsa sonda takılı

Hmm az geldi desene. Neyse sonra da ordan boşaltmışsındır içini. Ne de olsa sonda takılı
Yok onu çıkardı oradan yatağa gittiğimde sürgü verdiler bu kez idrarımı tutmak ne mümkün yanımda ki kadın 1 kere bile sürgü istemedim ben iki kere kullandım yoksa patlayacaktım hemşirelerden de utandım zaten

Kimyasal tutunmayla alakalı değil ki. Kimyasal da olsa tutunmuş. Vücudun reddetmemiş. Dr'un gerekli gördüyse muhakkak bir bildiği vardır. Olur bu sefer inşaallah

Eşin yok muydu yanında? O koysaydı ya kız

Kimyasal gebelik tutunamama durumuymuş. Ben yapısı bozuk diye biliyordum. Ben de Baştan tutunup çabuk düşüyor galiba. Bi kaç gün içinde.

Bilen varsa yardımcı olabilir mi bugün 6.gün transferin leke gelmiş pembe coraspini bırakmalıymıyım yani neden gelmiş olabilir canım sıkıldı
Ayaklarini yüksekte tutacak şekilde uzan. Lekeden bişey olmaz inşaallah. Kan oldu mu sıkıntı.

Canım ben araştırmıştım bunu. Birkaç sebebi var. En önemlisi riske atmak istememeleri.5. Güne kalırsa ya yaşamazsa diye bazen çekinebiliyorlarmış. Bunda birçok etken var tabi buna Karar vermelerinde. Yani öyle keyfe keder verilecek bir karar değilmiş

Canım çok teşekkürler aslında ara vermek istiyorum ama yumurta rezervim de çok düşük böyle olunca ara da veremeyecek gibiyim. En azından biraz embriyo dondurup ara vermeyi planlıyorum. Aslında ilk transferim pozitif olmuştu ondan diğer transferlerin de hemen pozitif olacağını düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…