- 10 Temmuz 2025
- 122
- 63
- 13
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.221
Çok geçmiş olsun. Kimyasal süreci kolaylıkla geçsinKızlar benimde kimyasaldan sonra dün kanamam başladı artık sat 25 Kasım bat 25-26 Aralıkmarmelad01 beni de ekler misin canım
Aa ben şokBen bi tane doktordan dinlemiştim spermler yukarı giderlermiş. O yüzden yatmayın oturun diyordu ilk gebeliğimde 1 yıla yakın hep yattım hamile kalamadım sonra o doktoru dinleyince oturdum ve o ay o şekilde hamile kaldım. Bunda sonuç bekliyorum testte 2 çizgi gördüm. Bunda da bir kere denedik ve ben hemen kalkıp duşa gittim ona rağmen gebelik olmuş yani teste göre. Birde bu şekilde deneyim
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Kimyasal süreci kolaylıkla geçsin
İnan öyle, birde başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor. Ne gerek var bu kadar çok şey bilmeye diye çok kızıyorum kendimeKızlar Vala olunca her türlü oluyor bence. Yatsan da kalksan da
Yani düşününce kimyasal geçirdiğim ay nasıl hamile kaldım da bu ay kalamadım. Halbuki bu ay bir çok şeye daha dikkat ettim.
Bir de sporun da çok faydası var diye biliyorum. Bu ay hepimiz pilatese başlayalım bari
En çok bilen en çok sorunu olan oluyor aslında. Olmadıkça, olup kaybettikçe öğreniyoruz. Bilmeden alıp doğuranlar bilgiyi ne yapsın ..İnan öyle, birde başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor. Ne gerek var bu kadar çok şey bilmeye diye çok kızıyorum kendimeeşim test verdi bugün diyorum sonucu gönder diyor çok karışık şeyler yazıyor anlamazsın o sırada benim her şeyi ezbere bilmemi sorguladım
Bazen de her şey çok normalken bilgiler kaygı yaratıp tam tersi etki edebiliyor maalesef aylarca deneyip ve hiçbir sorunu olmayanlar da var burda maalesef stres kaygı çok bilmenin getirdiği streste oluyor şahsen kendimde bunu görüyorum. Allah hepimize rahmet kapılarını açsın, kolaylaştırsinEn çok bilen en çok sorunu olan oluyor aslında. Olmadıkça, olup kaybettikçe öğreniyoruz. Bilmeden alıp doğuranlar bilgiyi ne yapsın ..
Duşu da çok sıcak suylu almayacakmışsın öyle demişti banada
Evet çok doğru ama mesela bana da doktorlar hep herşey normal diyordu kayıplar olunca mecbur burda yüzlerce deneyimlere baktım ve hiçbir doktor yönlendirmese de gidip her testi yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. Hani her türlü testi yapıp sonrasında bir sıkıntı yoksa en güzeli kafayı rahat bırakıp, zamanını olumlu duygularla beklemek. Bazen daha deneyeli 6 ay olmayıp burda anksiyete yaşayanları çok görüyorum. Onlar bu siteden uzak durmalı bence. Çünkü burda elli çeşit problemi olan insan var onlardan etkilenmenin anlamı yok. Yani takip edilecekse de haline şükredip hiçbir sıkıntım yok şükür deyip o mutlulukla devam etmeli.Bazen de her şey çok normalken bilgiler kaygı yaratıp tam tersi etki edebiliyor maalesef aylarca deneyip ve hiçbir sorunu olmayanlar da var burda maalesef stres kaygı çok bilmenin getirdiği streste oluyor şahsen kendimde bunu görüyorum. Allah hepimize rahmet kapılarını açsın, kolaylaştırsin
Yok malesef diğerleri çıktı bir tek beta kaldıÇıktı mı kan sonucunuz
İşte bunu başaran çok azdir. Genel olarak zor bir süreç umarım hepimiz için süreç kolaylaşırEvet çok doğru ama mesela bana da doktorlar hep herşey normal diyordu kayıplar olunca mecbur burda yüzlerce deneyimlere baktım ve hiçbir doktor yönlendirmese de gidip her testi yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. Hani her türlü testi yapıp sonrasında bir sıkıntı yoksa en güzeli kafayı rahat bırakıp, zamanını olumlu duygularla beklemek. Bazen daha deneyeli 6 ay olmayıp burda anksiyete yaşayanları çok görüyorum. Onlar bu siteden uzak durmalı bence. Çünkü burda elli çeşit problemi olan insan var onlardan etkilenmenin anlamı yok. Yani takip edilecekse de haline şükredip hiçbir sıkıntım yok şükür deyip o mutlulukla devam etmeli.
beta özel ve devlet hastanelerinde kaç saatte çıkıyor? sağlık ocaklarında ertesi gün çıkıyor onu biliyorum daYok malesef diğerleri çıktı bir tek beta kaldı
Bana zaman olarak da uyumlu gibi geldi inşallah devamı gelmez kanamanın açık renk ve ped doldurmayacak kadar deniliyor bazen bir kaç gün gelebilirmiş ama kişiden kişiye değişebilir inşallah devamı gelmez kanamamın inşallah yerleşmedirArkadaşlar yerleşme kanaması mıktarı ne kadardır dpo 9 dayım çok çok az bi pembe renkkanama var peceteye sıldıgımde gördüm de olabılır mı acaba ?
Çok teşekkür ederım ınsallah adete 3 gün var suanBana zaman olarak da uyumlu gibi geldi inşallah devamı gelmez kanamanın açık renk ve ped doldurmayacak kadar deniliyor bazen bir kaç gün gelebilirmiş ama kişiden kişiye değişebilir inşallah devamı gelmez kanamamın inşallah yerleşmedir
Benımde regl 2 gün ya da 1 gün var aynısı sabah benımde oldu inş ikimiz de hamileyizdir peçeteden gördüm önlem aldım sonra baktım az da lekelenmiş inş normalde hemen regl başlardıÇok teşekkür ederım ınsallah adete 3 gün var suan
Dua edelim bırbırımıze ınsallh yerlesmedır güzel haberler alırızBenımde regl 2 gün ya da 1 gün var aynısı sabah benımde oldu inş ikimiz de hamileyizdir peçeteden gördüm önlem aldım sonra baktım az da lekelenmiş inş normalde hemen regl başlardı
Off hadi yaa ben bildiğin kaynar su seviyorum neye zararlıymışDuşu da çok sıcak suylu almayacakmışsın öyle demişti banada
NaptınızYok malesef diğerleri çıktı bir tek beta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?