- 5 Eylül 2020
- 284
- 460
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.921
Teşekkür ederim canımAyaklarini yüksekte tutacak şekilde uzan. Lekeden bişey olmaz inşaallah. Kan oldu mu sıkıntı.
Yarın 7 gün olucak yerleşme olması imkansız gibi 5: gündü bideBelki yerleşmedir
Doktoruna söylemelisin bence canımKızlar benim kanamam devam ediyo transferden sonra çamaşırıma gelen yok ama afedersiniz silince geliyo su gibi kan normal mi ya
Hayır olsun canım yakında belli olur ama istersen doktoruna danışYarın 7 gün olucak yerleşme olması imkansız gibi 5: gündü bide
Çok geç oldu yarın sabah bildiricem inşallahHayır olsun canım yakında belli olur ama istersen doktoruna danış
Bence bebiş seninle problem yok güzel düşünÇok geç oldu yarın sabah bildiricem inşallah
Evet şuan aklında ya doğruysa ya negatifse diye takılcak canım istemsizce...Aynen artık yapmam zaten ilk ve de son
Canımsın umarım bebeklerimiz bizimledir peki şeyi biliyor musun canım adet olucak olsan bile ilaçlar engelliyor mus doğrumu acabaBence bebiş seninle problem yok güzel düşün
Hayırlı olsun canımMerhaba ben 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum. Bugün 10.gün beta hcg kanda 789 çıktı. Çok yüksek değil mi?
Evet canım ben pozitifim haftasonu keseyi göreceğiz inşallahBende estrofem, folik asit ve progestan tablet kullanıyorum. Umarım bu sefer pozitifi görürüz bu sefer. Sizin transfer gerçekleşti mi?
Sonra ne oldu peki canım. Nasıl aldılar ya ikisini.. sonra diğer ikisi sağlıklı bi şekilde büyüdü müOluyor tabii canım benım akrabama 2 embriyo transfer edildi o 2 embriyo bölündü 4 tane oldu ama riskli olduğu için ikisini aldılar
Aynen canım doktorda öyle söyledi ilaçları bırakmadan adet olamazsın dedi senin kalçadan iğnen var mı progestan bu iğne falan adet olmayı engelliyormuşCanımsın umarım bebeklerimiz bizimledir peki şeyi biliyor musun canım adet olucak olsan bile ilaçlar engelliyor mus doğrumu acaba
Diğer ikisi şuan 13 yaşında oldukça zeki ve çok sağlıklı kızlarSonra ne oldu peki canım. Nasıl aldılar ya ikisini.. sonra diğer ikisi sağlıklı bi şekilde büyüdü mü
Evet kuzum progestan kalçadan vuruluyorum Allahım umarım yerleşmedir diğer forumlara bakıyorumda transferin 9.günü lekelenme görüp pozitif alanlar var Rabbim büyüktürAynen canım doktorda öyle söyledi ilaçları bırakmadan adet olamazsın dedi senin kalçadan iğnen var mı progestan bu iğne falan adet olmayı engelliyormuş
Maşallah canım çok sevindim.. demek onun da bi çaresi var öyle bi durumda alabiliyorlar. İnsan onda da üzülür heralde kıymak istemezDiğer ikisi şuan 13 yaşında oldukça zeki ve çok sağlıklı kızlarama diğer ikisi sanırm kürtajla alındı orayı net bilmiyorum
Maşallah canım o zman seninki de buna delaletEvet kuzum progestan kalçadan vuruluyorum Allahım umarım yerleşmedir diğer forumlara bakıyorumda transferin 9.günü lekelenme görüp pozitif alanlar var Rabbim büyüktür
Canım anneleri hiç istemedi hepsi dursun demiş ama doktor %90 hepsini kaybedersin deyince ikisini aldılar malesefMaşallah canım çok sevindim.. demek onun da bi çaresi var öyle bi durumda alabiliyorlar. İnsan onda da üzülür heralde kıymak istemez
İnşaallah inşaallahMaşallah canım o zman seninki de buna delalet
22 Kasım test günümüz ama sanırım haftasonuna denk geliyorİnşaallah inşaallah
Evet canım o yüzden riskli zaten.. bunhaberlerde falan görüyoz hep 7-8 tane doğuranlar var onlar nasıl beceryo acabaCanım anneleri hiç istemedi hepsi dursun demiş ama doktor %90 hepsini kaybedersin deyince ikisini aldılar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?