Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Günaydın kızlar ovi testine başlıcam bu gün her ay aynı döngüler beni yoruyor artık ya size de sormak istiyorum psikolojik olarak etkilenme sizlerde de oluyor mu arada gelen ağlamalar sinirler

Günaydın kızlar ovi testine başlıcam bu gün her ay aynı döngüler beni yoruyor artık ya size de sormak istiyorum psikolojik olarak etkilenme sizlerde de oluyor mu arada gelen ağlamalar sinirler
Allahın gücüne gitmesin, daha uzun sürede deneyenler vardır illaki ama benim için üç ay yorucu bir süreç oldu. Şu an düşünüyorum da boşuna korunmaya çalışmışım iki yıl çünkü zaten ha deyince hemen olan bir şey değilmiş. Regli ilk bittiği an umutla doluyorum daha yüksek oluyorum, ovülasyondan sonra bat tarihine kadar ne zaman geçiyor ne umut kalıyor :)) çok şükür her halimize. (Benim yükselen progesteron hormonları=duygusallık)

Ben önceden doktor takibiyle yumurta takibi yaptım ve 2 günde bir git gel ilaç vs tekrar dene çok yorucu gelmişti ilişkiye bile açık değildim ödev gibi ondan dolayı hiç evde yapmadım zaten çok takıntılıyım düzenli ilişkimiz de var diye hiç girmedim o topa. Bide daha ciddi tüp bebek sürecimiz oldu. İğne vururken bile ağlıyordum zaman zaman. İnsanı herşey etkiliyor

Benim bir yılı geçti 10 doktor görmüştür eşim ile beni hiç bir problem yok dendi ama işte hayır artık adamla köşe kapmaca oynuyoruz inan yumurtlama günleri ben arkasından koşuyorum ovi göstermeyen günler o aile birliğimiz bozuldu Allahım kolaylık versin hepimize psikoloji nanay

Evet her şekilde zor bir süreç şimdi peki tüp bebek yanıt verdimi

bu biz yumurtlama donemi değilse esim eee hadi nezman başlıyoruz diye peşimde dolasiyo ben kaçıyorum yumurtlama döneminde ben başlayabiliriz deyince modu düşüyor so kaçıyor sanki

bu biz yumurtlama donemi değilse esim eee hadi nezman başlıyoruz diye peşimde dolasiyo ben kaçıyorum yumurtlama döneminde ben başlayabiliriz deyince modu düşüyor so kaçıyor sanki
Allahım tek değilim bu süreçte yazık adamlarda etkileniyor işte de yapıcak bir şey yok

Yakın ama işteyim aradım ama öğrenemedim yine
Canım sağlık ocağında aile hekiminden verdiysen e-nabız'a çok geç düşüyor onlar sana bir barkod vermiş olması lazım o barkodla oraya ait halk laboratuvarına girip Google'dan bakabilirsin örnek veriyorum ben aliağa'da yaptırdım İzmir aliağa'da Aliağa sağlık ocağı tahlil sonuçları diye giriyorum ilk oraya düşüyor zaten e-nabız'a çok geç düşüyor ki genelde sağlık ocaklarında verilen Beta HCG 2 gün en fazla 3 güne çıkıyor benim 3 gün çıkmıştı çünkü çok geç çıktı bütün hepsi çıkıyor ama Beta son güne bırakıyorlar ne hikmetse ama ben sürekli girip bakıyordum yani oradan

Herhangi bir barkod verilmedi ki bana tüpün üstünde vardı onuda alıyorlar zaten. Nereden öğrenebilirim acaba barkod numarasını

Herhangi bir barkod verilmedi ki bana tüpün üstünde vardı onuda alıyorlar zaten. Nereden öğrenebilirim acaba barkod numarasını
Yani şöyle oluyor kendimden örnek vereyim sizde de bu şekilde mi oldu bilmiyorum ama ben aile hekimime gittim dedim ben kan vermek istiyorum onların kendi önünde barkodlar var böyle rulo şeklinde onları zaten onların kodunu giriyor bilgisayara oradan bana 4 parça barkod veriyor ben o barkodla kan alma yerine gidiyorum kan alma yerinde barkodları tüplere yerleştiriyorlar son bir tanesini bana geri veriyorlar siz de öyle bir şey olmadı mı ben o son verilenin altındaki koddan aratıyorum sürekli

Yok böyle olmadı. Doktor sisteme girdi kan vermeye gittim ad soyad söyledim bana barkodlu tüp verdi oda orada kalıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…