- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.241
Ben ilk gebeliğimde korunmayı yeni bırakmıştım ve doğurganlığın en yüksek olduğu haftaya denk getirmemiştim bilerek. Ama yine de olmuştu geç yumurtlamıştım sanırım. Bu ay istiyorum baya bakalım hayırlısı tabii sağlıklı olacaksa olsunKızlar Vala olunca her türlü oluyor bence. Yatsan da kalksan da
Yani düşününce kimyasal geçirdiğim ay nasıl hamile kaldım da bu ay kalamadım. Halbuki bu ay bir çok şeye daha dikkat ettim.
Bir de sporun da çok faydası var diye biliyorum. Bu ay hepimiz pilatese başlayalım bari
Evet ben ilk 106 beta ile öğrendim 2 gün sonra tekrarladım ve bunu bana kimse söylememişti okuduğum yerlerden aklımda kalmış. Güzel artış olmadı ve dış gebelik oldu. Arkadaşlarımın hiçbiri 2. Betasını bile vermedi sağlıklı doğum yaptılarEn çok bilen en çok sorunu olan oluyor aslında. Olmadıkça, olup kaybettikçe öğreniyoruz. Bilmeden alıp doğuranlar bilgiyi ne yapsın ..
Amin canım inş ederim tabikiDua edelim bırbırımıze ınsallh yerlesmedır güzel haberler alırız
ben pik gördükten 12 gün sonra çift çizgi gördüm.Dpo kaçınci günde erken gebelik testi yapiosunuz birde hangi marka tercih ediosunuz yalancı pozitif ihtimaline karşı kullandığınız markadan alcam da
Peki 106 ile öğrendiğinizde gecikmeyle mi öğrenmiştiniz o değeri o zamanEvet ben ilk 106 beta ile öğrendim 2 gün sonra tekrarladım ve bunu bana kimse söylememişti okuduğum yerlerden aklımda kalmış. Güzel artış olmadı ve dış gebelik oldu. Arkadaşlarımın hiçbiri 2. Betasını bile vermedi sağlıklı doğum yaptılar
Off hadi yaa ben bildiğin kaynar su seviyorum neye zararlıymış
Sperm açısından çok sıcağa gelemiolarmisOff hadi yaa ben bildiğin kaynar su seviyorum neye zararlıymış
Evet sonuç çıktı malesef çok düşük büyük ihtimal kimyasal geçiricem değer 18.77test verdiniz mi? sonuç belli mi?
Malesef çıkmadı daha yarın çıkar büyük ihtimalle. Az önce peçetede kahverengi leke gördüm inşallah yerleşmedendir. Regle 2 gün var korkuyorum yaNaptınız
Evet sonuç çıktı malesef çok düşük büyük ihtimal kimyasal geçiricem değer 18.77
Belki bebiş çok küçüktür ilk zamanlar normal değil mi bu değer hemen olumsuz düşünüp üzmeyin kendinizi.Evet sonuç çıktı malesef çok düşük büyük ihtimal kimyasal geçiricem değer 18.77
Sağlık ocağında kan verip sonucu gece falan çıkan oldu mu yoksa yarın mı çıkarMalesef çıkmadı daha yarın çıkar büyük ihtimalle. Az önce peçetede kahverengi leke gördüm inşallah yerleşmedendir. Regle 2 gün var korkuyorum ya
inşaallh öyledir ama değer çok fazla küçük birde kahve leke arkasındanda pembe leke gördümBelki bebiş çok küçüktür ilk zamanlar normal değil mi bu değer hemen olumsuz düşünüp üzmeyin kendinizi.
Reglniz gecmiydi birde döngünüz düzenli miKorkmayın ben ilk gebeliğimi 15 beta ile öğrenmiştim
İnşaAllah en kısa zamanda siz de sağlıkla kavuşursunuzEvet ben ilk 106 beta ile öğrendim 2 gün sonra tekrarladım ve bunu bana kimse söylememişti okuduğum yerlerden aklımda kalmış. Güzel artış olmadı ve dış gebelik oldu. Arkadaşlarımın hiçbiri 2. Betasını bile vermedi sağlıklı doğum yaptılar
Reglden önceydi. Evet düzenli 25 gün döngümReglniz gecmiydi birde döngünüz düzenli mi
Yok öyle büyük bir ihtimal lütfen kötü düşünmeyin. Burda 10 un altında değerle gebeliği sağlıkla ilerleyen bir sürü insan oldu. Önemli olan sayı değil ki düzenli artması. Yüksek değerle başlayıp kimyasal da olabiliyor. İnşaAllah sağlıkla ilerlerEvet sonuç çıktı malesef çok düşük büyük ihtimal kimyasal geçiricem değer 18.77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?