- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.901
Maşallah ne kadarr güzel değerler sağ salim kucağınıza da alın inşallh tebrik ederimArkadaşlar 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum.
10. Gün 789
12. Gün 2187
15. Gün 7389 çıktı ve keseyi minik de olsa gördük çok şükür..
10 gün sonra kalp atışı kontrolü için gideceğim tekrar, darısı sizlerin başına
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınızaSelam kızlar 10. Gün kan testim 375
12. Gün kan testim 964 sizce nasıl
Evt canim oyle bende 3 kes kullandim daha az biraz morarma yapti ama oyle sonrasinda aci hissetmiyorum cok şükürBen kullanıyorum canım normal gonalf gbi bi iğne
Rabbim bekleyenlere nasip etsin inşallah hepiniz dualarımdasınız Rabbım isteyen herkese cıfter cıfter nasip etsin ınsallahHayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza
Kana daha pozitif gittim çok şükür. Ama belli olmaz etkisi geçmiş olabilir iğnenin olumlu olun. O çizgi hiç belirgin olmuyor ben de olmadı nedense yarın yine tekrarlayın bakalım ben de merak ettim siziNe güzel kan vermeye umutlu gitmişsindirbenim iki tane 3. Gün embriyosu. Dün onuncu günümde silik çizgi çıktı ama ben pzt günü çatlatma iğnesi yapmıştım ondan diye düşünüyorum. Yarın sabah tekrarlayacağım. Pek umutlu değilim çünkü değerim yüksek olması lazımdı Ve çizgi belirgin olmalıydı hem iğne hem gebelik varsa. Demekki normal idar testinde 50 hcg den sonra falan beliriyor
5'e hiç çıkmamıştı o yüzden korktum3te yapsalar kabahat 5te yapsalar kabahat maşallah canım gayet iyiymiş
Üzücü canım tüp bebeğe neden karşı olunur ki aklım almıyor.. iyi ki sonunda yaptırmışsınız. Ben de eşime gel doktora gidelim bak çocuğumuz olmuyor deyip ikna etmem yıllarımı aldıÖyleymiş okudum ama benim 3. Gün embriyosu o kafamı kurcaladı biraz Ama doktorum sıkıntı yok sakin ol dedi.
Ben bu günü çok bekledim çok sabrettim hep istedim. Eşimi ikna etmem seneleri mi aldı. Tüp bebeğe çok karşı bir ailedeyim. Ama sonunda kendisi teklif etti hemde çok kırgın olduğum bir anda umarım herşey yolunda gider. Bizim güzel habere çok ihtiyacımız var
Biliom canım anladım 5in şoku5'e hiç çıkmamıştı o yüzden korktumyoksa 5'e gitmesi daha iyi tabii
Çiçek gibiSelam kızlar 10. Gün kan testim 375
12. Gün kan testim 964 sizce nasıl
Benim eşim de karşıydı tüp bebeğe. Karışıklık olur diye açıkçası. Rabbim kimsenin başına vermesin öyle bişeyÜzücü canım tüp bebeğe neden karşı olunur ki aklım almıyor.. iyi ki sonunda yaptırmışsınız. Ben de eşime gel doktora gidelim bak çocuğumuz olmuyor deyip ikna etmem yıllarımı aldısonunda kendimizi direk tedavi sürecinde bulduk
Degerler maşallah cok yüksek ikiz olabilirmi tek kesemi gördünüzArkadaşlar 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum.
10. Gün 789
12. Gün 2187
15. Gün 7389 çıktı ve keseyi minik de olsa gördük çok şükür..
10 gün sonra kalp atışı kontrolü için gideceğim tekrar, darısı sizlerin başına
Igneleri 4 gun kulalndim 5.gunu gittigimde 7 yumurtam vardi 8.gun gittigimde 9 vardi 10.gunde toplama oldu benim bence gayet iyi simdil onemli olan kalitesi digerleride de buyur verdigi igneelr ilesizin nasıldı ilk kontrolde ignelere baslandıktan sonra ? sizce nasıl yani doktor iyi kötü bişey demedi soramadım kofii cok heycanlıyım
sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi peki ? bizim erkek sebebli yani benim amh normal dedi doktor tabi ama yine de bilmiyoruz tabi .Igneleri 4 gun kulalndim 5.gunu gittigimde 7 yumurtam vardi 8.gun gittigimde 9 vardi 10.gunde toplama oldu benim bence gayet iyi simdil onemli olan kalitesi digerleride de buyur verdigi igneelr ile
bir de kaç yumurta toplandı yumurta toplama günündeIgneleri 4 gun kulalndim 5.gunu gittigimde 7 yumurtam vardi 8.gun gittigimde 9 vardi 10.gunde toplama oldu benim bence gayet iyi simdil onemli olan kalitesi digerleride de buyur verdigi igneelr ile
Yok canım ben saymıyorumAhsen transfer gününü saymiyoruz degilmi
Canım ben instağram kullanmadığımdan bilmiyorum paylaş mış mıÇok Çok çoook sevindim doktor da hamilesin demiş story de gördüm hayırlı olsun gözün aydın canımdarısı başımıza sağlıkla ilerlesinn❤
Canım benım 16. Günü sanırımAhsen555 canım senin çatlatma iğnenin kaçıncı günü bugün?
Allah razı olsun bende hissediyorum var inşallah böyle devam ederCanım gebe gözüküyorsun. Bu kan için doktorum bana hemen progestan iğne vurdur acilde dedi. Tedbir amaçlı. Bence hiç durma ara çift çizgiyi söyle kanıda. Sizi yönlendirir. Bugün kanda ver.
Söyledim normal dedi ilaçları aynen devam et dediTestini gördüm kimyasal olsa testin rengi koyulaşmazdı. Dr'una neden söylemiyorsun? Fitilini arttirir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?