Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Maşallah ne kadarr güzel değerler sağ salim kucağınıza da alın inşallh tebrik ederim açıkcası sizin değerle kıyaslandığında değerim çok düşük 10. Gün kan değerim 64 çıktı kimyasal mı olur acaba idrarda da çizgi var ama bilemedim tekrar kan vericem pazartesi

Kana daha pozitif gittim çok şükür. Ama belli olmaz etkisi geçmiş olabilir iğnenin olumlu olun. O çizgi hiç belirgin olmuyor ben de olmadı nedense yarın yine tekrarlayın bakalım ben de merak ettim sizi

Üzücü canım tüp bebeğe neden karşı olunur ki aklım almıyor.. iyi ki sonunda yaptırmışsınız. Ben de eşime gel doktora gidelim bak çocuğumuz olmuyor deyip ikna etmem yıllarımı aldı sonunda kendimizi direk tedavi sürecinde bulduk

Benim eşim de karşıydı tüp bebeğe. Karışıklık olur diye açıkçası. Rabbim kimsenin başına vermesin öyle bişey

Degerler maşallah cok yüksek ikiz olabilirmi tek kesemi gördünüz

sizin nasıldı ilk kontrolde ignelere baslandıktan sonra ? sizce nasıl yani doktor iyi kötü bişey demedi soramadım kofii cok heycanlıyım
Igneleri 4 gun kulalndim 5.gunu gittigimde 7 yumurtam vardi 8.gun gittigimde 9 vardi 10.gunde toplama oldu benim bence gayet iyi simdil onemli olan kalitesi digerleride de buyur verdigi igneelr ile

Igneleri 4 gun kulalndim 5.gunu gittigimde 7 yumurtam vardi 8.gun gittigimde 9 vardi 10.gunde toplama oldu benim bence gayet iyi simdil onemli olan kalitesi digerleride de buyur verdigi igneelr ile
sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi peki ? bizim erkek sebebli yani benim amh normal dedi doktor tabi ama yine de bilmiyoruz tabi .
5 inci güne giden embryonuz oldu mu peki inş tutunmuştur size . içimi acayip rahatlattınız.
gonal f verdi 3 gün yine cetrotide ile birlikte :):):)

Canım gebe gözüküyorsun. Bu kan için doktorum bana hemen progestan iğne vurdur acilde dedi. Tedbir amaçlı. Bence hiç durma ara çift çizgiyi söyle kanıda. Sizi yönlendirir. Bugün kanda ver.
Allah razı olsun bende hissediyorum var inşallah böyle devam eder doktora mesaj attım oda bir problem olmadığını söyledi zaten yarın sabahtan 2 tane progestan iğnem var hem onu vurulup hemde kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…