Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canımsın umarım bebeklerimiz bizimledir peki şeyi biliyor musun canım adet olucak olsan bile ilaçlar engelliyor mus doğrumu acaba
Aynen canım doktorda öyle söyledi ilaçları bırakmadan adet olamazsın dedi senin kalçadan iğnen var mı progestan bu iğne falan adet olmayı engelliyormuş

Aynen canım doktorda öyle söyledi ilaçları bırakmadan adet olamazsın dedi senin kalçadan iğnen var mı progestan bu iğne falan adet olmayı engelliyormuş
Evet kuzum progestan kalçadan vuruluyorum Allahım umarım yerleşmedir diğer forumlara bakıyorumda transferin 9.günü lekelenme görüp pozitif alanlar var Rabbim büyüktür

Diğer ikisi şuan 13 yaşında oldukça zeki ve çok sağlıklı kızlar ama diğer ikisi sanırm kürtajla alındı orayı net bilmiyorum
Maşallah canım çok sevindim.. demek onun da bi çaresi var öyle bi durumda alabiliyorlar. İnsan onda da üzülür heralde kıymak istemez

Maşallah canım çok sevindim.. demek onun da bi çaresi var öyle bi durumda alabiliyorlar. İnsan onda da üzülür heralde kıymak istemez
Canım anneleri hiç istemedi hepsi dursun demiş ama doktor %90 hepsini kaybedersin deyince ikisini aldılar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…