Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Peki bişe sorcam size ben rahim duvarıma ve yımurtalıklarıma baktırdım sizce başka bakmam gereken bir şey var mı

İşte o yüzden yumurtlama geçti diyip salmamak gerekiyor yine de gün aşırı devam etmek lazım. Hayırlısı kuzum

1 yıl 10 doktor. Sendeki de sabırsızlık>>> Amin amin. Ben de bazen öyle ovü dışında ‘aşkım boşa harcamasak mı’ diye, o sıra beynimde doğru/yanlış bi sürü bilgiyle Ovülasyona kadar sağlıklı, yüksek beslen. Sağlıklı yumurtalarla bu ay oldu de

İşte o yüzden yumurtlama geçti diyip salmamak gerekiyor yine de gün aşırı devam etmek lazım. Hayırlısı kuzum
Aynen. Çatlatma iğnesiyle süreci takip eden doktor ‘tamam bugün yumurtan çatlamış, yarın ve 2 gün sonrasını değerlerdir’ demiş çevremden birine. Çatlama sonrası 3-4 gün de değerli.

bu biz yumurtlama donemi değilse esim eee hadi nezman başlıyoruz diye peşimde dolasiyo ben kaçıyorum yumurtlama döneminde ben başlayabiliriz deyince modu düşüyor so kaçıyor sanki
Daha dün ağladım. Bebekli bir çift gördüm diye
Kızlar niye sadece yumurtlama dönemi ilişkiye giriyorsunuz? Eziyet etmeyin kendinize ya

Aynen. Çatlatma iğnesiyle süreci takip eden doktor ‘tamam bugün yumurtan çatlamış, yarın ve 2 gün sonrasını değerlerdir’ demiş çevremden birine. Çatlama sonrası 3-4 gün de değerli.
Tabi tabi insan vücudu süprizlerle dolu. Mesela benim ikizlerimin aradında bir hafta fark vardı hep. Çünkü kızım oğlumdan bir hafta sonra döllenmiş olabiliyor yani

Ya kuzum senin mesajın altında 30-07 yazıyor doğum tarihin. Kasımda öğrenmemiş miydin sen? Ağustos sonu olmuyor mu 9 aylık süreç. Kafam yandı Açıklama talep ediyorum.

Günaydın kızlar ovi testine başlıcam bu gün her ay aynı döngüler beni yoruyor artık ya size de sormak istiyorum psikolojik olarak etkilenme sizlerde de oluyor mu arada gelen ağlamalar sinirler

Evet bende de oluyor, inanki yalnız değilsin. Benim çevremde herkes kolaylıkla hamile kalınca kendimi çok kötü hissediyorum. 19 ay oldu. Hâlâ gebelik oluşmadı. Bugün de normalde adet günümdü kahverengi lekem gelmeye başladı. Bu ay da olmadı. Hayırlısı deyip geçiştiriyorum artık kendimi

Offff cidden öyle ovülasyondan sonra bir depresyona girdim sanki

Ya kuzum senin mesajın altında 30-07 yazıyor doğum tarihin. Kasımda öğrenmemiş miydin sen? Ağustos sonu olmuyor mu 9 aylık süreç. Kafam yandı Açıklama talep ediyorum.
Yani son adet tarihimi yazınca hesaplamaya kuzum bu tarihi veriyor en son 21 Ekim'de adet oldum ben işte ordan hesaplayinca kimi hesaplama aracında 28 temmuz yazıyor kiminde de 30 temmuz yazıyor valla kuzum el ile hesaplayinca da temmuz oluyor askooo

Yine de aslan burcu :)) Haftaları bilmiyorum da kasımı saymadan 9 ay ileri gittim bilgisizce

Yine de aslan burcu :)) Haftaları bilmiyorum da kasımı saymadan 9 ay ileri gittim bilgisizce
Anası gibi her halükarda aslan olacak ama büyük ihtimalle temmuz sonu Ağustos başı dünyaya gelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…