Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Yarar canım ben 7 gün yaptım sabah akşam kistim gitmişti reglimde düzene girdi . ama soğan kuru yaptıgım zamanda regl gecıkmesı yasadım o ay. kontrole gittiğimde kistim gitmişti.
Bende aynı durumu yaşıyorum şu an inşallah gider kistim çok üzüldüm hamile de kalamadım bir türlü

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Hamişleri tebrik ederim. Sağlıkla kolaylıkla kucakları dolsun inşallah. Ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenler varmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sat 5 kasım, Bat 2 aralık bekliyorum. Bu ay klomen kullandım. Eşimin de ileri hareket %11 ( ek takviye kullanıyoruz). adetime 9 gün kala elimde kalan ovulasyon testini yaptım silik çizgi çıktı. Durumu böyle olup gebe kalan var mı aranızda. birde bu ovulasyon ve erken gebelik testlerini ne zmaan yapılınca doğru sonuç alınıyor.

kaç aydır deniyorsun ve yaşın kaç. son gittiğim doktor ilişkiden sonra hemen kalkma duş alma ve wc gitme demişti en az 1 2 sa. duş wc yasak dedi. aklında olsun seninde.
Ayyyyy bu da sıkıntı ben bunu yapmaya çalışıyorum mesela ilişkiden sonra yaklaşık 20 dakika kadar ayağa kalkmıyorum belimin altına bir şey koyup uzanıyorum ama sonra kalktığımda akıp gidiyor çokta yeni yeni öğreniyorum bu tür şeyleri 2. ayım denemede benim de. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? Mesela hamile kalmamız için ne kadarının yeterli olacağını düşünüyorum kendi kendime o akıntıyı yaşadıktan sonra bir tık umutsuzluğa kapılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…