Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Eğer yerleşme lekesi ise hCG henüz yeni salgılannaya başlıyordur test hassasiyetine göre 3 5 günü bulabilir chat gbt öyle diyor
bazen yerleşme başladıktan bi süre sonra kanama oluyor o esnada da çıkanlar var kişiden kişiye değişiyor bence

Yok canım o öyle değil herkesin silikleşiyor pik sonrası ovulasyon testi ama gebelik oluşunca yani bebiş tutununca yeniden kimilerinin ovulasyon testinde koyulaşma oluyor. Hcg arttıkça yine pike yaklaşıyor. Bu arada herkeste olmuyor bu durum ama olan da çok.

Canım ateşe göre benim olaylar değişti bugün dpo10 test negatif dpo7 de geldi o leke ertesi akşam iki kere sarıyan dönen akıntı geldi. 1 gün hiç akıntı gelmedi bugün akşama doğru beyaz akıntılarım başladı tekrar sanki bu ayda olmadı gibi ama hayırlısı

bende bunu hiç belirti olarak duymadım ama dün ve bugün bende aynı şekilde 2 parça beyaz bulut şeklinde gördüm testlerimde silik ama belirti midir bilmiyorum
Yaa öyle mi hangi testlerin silik gebelık mı lh testleri mi canım

Bu soruyu bende gördüm. Bulut ne demek acaba dedim. Tıkandım sustum Net cevap yok belki biz de. Yanıt vereyim de belki başka gören olur.

Bata yakınken koyu çizgi görünce anlıyorlar. Ovülasyondan sonra zigot, döllenme, yerleşme bir sürü aşama var. Silikleşmesi normal. Hcg üretemez daha.

Hayırlı olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın belırtıleırnız bedır
Amin çok teşekkür ederim darısı başınıza Belirti olarak Kasık ağrım çok var hatta regl olcam sandım. Bikaç gündür midem çok bulanıyor bir haftadır da bel ağrısıyla uyanıyorum. Bu arada sivilcelerim de çok arttık özellikle yanaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…