- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.941
İnan hiç bilinmiyorum onları gördüğüm zaman kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki bitaneyi bile yapamadım diyeEvet canım o yüzden riskli zaten.. bunhaberlerde falan görüyoz hep 7-8 tane doğuranlar var onlar nasıl beceryo acaba
Bana 21 ine verdiler kan tahlilini ama cuma idrar yapıcam inşaallah orda bana sürpriz olmasın22 Kasım test günümüz ama sanırım haftasonuna denk geliyor
Hayrlısı olsun canımBana 21 ine verdiler kan tahlilini ama cuma idrar yapıcam inşaallah orda bana sürpriz olmasın
Embrıyoların genetıgıne bakıldı mı canım? Bazen sperm ve yumurta bırleştgı zamanda genetık sorunlar olabılıyomuşTahliller normal cikiyr hep. Ilki kimyasalla sonuçlandı genetik testine de gittik oda temiz geldi şükür. Tutunamadigindan dolayı kimyasalla sonuçlandığı icin o aşıyı yapicam dedi gerek görmese demezdi heralde doktor bilmiyrm yinededoktr ne derse yapıyoz wala ınslah sonu da iyi olur
Gunaydın canım. Bana doktorum ilaçları bıraktıktan sonra adet olursun demişti ama tam emın degılım. Tutunma kanamasıda olabılır internetten tutunma kanaması rengını araştr canım benzıyo mu senınkıyleKızlar günaydın sabahın bu saatinden. Benim 10. Günüm. Dün akşamdan beri bel ağrısı adet ağrısı bu sabahda koyu kahve lekelenme. Peçeteye geliyor. Kötü bir şey olmasa gerekyerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı? Bu nedir şimdi?
Teşekkür ederim baktım şimdi evet orda gösterdikleri kahverengi olandan. Bekleyeceğim artık yapıcak bir şey yok.Gunaydın canım. Bana doktorum ilaçları bıraktıktan sonra adet olursun demişti ama tam emın degılım. Tutunma kanamasıda olabılır internetten tutunma kanaması rengını araştr canım benzıyo mu senınkıyle
Kesildi gece canımDoktoruna söylemelisin bence canım
He valla insan gıdıklanıyo cok komik oluyoO sondayla sıvı da mı veriliyomuş içeri? Allah Allah daha neler öğenicez bakalım
Kizlar bende 550 aldim eczaciyla pazarlik yapin direk liste fiyatindan almayinSurekli satan bi yer olursa bazi ezcaneler de tup bebek merkezlerine yakin anlasmali yerler uygun olabiliyo ama sizin icin ozel getirtirse yada surekli alinmiyorsa fiyat dediginiz gibi 900 lerde bende teyzem ezcaci diye 500 falan almistim gelis fiyatina
normalde ben de çok çabuk sıkışırım ama o gün gelince bir türlü idrara sıkışamazsın :) bende transfer sırasında bayağı sıkışmıştım ama zaman geçince daha az hissediyorsun ve bebeğim için tutmam lazım deyip kendimi teselli etmiştimTransferden çok korkuyorum kızlar ya ben çok çabuk sıkışıyorum idrarımı nasıl tutucam ne yapıcam ben
Aynen hakkımızda hayırlısı artık8 toplandı 5 tanesi döllendive 3 tanesi 5. Güne kadar gitti ama donduruldu geçen ay. Bu ay da 2 embriyo transfer oldu. Pozitif düşünün
Tabi hızlı artmıyor. 10 cmden 16 cm olana kadar ben günde 4 tane estrofem kullandım bi de.Çok teşekkür ederim canım o zaman bu rahim kalınlığı çabucak artan bi şey değil.. Normal de 20.gün yapıyorum senin uzayabilir dedi. Anladım şimdi.. Çok geçmiş olsun canım idrar yolları mı neden olmuş enfeksiyon?
Ayy ben başkasının duasının daha etkili olduğunu düşünüyorum. Senin için dua edicemBenımde cumartesi
Spekulum takılırken zorlanmadın mi sıkışık idrarlanormalde ben de çok çabuk sıkışırım ama o gün gelince bir türlü idrara sıkışamazsın :) bende transfer sırasında bayağı sıkışmıştım ama zaman geçince daha az hissediyorsun ve bebeğim için tutmam lazım deyip kendimi teselli etmiştim
Bende oyle dusunuyorum canım hatta soyle bişey duymuştum biri hakkında dua edersen o kişininde melekleri sana dua edermişAyy ben başkasının duasının daha etkili olduğunu düşünüyorum. Senin için dua edicem
zorlanmadım. hani birde şey vardır ya idrarını tutarsın tutarsın sonra da kaybolur gibi gelir onun gibi birşey oldu ben de bir süre sonra sıkışıklığımı hissetmedim bile . bebeğim için tutmam lazım deyip durdum kendi kendimeSpekulum takılırken zorlanmadın mi sıkışık idrarla
İnşallah öyle olur çünkü bi kaç gündür mesanemi boşaltsam da tam boşaltamamış gibi hissediyorum bu durum inşallah başıma bela olmazzorlanmadım. hani birde şey vardır ya idrarını tutarsın tutarsın sonra da kaybolur gibi gelir onun gibi birşey oldu ben de bir süre sonra sıkışıklığımı hissetmedim bile . bebeğim için tutmam lazım deyip durdum kendi kendime
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah canımEvet canım ben pozitifim haftasonu keseyi göreceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?