- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.101
Gebelik testlerim yarın tekrar yapıcam netleştiyse kan vericemYaa öyle mi hangi testlerin silik gebelık mı lh testleri mi canım
Hayırlı olsun caanim sağlıkla ilerlesin süreciniz mutlu sona ulasirsiniz insAllahAy çıktı
Teşekkür ederim canım amin inşallahHayırlı olsun caanim sağlıkla ilerlesin süreciniz mutlu sona ulasirsiniz insAllah
Ya diğer kızlar bulut gibi diyince anlamamışlar şöyle söyleyeyim idrarda beyaz küçük parça görünce belirti mi dedim sizde de olmuş hiç görmedim bu zamana kadar çünki ay bana da umut oldunuz inş güzel haberi alırsınız gebelik silik çıktıysa güzel bat ne zamandı.Gebelik testlerim yarın tekrar yapıcam netleştiyse kan vericem
Ya bulut derken idrarda beyaz parça gibi demek istedim canımBu soruyu bende gördüm. Bulut ne demek acaba dedim. Tıkandım sustumNet cevap yok belki biz de. Yanıt vereyim de belki başka gören olur.
Hayırlısı artık en sonki gebelikte beni yanılttı yanlış cevaplar verdi chatcgpt ile aramız bozukHayır maalesef öyle değildi. Krem gibi beyaz bir akıntıydı ama uzamıyordu ama ben chatgptye sorduğumda böyle demiş bak yapışkansa implantasyon olabilir demiş
Chatgpt genelde olumlu yanıtlar veriyor çünkü memnuniyete programlanmışHayırlısı artık en sonki gebelikte beni yanılttı yanlış cevaplar verdi chatcgpt ile aramız bozuk
Evet cevapları çok olumlu oluyor işler ters gitse bileChatgpt genelde olumlu yanıtlar veriyor çünkü memnuniyete programlanmış
Ay çok güzel değerinKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim
Maydanoz suyu kaynatıp ılıdıktan sonra içebilirsinArkadaşlar Regli olmak için ne yapmak lazım ilaç haricinde
Sat ve bat nedirKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim
Çok teşekkür ederim çok şükür isteyen herkesin olsunAy çok güzel değerin
Sat ve bat
TebriklerKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim
soğan kürü dene kisti yok etmeye yardımcı.Arkadaşlar Regli olmak için ne yapmak lazım ilaç haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?