Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar günaydın sabahın bu saatinden. Benim 10. Günüm. Dün akşamdan beri bel ağrısı adet ağrısı bu sabahda koyu kahve lekelenme. Peçeteye geliyor. Kötü bir şey olmasa gerek yerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı? Bu nedir şimdi?

Embrıyoların genetıgıne bakıldı mı canım? Bazen sperm ve yumurta bırleştgı zamanda genetık sorunlar olabılıyomuş

Gunaydın canım. Bana doktorum ilaçları bıraktıktan sonra adet olursun demişti ama tam emın degılım. Tutunma kanamasıda olabılır internetten tutunma kanaması rengını araştr canım benzıyo mu senınkıyle

Teşekkür ederim baktım şimdi evet orda gösterdikleri kahverengi olandan. Bekleyeceğim artık yapıcak bir şey yok.

Kizlar bende 550 aldim eczaciyla pazarlik yapin direk liste fiyatindan almayin

Transferden çok korkuyorum kızlar ya ben çok çabuk sıkışıyorum idrarımı nasıl tutucam ne yapıcam ben
normalde ben de çok çabuk sıkışırım ama o gün gelince bir türlü idrara sıkışamazsın :) bende transfer sırasında bayağı sıkışmıştım ama zaman geçince daha az hissediyorsun ve bebeğim için tutmam lazım deyip kendimi teselli etmiştim

Tabi hızlı artmıyor. 10 cmden 16 cm olana kadar ben günde 4 tane estrofem kullandım bi de.
Yok canım idrar yolu değil vajinal enfeksiyon.

Spekulum takılırken zorlanmadın mi sıkışık idrarla

Ayy ben başkasının duasının daha etkili olduğunu düşünüyorum. Senin için dua edicem
Bende oyle dusunuyorum canım hatta soyle bişey duymuştum biri hakkında dua edersen o kişininde melekleri sana dua edermiş Bende senın için edicem en son kontrolunde doktor rahım kalınlığın için ne dedı?

Spekulum takılırken zorlanmadın mi sıkışık idrarla
zorlanmadım. hani birde şey vardır ya idrarını tutarsın tutarsın sonra da kaybolur gibi gelir onun gibi birşey oldu ben de bir süre sonra sıkışıklığımı hissetmedim bile . bebeğim için tutmam lazım deyip durdum kendi kendime

İnşallah öyle olur çünkü bi kaç gündür mesanemi boşaltsam da tam boşaltamamış gibi hissediyorum bu durum inşallah başıma bela olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…