- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.901
O sondayla sıvı da mı veriliyomuş içeri? Allah Allah daha neler öğenicez bakalımDoldurmak için taktılar zaten canım sıkışık giriliyo transfere ben daha var sanıyodum az su içmiştim boş olunca hoca istemiyo rahimi rahat göremiyomuş
Kofi su verip içeriyi şişiriyorlar bana da öyle yaptılar yakıyor ve acıtıyor biraz sanırım idrar yolları enfeksiyonunu ben o yüzden olmuşumO sondayla sıvı da mı veriliyomuş içeri? Allah Allah daha neler öğenicez bakalım
Bu kocalar niye böyle yaAynen canım yapamam zaten eşim tepemde geziyor
Ah yavrum geç mi içtin su? Konuşmuştuk seninle? Niye öyle aksilik oldu? Geçmiş olsun kuşum. Yazmadın sen bunu galiba.Kofi su verip içeriyi şişiriyorlar bana da öyle yaptılar yakıyor ve acıtıyor biraz sanırım idrar yolları enfeksiyonunu ben o yüzden olmuşum
Valla geç de içmedim ama mesaneye inmedi su doktor görüyorum ama istediğim gibi değil dedi içeriye bişey verdi suydu yani hissettim. Yazdım ama sanırım ayrıntılı anlatmadımAh yavrum geç mi içtin su? Konuşmuştuk seninle? Niye öyle aksilik oldu? Geçmiş olsun kuşum. Yazmadın sen bunu galiba.
Tahliller normal cikiyr hep. Ilki kimyasalla sonuçlandı genetik testine de gittik oda temiz geldi şükür. Tutunamadigindan dolayı kimyasalla sonuçlandığı icin o aşıyı yapicam dedi gerek görmese demezdi heralde doktor bilmiyrm yinedeÖnce tahlil yaptır. Gerek yoksa niye yaptiricaksin ki? Bu çok sık olan bişey değildir ya.
Belki yerleşmedirBilen varsa yardımcı olabilir mi bugün 6.gün transferin leke gelmiş pembe coraspini bırakmalıymıyım yani neden gelmiş olabilir canım sıkıldı
Hmm az geldi desene. Neyse sonra da ordan boşaltmışsındır içini. Ne de olsa sonda takılıValla geç de içmedim ama mesaneye inmedi su doktor görüyorum ama istediğim gibi değil dedi içeriye bişey verdi suydu yani hissettim. Yazdım ama sanırım ayrıntılı anlatmadım
Yok onu çıkardı oradan yatağa gittiğimde sürgü verdiler bu kez idrarımı tutmak ne mümkün yanımda ki kadın 1 kere bile sürgü istemedim ben iki kere kullandım yoksa patlayacaktım hemşirelerden de utandım zatenHmm az geldi desene. Neyse sonra da ordan boşaltmışsındır içini. Ne de olsa sonda takılı
Kimyasal tutunmayla alakalı değil ki. Kimyasal da olsa tutunmuş. Vücudun reddetmemiş. Dr'un gerekli gördüyse muhakkak bir bildiği vardır. Olur bu sefer inşaallahTahliller normal cikiyr hep. Ilki kimyasalla sonuçlandı genetik testine de gittik oda temiz geldi şükür. Tutunamadigindan dolayı kimyasalla sonuçlandığı icin o aşıyı yapicam dedi gerek görmese demezdi heralde doktor bilmiyrm yinededoktr ne derse yapıyoz wala ınslah sonu da iyi olur
Eşin yok muydu yanında? O koysaydı ya kızYok onu çıkardı oradan yatağa gittiğimde sürgü verdiler bu kez idrarımı tutmak ne mümkün yanımda ki kadın 1 kere bile sürgü istemedim ben iki kere kullandım yoksa patlayacaktım hemşirelerden de utandım zaten
Vardı ama hemşireler kendi yaptı. Normalde orada öyleymiş transferden her çıkana sordular sürgü ister misniz diyeEşin yok muydu yanında? O koysaydı ya kız
Kimyasal gebelik tutunamama durumuymuş. Ben yapısı bozuk diye biliyordum. Ben de Baştan tutunup çabuk düşüyor galiba. Bi kaç gün içinde.Tahliller normal cikiyr hep. Ilki kimyasalla sonuçlandı genetik testine de gittik oda temiz geldi şükür. Tutunamadigindan dolayı kimyasalla sonuçlandığı icin o aşıyı yapicam dedi gerek görmese demezdi heralde doktor bilmiyrm yinededoktr ne derse yapıyoz wala ınslah sonu da iyi olur
Broşür dağıtır gibiVardı ama hemşireler kendi yaptı. Normalde orada öyleymiş transferden her çıkana sordular sürgü ister misniz diye
Ayaklarini yüksekte tutacak şekilde uzan. Lekeden bişey olmaz inşaallah. Kan oldu mu sıkıntı.Bilen varsa yardımcı olabilir mi bugün 6.gün transferin leke gelmiş pembe coraspini bırakmalıymıyım yani neden gelmiş olabilir canım sıkıldı
Canım ben araştırmıştım bunu. Birkaç sebebi var. En önemlisi riske atmak istememeleri.5. Güne kalırsa ya yaşamazsa diye bazen çekinebiliyorlarmış. Bunda birçok etken var tabi buna Karar vermelerinde. Yani öyle keyfe keder verilecek bir karar değilmişBen embriyolog aradiginda neden 5.gun yapmiyoruz 5.gune gitmiyor mu demistim oda doktorunuz oyle uygun gordu ama kem kum yapip yani bi sey soylemek istemedi aslinda . Bende doktoru aradim Doktor dediki cok iyi gidiyoruz normalde carsmba gunuda transfer olablr salida ama ben sali daha musaitim o yuzden sali dedm cunku zaten hizli ilerleme var sende cabuk bolunmusler biseyler dedi. Yani bi sey mi oluyo suan hic anlamadim. 5.gune gelmeden 5.gun bolummesi var tarzi bi seyler dedi ayni kalitede farketmez sali yada carsmba olmasi dedi
Aynen öyle ama ben sevdim o durumu bir rahatlama geldi ki anlatamamBroşür dağıtır gibikapıdan her çıkana; "sürgü ister misiniz"
Arada adet olacakmışım gibi agrı oda bugun basladı. Basından beri oda ara ara ve hafıf bel agrısıAyy hadii hayırlısıyla bebiş gelir inşallahbelirtin varmı
Canım çok teşekkürlerÖncelikle bu umutsuzluktan yorgunluktan kurtulup tazelenebilmeniz lazım çok zor süreç bunlar... insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor düşünüyor sorguluyor.. allah yardımcınız olsun canım.. tek duam allah hepinize birer evlat nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?