- 14 Haziran 2023
- 8.167
- 7.771
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.201
Ben adet bittikten sonra değil adet başladığında kullanmaya başlıyorum ve o adetle atılıyor bitince yaparsan süreç biraz uzuyorBirde illa adet ile mi atılıyor ? Yani ben kullanıp korunmayı düşünmüyorum çocuk yerleşene biter zamanı zaten çocuğa zarar gelmez
Testlerini atsana canım bakalımYaa birşey sorucam bugün test yaptım düne göre biraz daha silik gibi geldi sanki birde hafif kahverengi lekelenme gördüm sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa regl mi olucam acaba yaaa
Bugünküleri çekmedim dün yaptıklarımı atmıştmTestlerini atsana canım bakalım
Çok ilginç. Tam herşey tamam diyoruz artık herşeyi öğrendik diyoruz derken yeni ters köşe bir bilgi...Ben bi tane doktordan dinlemiştim spermler yukarı giderlermiş. O yüzden yatmayın oturun diyordu ilk gebeliğimde 1 yıla yakın hep yattım hamile kalamadım sonra o doktoru dinleyince oturdum ve o ay o şekilde hamile kaldım. Bunda sonuç bekliyorum testte 2 çizgi gördüm. Bunda da bir kere denedik ve ben hemen kalkıp duşa gittim ona rağmen gebelik olmuş yani teste göre. Birde bu şekilde deneyin
İnşallah Rabbim herkese versincanim benim rabbim te zamanda nasip etsin inşallah şuan panik yapacak bir donemde değilsin :* yaşında genc
Amin çok teşekkür ederimSizin de hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah
Canım herkesin sınavı ayrı ama bende 3yıldır deniyorum bir boş gebelik yaşadım umudum tükenmedi her ay bir umut bekliyorum hiçbir sorunum olmamasına rağmen olmuyor5 aydır deniyorum 27 yaşımdayım dikkat ediyorum bunlara açıkcası
Duşu da çok sıcak suylu almayacakmışsın öyle demişti banadakaç aydır deniyorsun ve yaşın kaç. son gittiğim doktor ilişkiden sonra hemen kalkma duş alma ve wc gitme demişti en az 1 2 sa. duş wc yasak dedi. aklında olsun seninde.
Doğan suyu herkese iyi gelmiyor ama canım hormonal sorunun varsa kullanmanalısın meselaBunu başladım inşallah işe yarar
İlk defa mı oluyor leke sanırım sen de düzensizlik olduğunu yazmıştın polikistik durum var mı?Canım ateşe göre benim olaylar değişti bugün dpo10 test negatif dpo7 de geldi o leke ertesi akşam iki kere sarıyan dönen akıntı geldi. 1 gün hiç akıntı gelmedi bugün akşama doğru beyaz akıntılarım başladı tekrar sanki bu ayda olmadı gibi ama hayırlısı
Hım anladım2 günde yaklaşık 2 katına çıkması gerek
İnşallah amin çok teşekkür ederimNe güzel habersağlıkla, kolaylıkla tamamlansın inşaAllah gebelik sürecin....
Pco görünüm var hormonlarım normal. Eskiden döngüm düzgğndü şimdi bir ay 30 günse bazı aylar 45 güne çıkabiliyorİlk defa mı oluyor leke sanırım sen de düzensizlik olduğunu yazmıştın polikistik durum var mı?
Bende öyle yapayım ya mantıklı kimisi önermiyor ama bence bir şey olmazBen adet bittikten sonra değil adet başladığında kullanmaya başlıyorum ve o adetle atılıyor bitince yaparsan süreç biraz uzuyor
Ben hep öyle yapıyorum bir şey olmadı şükür hatta daha iyi oluyor adetle bütün enfeksiyon kist falan gidiyorBende öyle yapayım ya mantıklı kimisi önermiyor ama bence bir şey olmaz
Ne kadar süreyle tekrarlıyorsun pekiBen hep öyle yapıyorum bir şey olmadı şükür hatta daha iyi oluyor adetle bütün enfeksiyon kist falan gidiyor
Sat 26 Kasım Bat 25 AralıkKasım aralık ocak grubu burası kuzum. Daha buradayız. Sen yaz sat bat güncelliyim
test verdiniz mi? sonuç belli mi?İnşallh öyledir sıra bekliyorum acile geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?